Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از ساری،سید عبدالوهاب سهل آبادی امروز در همایش هفته صنعت و معدن که در سالن همایش بانک صادرات مازندران برگزار شد با بیان اینکه مازندران متعلق به تمام ایرانیان است خواستار توجه بیشتر به آن  شد و اظهار داشت: مازندران با پتانسیل بالای گردشگری نیازمند توجه بیشتری است.

وی به جنگ اقتصادی دشمنان اشاره کرد و افزود: لشکرهای بخش خصوصی برای مقابله با دشمن در این جنگ آمادگی کامل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اشارا به تحریم ها گفت: در این تحریم ها نباید فقط بخش خصوصی تاوان بدهد ضمن اینکه وام هایی با سودهای بالا نیز از جمله مشکلات بخش صنعت است.

سهل آبادی با بیان اینکه مطالبه و وصول ارزش افزوده به عهده صنعتگران نباید باشد از شکل گیری یک گروه صادراتی در خانه صنعت و معدن خبر داد و تصریح کرد: در این هاب و گروه مشکلات حوزه صنعت و معدن بررسی و پیگیری می شود.

وی بر برنامه ریزی رفع موانع تولید از سوی مجلس و مسئولان بخش های دولتی تاکید کرد و ادامه داد: تامین اجتماعی حق ندارند دفترچه های بیمه کارگران را تمدید نکنند.

وی افزود: باید از لشکر بخش خصوصی که در جنگ اقتصادی همراهی و مقابله می کند حمایت کرد وبخشی از املاک صنعتگران توسط بانک ها به دلیل بدهی ها توقیف شده است.

سهل آبادی همکاری با شبکه توزیع برای جلوگیری از قاچاق کالا را ضروری برشمرد و تصریح کرد: وقتی در کشور لوازم خانگی خوب تولید می کنیم، چرا شاهد ورود اجناس خارجی هستیم و باید تسهیل و نظارت لازم صورت گیرد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه داد:  بخش صنعت پشتوانه نظام و دولت است اما انتظار حمایت دو سویه از سوی دولت برای رفع مشکلات را دارد.

وی با اشاره به فروش 52 تن سکه در کشور گفت: عواید حاصل از فروش این سکه ها به جیب چه کسانی رفت و باید این مسئله بررسی شود.

سهل آبادی نجات صنعت را امری مهم برشمرد و از مسئولان خواست تا به دل صنعت بروند و مسائل را بررسی کنند .

وی ادامه داد: کل ارزی که از کشور خارج شده هنوز جنس آن وارد کشور نشده و به کشورهای دیگر روانه شده است.

سهل آبادی بیان کرد:  باید میزان خرید ملک در ترکیه توسط ایرانی ها در این چندماه گذشته چقدر افزایش یافته است ؛  رصد شود. و اینکه  واردات کود انسانی نیز جای تاسف دارد.

وی با بیان اینکه نرخ تعرفه ای واردات باید توسط اهل فن و متخصصان تعیین شود افزود: همچنین باید واحدهای مورد نیاز صنعتی و تولید احداث شود و اجازه ایجاد هر واحد به هرکسی داده نشود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران  فرسودگی تجهیزات را از مشکلات برشمرد و گفت: صنایع و معادن ما با تجهیزات سال 1975 میلیادی چگونه رقابت و فعالیت کنند.

سهل آبادی با اشاره به فعالیت بیش از 90 هزار واحد تولیدی در کشور بر حفظ واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت:واحدهای تولیدی و کارخانه ها بر اساس نیاز آن منطقه ایجاد شود.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران تامین اجتماعی دولت صنعت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲

خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان سال ۱۴۰۲ به صورت صدرصد پرداخت شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی و کانون بازنشستگان، قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی از ابتدای آذرماه سال 1402 تا پایان آبان‌ماه 1403 با شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ  به امضاء رسیده است که براساس این قرارداد، مبلغ بیمه تکمیلی برای بازنشستگان با قیمت 305 هزار تومان برای هر نفر به صورت ماهانه تعیین شده که 50 درصد آن توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد.

در این قرارداد سقف بستری فوق تخصصی 85 میلیون تومان،  بیماران خاص و صعب‌العلاج 35 میلیون تومان، بستری عمومی 40 میلیون تومان،  خدمات پاراکلینیکی و خدمات تشخیصی، درمانی و سرپایی 6 میلیون تومان، خدمات تشخیصی درمانی ـ سرپایی 4 میلیون تومان، خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی 2 میلیون و 250 هزار تومان، رفع عیوب انکساری چشم 6 میلیون تومان برای یک چشم و 12 میلیون تومان برای دو چشم و آمبولانس داخل شهری 2 میلیون تومان و آمبولانس بین شهری 3 میلیون تومان است.

در همین ارتباط با توجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداخت حق بیمه بهمن‌ماه 1402 که با تاخیر قابل توجهی روبرو شده بود، اقدام کرده ، تمامی خسارات درمان مستقیم اسناد درمانی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی تا پایان  اسفند سال 1402 پرداخت شد.

سقف تعهدات قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

همچنین باعنایت به دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت مطالبات اسفندماه شرکت از محل قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تاپایان اردیبهشت ماه، در صورت تحقق این وعده مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد شرکت نیز  به صورت کامل بروز رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند