Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: تاکنون 488 واحد صنفی و صنعتی از مزایای طرح مهارت آموزی در محیط کار برخوردار شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سید حسین درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: حدود 500 واحد صنفی و صنعتی از مزایای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی برخوردار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی با رویکرد فراهم کردن بسترهای لازم به منظور ایجاد اشتغال مولد و پایدار و همچنین استمرار و تثبیت فرصت های شغلی مورد نیاز جامعه، بویژه در مشاغل خرد و خانگی با استفاده از ظرفیت بخش های غیردولتی در توسعه آموزش های مهارتی و نیز برای استفاده از ظرفیت های آموزشی موجود در محیط های کارگاهی و تنوع الگوهای آموزشی تدوین شده است.

سرپرست اداره کل فنی و حرفه‌ای مازندران تصریح کرد: در راستای اجرای بند 2 سیاست های کلی اشتغال، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و بند 5 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی «طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی» در سال گذشته برای اجرا ابلاغ شد.

وی در بیان اهداف این طرح اظهار داشت: مهمترین اهداف این طرح آموزشی، آشنایی مهارت آموز با محیط کسب و کار واقعی، کسب تجربه و آماده سازی شغلی، ایجاد خود باوری در جوانان برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصاً در صنایع دستی، کمک به بنگاه های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینه های جذب و به کارگیری نیروهای فاقد مهارت، استفاده از ظرفیت و توان انتقال مهارت ها و آموزش بنگاه های اقتصادی است.

دبیر کمیته اجرایی طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی مازندران بیان کرد: پس از ابلاغ طرح مذکور، کمیته راهبری سیاست گذاری، هدایت و نظارت بر اجرای این طرح ملی، در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تشکیل شد و برای اجرایی نمودن این طرح مهم کمیته اجرایی استان ها با ترکیب معاون اقتصادی استاندار (رییس کمیته)، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان ( دبیر کمیته)، نماینده اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان، نماینده اتاق اصناف استان، یک نفر از نمایندگان تشکل های کارگری با معرفی مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان، یک نفر از نمایندگان تشکل های کارفرمایی با معرفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، نماینده اداره کل تامین اجتماعی استان، نماینده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تشکیل شد.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران اظهار کرد: در این طرح افراد متقاضی، با معرفی به کارگاه ها، بنگاه ها و واحدهای اقتصادی، در محیط واقعی کار توسط استادکاران خود و مطابق با استانداردهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای تحت آموزش قرار می گیرند و پس از پایان دوره آموزشی جهت سنجش و ارزشیابی مهارت و دریافت گواهینامه بین المللی این افراد به آموزش فنی و حرفه ای معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۴۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان