Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس با اشاره به لزوم کشف ، برخورد و مبارزه با فساد اقتصادی در کشور اظهارداشت: مبارزه با فساد وظیفه قوه قضائیه است ، هر چند انجام برخی هماهنگی ها در مبارزه با فساد هم لازم است اما هم پیشگیری از فساد ، هم کشف فساد و هم برخورد با فساد و مفسدین از وظایف اصلی قوه قضائیه است.


به گزارش شریان نیوز،محمد دهقان، عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به لزوم کشف، برخورد و مبارزه با فساد اقتصادی در کشور اظهارداشت:  مبارزه با فساد وظیفه قوه قضائیه است ، هر چند انجام برخی هماهنگی ها در مبارزه با فساد هم لازم است اما هم پیشگیری از فساد ، هم کشف فساد و هم برخورد با فساد و مفسدین از وظایف اصلی قوه قضائیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قوه قضائیه در مبارزه با فساد آن کاری که مردم را قانع کند که قوه قضائیه واقعا با فساد به صورت جدی مبارزه می کند انجام نداده است

وی مبارزه با فساد را وظیفه اصلی قوه قضائیه دانست و افزود: مسئولان قوه قضائیه در این زمینه به نظر من در عین حالی که فعالیت هایی انجام داده اند ،( بنده نمی خواهم کارهای خوب را انکار کنم کارهای خوبی هم انجام شده است) ولی واقعیت این است که قوه قضائیه در مبارزه با فساد آن کاری که مردم را قانع کند که قوه قضائیه با فسادبه صورت جدی مبارزه می کند انجام نداده است حالا چه به لحاظ روانی چه به لحاظ عملی و چه به لحاظ تبلیغی قوه قضائیه یک نقصی در کارش وجود دارد که نتوانسته است وظیفه اش را نسبت به برخورد با فساد انجام داده و مردم را نسبت به وضعیت موجود راضی کند.

اگر مفسدان اقتصادی اعدام شوند امید مردم به نظام افزایش می یابد و بساط فساد برچیده می شود

نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه باید مفسدان اقتصادی اعدام شوند گفت: یعنی ما در همین چند روزی که بین مردم بودیم بخش مهمی از افرادی که با ما ملاقات داشتند صحبتشان این بود که اگر مفسدان اصلی اقتصادی اعدام شوند، اگر تعدادی از مفسدان دانه درشت به دار مجازات آویخته شوند و قوه قضائیه هم ملاحظه برادر رئیس چمهور، برادر معاون رئیس جمهور و باقی مفسدان دانه درشت را نکند و کسانی که به این کشور خیانت کرده اند و با فساد هایی که مرتکب شده اند پایه های این نظام را سست کرده اند، اگر با آنها ملاحظه کاری نکند امید مردم به نظام افزایش پیدا می کند و بساط فساد نیز برچیده می شود.

خاطر آسوده مفسدان اقتصادی از هزینه های پایین چپاول بیت المال برای آنها/ کسانی که مرتکب فساد می شوند هزینه چندانی نمی پردازند

دهقان همچنین با بیان اینکه مفسدان اقتصادی هزینه فساد را نمی پردازند عنوان کرد: امروز برخورد با فساد به گونه ای است که هزینه فساد بالا نیست، آن کسانی که مرتکب فساد می شوند هزینه چندانی نمی پردازند، تعدادی از این مفسدان اقتصادی  صدها میلیارد تومان ثروت های نا مشروع بدست می آورند و در نهایت اگر دستگیر شوند واگر نتوانند از لایه های مختلفی که در رسیدگی وجود دارداز آن لایه ها خودشان را فراری دهند و تبرئه شوند در نهایت چند ماه یا چند سال هم زندان را تحمل می کنند.

اصل توقع مبارزه با فساد از قوه قضائیه است/ دولت بستر فساد را فراهم کرده است/ اطرافیان برخی از مفسدان بر امور کشور حاکم شده اند

وی بار دیگر مبارزه با مفساد اقتصادی را وظیفه اصلی قوه قضائیه دانست و گفت: وظیفه مبارزه با فساد طبق قانون اساسی بر عهده قوه قضائیه است، طبق اصل 156 و 158 قانون اساسی قوه قضائیه مسئول پیشگیری ، کشف و برخورد با فساد و مفسدین است، لذا اصل توقع مبارزه با فساد از قوه قضائیه است هرچند فساد در کشور  دلیل حجیم بودن دولت وعدم شفافیت در کشور ایجاد می شود.

سنگ اندازی مجلس و سایر دستگاه های دولتی برای ایجاد شفافیت در اموال نامشروع مسئولان و مدیران

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس ادامه داد: اما اینکه باید با فساد برخورد ، پیشگیری و مبارزه شود وظیفه آن با قوه قضائیه است ، امروز بازرسی کل کشور و قوه قضائیه باید پاسخگوی نظام و مردم باشند؛ این وضعیتی که قوه قضائیه تا به امروز دنبال کرده است در کشور جواب نداده است؛ به همین خاطر ما سال ها است که پیگیری می کنیم که شفافیت در اموال مسئولین ایجاد شود، سالها پیگیری کردیم که یک سازمان چابکی زیر نظر قوه قضائیه با کارکرد ویژه ای تشکیل شود، مدت هاست پیگیری هایی را در خصوص اموال نامشروع مسئولان انجام می‌دهیم که در این پیگیری‌ها با موانع جدی  مواجه شده‌ایم .ایشان درپایان گفت:متاسفانه جریان ها وافراد فاسد همدیگر را به خوبی یافته اند ودر مواردی به صورت شبکه ای به هم سرویس می دهند وآنها این قدرت را هم پیدا کرده اند که در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی مانع تراشی وسنگ اندازی کنند.

دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۳۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد

یحیی خورشیدخانی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: رسانه‌ها داری قدرت فوق‌العاده هستند و نوع نگاه و بیان اخبار به منظور اطلاع‌رسانی در فرآیند زندگی مردم تأثیر بسیار بالایی دارد.

وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان تویسرکان بسیار فرهنگی و مذهبی هستند افزود: با وجود تهاجم فرهنگی جدی دشمن در قالب جنگ ترکیبی و ابزار فضای مجازی مردمان این شهرستان همچنان بر ارزش‌ها و آرمان خود محکم ایستاده اند و می‌توان گفت نقش خبرنگاران برای حفظ و صیانت از خانواده ها بسیار پر رنگ است.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان تصریح کرد: یادآوری روحیه ایثار، جانبازی و گذشت رزمندگان در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جدید یک ضرورت است.

خورشیدخانی با اشاره به اینکه اهالی رسانه با بررسی چالش‌ها و آسیب‌ها می‌توانند در روند رشد شهرستان به مسؤولان کمک کنند خاطرنشان کرد: امروز همه می‌دانند فضای مجازی همانند یک تیغه دو لبه در کشور ما در حال فعالیت است و اصحاب رسانه می‌توانند برای پویایی شهرستان تلاش کنند.

وی اذعان داشت: در جلسه‌ای به اعضای شورای شهر تقاضا برای ایجاد یک خیابان موازی در طرح تفصیلی برای خیابان انقلاب و باهنر به منظور رفع ترافیک داشته ام و امیدواریم این امر مورد توجه و پیگیری شورا قرار بگیرد تا هرچه زودتر از این بار ترافیک کاسته شود.

وی با اشاره به اینکه گاهی طرح‌ها و برنامه‌ها در جای خود و وقت خود به نتیجه نمی‌رسند که لزوم توجه به موقعیت و مکان در انجام پروژه‌ها بسیار حائز اهمیت است تشریح کرد: در کارها و اقدامات انجام شده نباید افراط و تفریط کرد بلکه اولویت‌ها بر اساس نیازهای شهرستان باید انجام شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان در ادامه با اشاره به اینکه مشکلات نانوایی‌ها کشوری است افزود: اما تلاش خواهیم کرد نارضایتی در بحث نان را در شهرستان کاهش دهیم.

مدیران شهرستان باید چشم انداز خود را وسیع کنند و پروژه‌ها حداقل برای ۵۰ سال دیگر برنامه ریزی شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان یادآور شد: پروژه‌ها به گونه‌ای تعریف شود که پیوست فنی و فرهنگی داشته باشند و برنامه‌های ارائه شده بررسی و بر اساس اولویت مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردار هستند افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ نمایند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در شهرستان باشیم.

کد خبر 6085929

دیگر خبرها

  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت سیزدهم است
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است