Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فنی حرفه‌ای خراسان جنوبی از افتتاح همزمان ۳۱ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال یک میلیون و ۵۴ نفر ساعت با ۸ هزار و ۴۷۲ نفر دوره در بخش دولتی آموزش دیدند. ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خوش‌آیند صبح امروز در راستای هفته ملی مهارت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای متولی آموزش‌های مهارتی بین سطوح تحصیلی در خراسان جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اداره کل فعالیت‌های خود را با هدف آموزش، پژوهش، تولید استانداردهای آموزشی، تولید شایستگی‌های شغلی و ارزشیابی مهارت نیروی کار در دو بخش دولتی و غیر دولتی با داشتن 19 مرکز ثابت و شعب شهری در قالب 93 کارگاه ثابت و 510 حرفه آموزشی در بخش دولتی دنبال می‌کند.

فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی 162 آموزشگاه آزاد دارد

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی بیان کرد: 162 آموزشگاه آزاد با 280 حرفه آموزشی در بخش غیر دولتی سالانه به طور متوسط بیش از 5 میلیون نفر ساعت آموزش به انجام می‌رساند.

خوش‌آیند افزود: رکن اصلی فعالیت‌های این اداره، آموزش و مهارت آموزی است که ماموریت و هویت اصلی آن را شکل می‌دهد و در قالب دوره‌های 10 تا 1090 ساعته با آموزش در مراکز ثابت و شعب شهری، آموزش در مناطق روستایی عشایری، صنایع و صنوف، جوار دانشگاهی، پادگان، زندان‌ها و آموزشگاه‌های آزاد نسبت به تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز حوزه‌های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر در استان اقدام می‌کند. 

تمامی خدمات در بخش دولتی فنی و حرفه‌ای استان رایگان است

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: تمامی خدمات در بخش دولتی رایگان بوده و جامعه هدف روستائیان، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، زنان خانه‌دار، دانش آموزان، سربازان پادگان‌ها، زندانیان، شاغلان صنایع و صنوف و تمامی کسانی است که به دنبال مهارت هستند. 

خوش‌آیند با بیان اینکه تعداد مراکز دولتی 19 مرکز، مراکز علمی کاربردی 2 مرکز و تعداد کارگاه‌ها 93 است افزود: حرفه‌های قابل آموزش 510، ظرفیت آموزشی سالانه در بخش دولتی 20 هزار و تعداد مراکز دارای امکانات شبانه روزی و خوابگاهی 6 مرکز در شهرستان‌های بیرجند، قاین، نهبندان، درمیان، فردوس و طبس است.

وی گفت: در بخش آموزش‌های دولتی سال گذشته در بخش ثابت 3 میلیون و 636 هزار و 777 نفر ساعت و 22 هزار و 211 نفر دوره و در 4 ماه امسال یک میلیون و 504 هزار و 75 نفر با 8 هزار و 472 نفر دوره حضور داشتند. 

20 حرفه آموزشی جدید به آموزش‌های استان اصافه شد

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی اظهار داشت: سرانه آموزشی مهارت در کشور به میزان 1.8 نفر است و در حوزه آموزش‌های بخش دولتی در سال گذشته 20 حرفه آموزشی جدید به آموزش‌های استان اصافه شده و در بخش آموزشی غیر دولتی در سال گذشته تعداد آموزشگاه‌های فعال 162 و تعداد حرفه‌های آموزشی در سال گذشته 280 حرفه بوده است.

وی بیان کرد: اداره کل فنی و حرفه‌‌ای خراسان جنوبی در راستای اهداف سازمان و ارتقا سطح خدمات رسانی به ارباب رجوع اقدام به تجهیز و راه‌اندازی مراکز آزمون الکترونیکی آنلاین در سطح شهرستان‌های استان کرده و در این راستا اولین مرکز در سال 95 در شهرستان بیرجند در سال گذشته در فردوس، قاین بشرویه به بهره‌برداری رسید و امسال افتتاح مراکز آزمون الکترونیکی آنلاین در شهرستان‌های نهبندان، طبس و درمیان در دستور کار است. 

اجرای طرح پژوهشی تدوین سند مهارت استان خراسان جنوبی 

خوشایند با بیان اینکه طرح پژوهشی تدوین سند مهارت استان خراسان جنوبی با رویکرد بازار محور با همکاری دانشگاه بیرجند در حال انجام است و تا پایان شهریور به اتمام می‌رسد اظهار داشت: میزان تعهد و عملکرد طرح مهارت آموزی در محیط کاری آموزی در سال گذشته تعهد 560 نفر، عملکرد 691 نفر بوده که درصد تحقق 123 نفر بوده و در 4 ماه امسال تعهد سال 580 نفر و عملکرد 4 ماهه 218 نفر است. 

31 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای استان افتتاح می‌شود

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: 5 پروژه عمرانی در شهرهای بیرجند، فردوس، قاین، طبس و زیرکوه با زیربنای 4 هزار و 750 متر مربع و جمع کار پیشرفت پروژه‌ها 47 درصد است. 

خوش‌آیند افزود: در هفته ملی مهارت همزمان 31 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای استان افتتاح می‌شود و یادواره شهدای خانواده آموزش فنی و حرفه‌ای استان، افتتاح هم زمان مرکز الکترونیکی سنجش مهارت نیروی کار شهرستان‌های فردوس، قاین، بشرویه و انعقاد تفاهم نامه ایجاد مرکزscb مرکز مهارت آموزی دانشجویان جوار دانشگاه منعقد می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی در راستای اشتغال در سال 97 اظهار داشت: آموزش در مراکز ثابت حجم برنامه یک میلیون و 505 هزار نفر، آموزش در مناطق روستایی، عشایری و مناطق محروم مرزی 465 هزار نفر ساعت، آموزش در زندان‌ها و ندامتگاه‌ها 235 هزار نفر ساعت، آموزش در بنگاه‌های اقتصادی 87 هزار نفر، آمورش در پادگان‌ها 138 هزار نفر، آموزش در دانشگاه‌ها 138 هزار نفر و آموزش سیار در مناطق شهری 375 هزار نفر است.

انتهای پیام/ح

R41348/P1357/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: با کسب مهارت ها و دانش جدید از طریق آموزش، کارگران می توانند صلاحیت های خود را افزایش دهند و شانس پیشرفت شغلی خود را در سازمان خود یا در بازار کار افزایش دهند. - اخبار اقتصادی -

علی حسین شهریور، معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: آموزش مهارت ها به طور کلی هم برای موفقیت فردی و هم برای موفقیت واحدهای تولیدی و خدماتی ضروری است، چراکه کارگران را قادر می سازد تا رقابتی باقی بمانند، بهترین عملکرد خود را داشته باشند و به موفقیت کلی کسب و کار کمک کنند

وی افزود: مهارت افزایی کارگران دلایل مهمتری هم دارد که از جمله آن می‌توان به بهبود عملکرد شغلی اشاره کرد؛ آموزش مهارت ها به کارگران کمک می‌کند تا دانش و توانایی های لازم را برای انجام کارشان به طور موثرتر و کارآمدتر توسعه دهند.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور پیشرفت شغلی را از دیگر دلایل ضرورت مهارت‌‌افزایی دانست و گفت: با کسب مهارت ها و دانش جدید از طریق آموزش، کارگران می توانند صلاحیت های خود را افزایش دهند و شانس پیشرفت شغلی خود را در سازمان خود یا در بازار کار افزایش دهند.

شهریور با بیان اینکه "مهارت افزایی کارگران به افزایش بهره‌وری می‌انجامد"، اذعان داشت: آموزش می‌تواند منجر به افزایش بهره‌وری شود، زیرا کارگران در نقش‌های خود مهارت بیشتری پیدا می‌کنند و برای مقابله با چالش‌هایی که در کار روزمره با آن‌ها مواجه هستند، مجهزتر می‌شوند.

وی ادامه داد: انطباق پذیری نیز به‌دنبال افزایش مهارت حاصل می‌شود؛ آموزش مهارت ها به کارگران کمک می کند تا با آخرین روندهای صنعت، فناوری ها و بهترین شیوه ها به روز بمانند و به آنها اجازه می دهد با محیط های کاری در حال تغییر و الزامات شغلی در حال تحول سازگار شوند.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، روحیه و مشارکت کارکنان را از نتایج مهارت افزایی دانست و گفت: سرمایه گذاری در آموزش مهارت ها به کارکنان نشان می دهد که سازمان آنها برای توسعه و رشد آنها ارزش قائل است، که می تواند روحیه، مشارکت و رضایت شغلی کلی را افزایش دهد.

وی افزود: از دیگر دلایل مهم مهارت افزایی حفظ استعدادها در نیروی کار است؛ ارائه آموزش مهارت ها می تواند با نشان دادن تعهد به توسعه کارکنان و ایجاد فرصت هایی برای پیشرفت در سازمان، به حفظ استعدادهای برتر کمک کند.

 شهریور در پاسخ به اینکه "آموزش مهارت به کارگران با چه چالش های روبروست؟"، اظهار داشت: کمبود زمان و منابع، مقاومت در برابر تغییر،  شکاف های مهارتی و دسترسی به فرصت های آموزشی از مهمترین موانع مهارت آموزی و آموزش کارگران است.

وی افزود: کارفرمایان ممکن است برای تخصیص زمان و منابع کافی برای برنامه های آموزشی، به ویژه در صنایعی که سرعت بالایی دارند، که زمان در آنها اهمیت دارد، با مشکل مواجه شوند.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در تشریح  فاکتور مقاومت در برابر تغییر گفت: برخی از کارگران ممکن است در برابر یادگیری مهارت ها یا فناوری های جدید مقاومت نشان دهند، به خصوص اگر با وظایف شغلی فعلی خود احساس راحتی کنند.

وی ادامه داد: همچنین شناسایی مهارت های خاصی که کارگران باید توسعه دهند می تواند یک چالش باشد، به خصوص اگر ارتباط بین کارفرمایان و کارگران وجود نداشته باشد.

شهریور با اشاره اینکه  دسترسی به فرصت های آموزشی می‌تواند یک چالش در مسیر مهارت افزایی کارگران باشد، گفت: برخی از کارگران ممکن است به دلیل محدودیت های جغرافیایی، محدودیت های مالی یا سایر موانع به برنامه های آموزشی دسترسی نداشته باشند.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در پاسخ به‌اینکه  "راهبردهای ارائه آموزش مهارت‌های مؤثر به کارگران کدامند؟"، گفت: توسعه آموزش و توانمندسازی کارگران نیازمند داشتن برنامه و راهبرد از سوی کارفرمایان است که برخی از آنها شامل انجام نیازسنجی آموزشی، برنامه های آموزشی، ارائه حمایت مستمر، استفاده از فناوری و تشویق فرهنگ یادگیری مستمر است.

شهریور با بیان اینکه "شکاف‌های مهارتی خاص و نیازهای آموزشی نیروی کار از طریق نظرسنجی، مصاحبه و ارزیابی عملکرد شناسایی شود"، گفت: باید برنامه های آموزشی سفارشی تدوین شود که نیازهای خاص نیروی کار را با در نظر گرفتن سبک ها و ترجیحات مختلف یادگیری برآورده کند.

وی افزود: برای حمایت از کارگران در حین آموزش مهارت‌های جدید و به کارگیری آن‌ها در نقش‌های خود، راهنمایی، مربیگری و منابع ارائه شود.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در توضیح استفاده از فناوری به‌عنوان یک راهبرد ارائه آموزش مهارت‌های مؤثر به کارگران گفت: از پلتفرم‌های آنلاین، جلسات آموزشی مجازی و سایر ابزارهای دیجیتال برای ارائه فرصت‌های آموزشی انعطاف‌پذیر و در دسترس برای کارگران استفاده گردد.

شهریور خاطرنشان کرد: باید فرهنگی را پرورش داد که برای یادگیری ارزش قائل است و کارکنان را تشویق می کند تا به طور مستمر مهارت ها و دانش خود را بهبود بخشند.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان تنها متولی مهارت افزایی و سنجش مهارت و صلاحیت شغلی و حرفه‌ای کارگران، ابتکارات و برنامه های متنوعی برای ارائه آموزش و سنجش مهارت کارگران و شاغلین بنگاههای اقتصادی دارد‌؛ در این سازمان، بیش از 11500 استاندارد شایستگی حرف و مشاغل مختلف تدوین شده که آموزش و سنجش آنها در 657 مرکز دولتی و بیش از 22 هزار آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد ارائه‌ می شود.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه "با راه اندازی بیش از 4040 مرکز آموزش جوار کارگاهی و بین کارگاهی فرصت های ارزشمندی برای مهارت افزایی کارگران فراهم شده است"، گفت: کارفرمایان در تعامل و ارتباط با سازمان می توانند از از ظرفیت‌های گسترده آن استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟