Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج-ايرنا- مديرعامل فرودگاه بين المللي و منطقه ويژه اقتصادي پيام البرز گفت: با مسافربري شدن فرودگاه پيام علاوه بر البرز، استان هاي قزوين، زنجان و تهران نيز از مزاياي اين فرودگاه بهره مند مي شوند.

به گزارش ايرنا، سعيد زرندي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: به همين منظور نياز است تا اطلاع رساني هاي لازم صورت گرفته تا مردم اين استان ها از روند مسافربري شدن فرودگاه بين المللي پيام آگاهي يابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: پروژه مسافري شدن فرودگاه بين المللي پيام اقدامي بزرگ بود و تا 50 روز آينده وارد فاز مسافري مي شود.
زرندي گفت: به کمک دستگاه هاي اطلاع رساني همچون صدا و سيما، رسانه هاي تصويري و مکتوب نيازمنديم تا بتوانيم اين اقدام بزرگ را به اطلاع آحاد مردم برسانيم، چرا که تمام اين اقدامات در جهت رفاه و آسايش مردم است.
وي ادامه داد: بر مبناي برنامه ريزي صورت گرفته، در ابتدا بخش مسافري فرودگاه پيام با 2 پرواز در روز کار را آغاز کرده و تاپايان سال اين تعداد را به 6 پرواز در روز خواهيم رساند.
زرندي اضافه کرد: هم اکنون عمليات احداث ترمينال مسافري فرودگاه پيام به مساحت 6هزار متر مربع به اتمام رسيده که در حال نصب تجهيزات آن هستيم و در آينده نيز برنامه ساخت يک ترمينال ديگر را نيز در دستور کار داريم.
وي با اشاره به ظرفيت فرودگاه بين المللي پيام در حمل مسافر گفت: اميدواريم که تا پايان سال 98 به ظرفيت جابجايي500 هزار مسافر در سال برسيم که در مراحل بعدي تا 3.5 ميليون مسافر در سال قابل افزايش است.
زرندي ادامه داد: براي رسيدن به اين مهم بايد دستگاه هاي استاني همکاري لازم را با فرودگاه بين المللي پيام داشته باشند تا بتوانيم اين هديه خوب را به بهترين شکل ممکن به مردم استان البرز تقديم کنيم.
شرکت خدمات هوايي پيام در سال 1369 تحت عنوان مرکز خدمات هوايي براي ارائه خدمات هوايي و حمل ونقل و توزيع بار کالاهاي پستي و ارائه خدمات بالگردي به نقاط صعب العبور در شرايط جوي متفاوت و پشتيباني از عمليات توسعه و تائيد و تجهيز و نگهداري مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتي و پستي کشور فعاليت خود را آغاز کرد.
با توجه به موقعيت و جايگاه اين شرکت و همجواري آن با استان تهران طبق مصوبه تيرماه 1382 هيات دولت، 3 هزار و 600 هکتار از اراضي فرودگاه پيام به عنوان منطقه ويژه اقتصادي تعيين شد.
نزديکترين منطقه ويژه اقتصادي کشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضي منطقه ويژه و امکان بهره گيري از کليه تأسيسات، تجهيزات و تسهيلات آن، قرارگرفتن در مجاورت مرکز اقتصادي، صنعتي و کشاورزي کشور، نزديکي به راه آهن سراسري، متروي تهران - کرج و شاهراه هاي ارتباطي کشور و دارا بودن شرايط اقليمي مناسب از جمله مزيت هاي اين منطقه است.
همچنين برخورداري از امکانات زيربنايي و اداري مانند گمرک، صدورگذرنامه اختصاصي و بانک، وجود نيروي کار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسير تلاقي 5 استان اقتصادي کشور، نزديکي به مراکز تحقيقاتي و نيروهاي تحصيل کرده و متخصص منطقه، نزديکي به مراکز توليد ميوه، سبزي و گل و گياه بدون محدوديت و مراکز عمده توليد و مصرف کالاها و خدمات، وجود هاب پستي از ديگر مزيت هاي فرودگاه پيام و منطقه ويژه اقتصادي آن است .
اکنون خدمات هوايي حمل بار و کالا در فرودگاه پيام به اقصي نقاط جهان در حال انجام است.
7414/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۲۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه

مسئله‌ای که امروز آن را در کشوری همانند بحرین شاهد هستیم که به‌عنوان شریک اقتصادی و راهبردی رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۲۰ و پس از پیمان ابراهیم قراردادهای بسیاری با این رژیم منعقد کرده است.

بحرین یکی از چهار کشور عربی پس از امارات متحده عربی، سودان و مراکش است که در سال‌های اخیر روابط خود را با رژیم صهیونیستی در سطح عادی‌سازی گسترش داده است. 

این کشور حتی در ماه‌های گذشته همسو با سیاست‌های تل‌آویو و واشنگتن، در حمایت از جنایات اسرائیل در غزه سیاست سکوت و پشتیبانی از تل‌آویو را در پیش گرفته بود اما امروز جریانی در بحرین ایجاد شده که پایه آن از سال ۲۰۱۲ میلادی (پس از سرکوب اعتراضات بحرین در سال ۲۰۱۱) شکل گرفته و برای مقابله با اقدامات ظالمانه و استبدادی حکومت آل‌خلیفه علیه شیعیان، فعالیت‌های سیاسی و مسلحانه زیادی را انجام داده است.

امروز محور مقاومت در منطقه غرب آسیا شامل گروه‌های مقاومتی است که در کشورهایی که دارای شاکله‌های اجتماعی و مذهبی ویژه‌ای هستند شکل می‌گیرد؛ مواردی که در بیش از هفت ماه گذشته در کشورهای لبنان، عراق، سوریه و یمن شاهد آن بودیم، اما شکل‌گیری گروه مقاومت در کشوری همانند بحرین که دارای فضای سیاسی بسته و استبدادی است نشان می‌دهد جایگاه محور مقاومت در سطح جهان در حال گسترش است. 

هرچند مردم بحرین به دلیل حاکمیت استبدادی سال‌ها از مسئله فلسطین و اسرائیل دور ماندند و در مقاطعی دچار گسست و شکاف شدند، اما اقدامات اخیر مقاومت اسلامی بحرین نشان می‌دهد مردم در این کشور وارد فضای مقاومتی شده‌اند و با توجه به ساختار جمعیتی که در جزیره وجود دارد به نظر می‌رسد این کشور می‌تواند یکی از کشورهایی باشد که معادلات منطقه‌ای را به نفع مقاومت تغییر می‌دهد.

شکل‌گیری مقاومت اسلامی در بحرین می‌تواند چندین پیام برای حاکمان آل‌خلیفه و حتی دیگر کشورهای حامی رژیم صهیونیستی در حاشیه خلیج‌فارس داشته باشد.

نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مهم جغرافیایی بحرین است. بحرین به عنوان یکی از چهار کشور عربی و نیز جزو متحدان نزدیک عربستان سعودی در منطقه خلیج فارس محسوب می‌شود که از طریق پیمان ابراهیم در سال ۲۰۲۰ میلادی توسط ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و از طرفی دیگر، این کشور برای آمریکا به‌عنوان یک پایگاه نظامی کلیدی به حساب می‌آید. 

منامه، پایتخت بحرین، میزبان مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده است، پس شکل‌گیری هر نیروی مردمی در بستر مقاومت نه تنها می‌تواند برای حاکمان استبدادی بحرین آسیب‌زا باشد بلکه در آینده حضور نظامی آمریکا در منامه را با مشکل مواجه خواهد ساخت.

دوم اینکه بحرین تنها کشور عربی بود که به ائتلاف آمریکایی - انگلیسی ملحق شد که در ماه دسامبر (در ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی) برای مقابله با اقدامات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ شکل گرفت، اما حالا به نظر می‌رسد با شروع فاز جدید اقدامات گروه مقاومت اسلامی بحرین به عنوان یکی از جدیدترین شاخه‌های محور مقاومت در منطقه باید منتظر تحولات تازه‌ای در این کشور، به عنوان یکی از متحدان راهبردی رژیم صهیونیستی باشیم. 

این درحالی است که گردان‌های الاشتر بحرین با انجام یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی از خاک عراق، اعلام گشایش جبهه جدیدی در نبرد محور مقاومت علیه اسرائیل کرد که این نشان‌دهنده پنجمین جبهه گشوده شده توسط نیروهای ائتلاف محور مقاومت همسو با مقاومت فلسطین از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بوده است. 

امروز مردم بحرین به‌خوبی متوجه نفوذ رژیم صهیونیستی در میان کشورهای اسلامی خلیج‌فارس به‌خصوص بحرین شده‌اند و اعلام موجودیت گردان‌های الاشتر(بسیج مردمی بحرین) ضربه سهمگین دیگر بر پیکره رژیم صهیونیستی در میان کشورهای همسو و همراه آن در منطقه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است