Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره امور بین‌الملل حرم کریمه اهل‌بیت(س) با بیان اینکه در سال ۹۴ نزدیک به ۲۳ هزار و ۷۰۰ گردشگر را در حرم مطهر میزبانی کرده‌ایم، گفت: از سال ۹۴ تا ۹۶ آمار گردشگران حرم مطهر ۱۲۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها، کمال ثریا اردکانی در نشست تخصصی توریست و معنویت که در سالن جلسات حضرت خدیجه سلام‌الله علیها کتابخانه حرم مطهر برگزار شد، با اشاره به اینکه در سال گذشته از هزار و 20 کاروان و بیش از 92 هزار زائر به صورت ویژه میزبانی کرده‌ایم، اظهار کرد: 450 مورد تور حرم شناسی برای زائران بین‌المللی داشته‌ایم و هزار و 700 نشست معرفتی را برای آن‌ها برگزار کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در سال 94 نزدیک به 23 هزار و 700 گردشگر را در حرم مطهر میزبانی کرده‌ایم، اضافه کرد: از سال 94 تا 96 آمار گردشگران حرم مطهر 127 درصد افزایش داشته است.


رئیس اداره امور بین‌الملل حرم کریمه اهل‌بیت(س) از حضور گردشگران از 88 کشور و چهار قاره در حرم بانوی کرامت یاد کرد و گفت: چهار هزار و 100 مورد تور حرم‌شناسی و 150 نشست تخصصی را برای گردشگران حرم مطهر در سال گذشته برگزار کرده‌ایم.


وی خاطرنشان کرد: بسیاری از گردشگرانی که در حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله علیها حضور می‌یابند علاوه بر جاذبه‌های ظاهری به ابعاد معنوی این حرم مطهر نیز توجه دارند و این موضوع را در صفحه های اجتماعی خود مورد تاکید قرار داده‌اند.
 

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت دولت مساجد امام رضا ع مجلس اعزام حجاج آمریکا حج مهدویت ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور گردشگری مذهبی گردشگر حرم حضرت معصومه س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب

آمار نشر در فروردین ماه حاکی از افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در فروردین ماه نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته دارد، در حال شمارگان کتاب نیز ۵۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تسنیم، براساس آمار‌های موجود در خانه کتاب و ادبیات ایران، در نخستین ماه از سال جدید، نشر ایران شاهد انتشار ۵ هزار و ۲۱ عنوان کتاب تازه بوده است، که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ۲۴ درصدی بوده‌ایم.

از این میان ۳ هزار و ۶۶۲ عنوان تالیفی و هزار و ۳۵۹ عنوان ترجمه بوده است. ناشران تهرانی ۳ هزار و ۶۳۳ عنوان کتاب منتشر کرده و ناشران شهرستانی هزار و ۳۳۸ عنوان.

در میان کتاب‌های منتشر شده فروردین ماه، ۳ هزار و ۱۰ عنوان چاپ اول و ۲ هزار و ۱۱ عنوان تجدید چاپ بوده است، شمارگان کل کتاب‌های منتشر شده شش میلیون و سیصد و سی هزار و دویست و شصت و چهار نسخه بوده است، اگرچه تعداد عناوین نسبت به بازه زمانی مشابه ۲۴ درصد افزایش داشته است،، اما شمارگان کل کتاب‌ها با ۵۰ درصد افزایش روبرو بوده است.

میانگین شمارگان هر عنوان نیز هزار و ۲۶۰ نسخه بوده است که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش داشته است که نسبت به بازه زمانی مشابه ۵۷ درصد افزایش داشته است.

ارزش ریالی کتاب‌های منتشر شده در فروردین ماه، ۱۱ میلیارد و شصت و دو میلیون و پانصد و هفتاد و یک هزار و نود ریال بوده و میانگین قیمت کتاب نیز به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین ماه سال گذشته میانگین قیمت کتاب ۸۱ هزار تومان بوده است، یعنی افزایش ۱۱۰ درصدی را در قیمت‌ها در آستانه نمایشگاه کتاب تجربه می‌کنیم. میانگین قیمت کتاب نیز از صفحه‌ای ۵۰۰ تومان به صفحه‌ای هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه کتاب در حالی اتفاق افتاده است که قیمت کاغذ نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افزایشی نداشته و تعرفه‌های چاپ نیز اخیراً و برای ماه‌های پیش رو با افزایش همراه بوده است.

در میان رده‌های دیویی نشر کودک و نوجوان با ۹۲۱ عنوان کتاب در صدر قرار دارد و پس از آن ادبیات با ۹۰۹ عنوان و کمک درسی با ۷۳۱ عنوان در رده‌های بعدی قرار دارند، کمترین عناوین منتشره نیز با ۶۰ عنوان به حوزه کلیات اختصاص دارد.

در حوزه کودک و نوجوان از ۹۲۱ عنوان کتاب منتشره ۵۶۸ عنوان تالیفی و ۳۵۳ عنوان ترجمه بوده است، اگر چه فاصله ترجمه و تالیف در این حوزه چندان نگران کننده نیست،، اما وقتی آمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه را در قیاس با تجدید چاپی‌ها بررسی کنیم، خواهیم دید که روند حرکت ناشران به سمت کتاب‌های تجدید چاپ و کاهش تالیفات تازه در این حوزه ادامه دار بوده و وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده است.

شمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه ۴۳۵ عنوان و شمار تجدید چاپی‌ها ۴۸۶ عنوان بوده است. میانگین شمارگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان نیز هزار و ۴۵۸ نسخه بوده است. اما قیمت کتاب‌های کودک و نوجوان نیز با افزایش روبرو بوده است، از ۵۲ هزار تومان در فروردین سال گذشته به ۷۶ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر ۴۴ درصد گران‌تر شده است.

دیگر خبرها

  • سلام بر تو که اسطوره‌ حجاب شدی ...
  • قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1403
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا ۲۰۵۰
  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا سال ۲۰۵۰
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در نهاوند