Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق تحقیقی جدید احزاب سیاسی ۴۸ کشور دنیا با اخبار و حساب‌های کاربری تقلبی افراد را گمراه کرده‌اند. در یک پنجم این کشورها اطلاعات دروغ از طریق تلگرام، واتس‌اپ و وی چت منتشر شده است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اخبار و حساب‌های کاربری تقلبی به سرعت در سراسر جهان در حال گسترش هستند.

درهمین راستا تحقیق جدید دانشگاه اکسفورد نشان می‌دهد این روندها در شبکه‌های اجتماعی به طور گسترده ترویج یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان تخمین می‌زنند سال گذشته در ۴۸ کشور دولت‌ها و احزاب سیاسی کمپین‌های دستکاری و گمراه کردن کاربران اینترنتی را اجرا کردند.

حال آنکه محققان در بررسی اطلاعات مربوط به شبکه‌های اجتماعی بین سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ متوجه شدند ۲۸ کشور چنین روندی را در پیش گرفته بودند.

سامانتا بردشاو، یکی از مولفان تحقیق، در این باره می‌گوید: «بخش اعظم این رشد فعالیت مربوط به احزاب سیاسی است که اطلاعات تقلبی و اخبار دروغین را در بازه زمانی انتخابات منتشر می‌کنند. اکنون احزاب سیاسی بیشتری از استراتژی‌های به کارگرفته شده طی برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر استفاده از بات‌ها، اخبار تقلبی و ترویج اطلاعات دروغین برای دستکاری فرایندها و گمراه کردن رای‌دهندگان بیشتر شده است».

محققان دستکاری در رسانه‌های اجتماعی را یک تهدید مهم برای زندگی عموم مردم نامیده‌اند که از اعتبار رسانه‌ها، موسسات عمومی و علمی می‌کاهد.

این در حالی است که تحقیق نشان داد روسیه یکی از کشورهایی است که برنامه‌های گسترده و هماهنگ شده دستکاری شبکه‌های اجتماعی را انجام می‌دهد. همچنین این برنامه‌ها انتشار اخبار و اطلاعات دروغین از پلتفرم‌هایی مانند فیس‌بوک و توئیتر فراتر رفته است.

محققان متوجه شدند در یک پنجم ۴۸ کشور مورد مطالعه، کمپین‌های ترویج اطلاعات دروغ ازطریق اپلیکیشن‌هایی مانند واتس‌اپ، تلگرام و وی‌چت انجام شده است.

همچنین طبق نتایج این پژوهش عملیات‌های سایبری در برزیل، آلمان، مکزیک، تایوان و ایالت متحده آمریکا روش‌هایی برای اجتناب از ردیابی شدن و متوقف کردن حساب‌های کاربری ربات یافته‌اند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۳۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: طرح پنج شنبه‌های طلایی سبب تقویت بنیه علمی دانش آموزان پایه‌های اول تا ششم و راهکاری مناسب برای دوری از فضای مجازی برای آن‌ها است.

به گزارش مهر، محمد جمالی آرند بعدازظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: طرح پنج شنبه‌های طلایی سبب توانمندی سازی دانش اموزان و معلمان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی بیان داشت: تلاش می‌شود که با توجه به آسیب‌های فضای مجازی، برنامه‌های محتوایی مناسب در آموزش و پرورش تولید و برای دانش آموزان اجرا شود.

جمالی آرند افزود: اجرای طرح پنجشنبه‌های طلایی با توجه به آسیب‌های اجتماعی موجود در فضای مجازی، نقش مهمی در ایجاد فضای شاد برای دانش اموزان خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود