Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه روسی اعلام کرد: با توجه به افزایش فشارها از سوی آمریکا، وزارت اقتصاد روسیه در حال اجرای سیاست‌هایی است تا بتواند با دور کردن اقتصاد این کشور از دلار اقتصاد این کشور را از آسیب‌ها حفاظت کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از راشاتودی؛ روزنامه کومرسنت روسیه گزارش داد: به دلیل افزایش فشارها و احتمال تشدید تحریم‌ها علیه روسیه از سوی آمریکا، وزارت اقتصاد این کشور در حال اجرای سری سیاست‌های حمایتی از اقتصاد روسیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلی‌ترین بخش این سیاست‌ها کاهش استفاده از دلار در مبادلات تجاری خارجی روسیه و جایگزین کردن ارزهای ملی است.

روسیه اخیراً حجم اوراق بدهی دولتی آمریکا تحت تملک خود را به شدت کاهش داده و از حدود ۹۶ میلیارد دلار به ۱۴.۵ میلیارد دلار رسانده است وبنابراین حجم این دارایی‌های روسیه به کمترین میزان در ۱۱ سال گذشته رسیده است.

این اقدام روسیه حتی باعث شده است که نام این کشور از لیست بزرگترین دارندگان اوراق بدهی آمریکا خارج شود.

ایوان کاپوستکیانسکی کارشناس ارشد مؤسسه اوپتیموم فارکس معتقد است فروش اوراق بدهی آمریکا توسط روسیه دو دلیل عمده داشته است نخست اینکه وزارت اقتصاد روسیه با دامپ کردن ارزش این اوراق بر مبنای قانون مقابله با تحریم‌ها عمل کرده است، دلیل دوم نیز کاهش ارزش این اوراق به دلیل بالا رفتن دوره بازپرداخت آنها بوده است. 

وی گفت: هنوز مشخص نیست که چه ارزی جایگزین دلار می‌شود اما به احتمال زیاد ارزهای ملی کشورهایی که روسیه به دنبال افزایش مبادلات تجاری و ایجاد روابط دوستانه بلند مدت با آنهاست جایگزین دلار خواهند شد. دومین بخش طرح وزارت اقتصاد روسیه تشویق شرکت‌هایی که از طرف آمریکا تحریم شده‌اند به گسترش فعالیت خود در بازار داخل روسیه خواهد بود.

این وزارتخانه قصد دارد واردات روسیه از کشورهایی که روابط دوستانه با این کشور ندارند را کاهش دهد البته هنوز مشخص نیست که این سیاست کلی از طریق اعمال تعرفه یا اعمال محدودیت وارداتی اجرا می‌شود یا خیر.

از سوی دیگر قرار است از طریق محرمانه نگاه داشتن قرارداد شرکت‌های بزرگ دولتی روس از آنها در برابر تحریم‌های آمریکا حفاظت شود.

کاپوستیانسکی می‌گوید: دامپینگ ارزشی دلار نخستین قدم در حفاظت از اقتصاد روسیه در برابر تحریم‌های آمریکاست.

وی می‌گوید: البته فاصله گرفتن از دلار تا حد زیادی اقتصاد این کشور را از تهدید تحریم‌های آمریکا و عواقب آنها دور نمی‌کند.

اصلی‌ترین موضوع در این زمینه ارز یا ذخایر ارزی نیست بلکه فشار بر شرکای تجاری روسیه است. وقتی واشنگتن اعمال تحریم علیه روسیه و شرکای تجاری این کشور را آغاز کند شرکای تجاری مسکو با این سوال مطرح می‌شوند که آیا باید با ادامه همکاری با روسیه با خطر از دست دادن بازار بزرگ آمریکا مواجه شوند و یا اینکه روابط خود با مسکو را قربانی حضور در آمریکا کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روسیه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۵۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند

نشریه کنگره آمریکا می‌گوید فشار اقتصادی علیه ایران شکست خورده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: هیل در این باره می‌نویسد: دن نیدس، افسر نیروی دریایی آمریکا، مقاله‌ای برای مجله هیل نوشته که ناامیدی و خشم سیاستمداران جنگ‌طلب و افسران اطلاعاتی واشنگتن و اسرائیل را برجسته می‌کند. او یادآوری می‌کند: «تقریباً هر رئیس‌جمهور آمریکا از زمان جیمی کارتر تلاش کرده که ایران را از طریق تحریم‌های اقتصادی کنترل کند، اما همه آنها شکست خورده‌اند. سوریه، لبنان و یمن به کشورهای مشتری تبدیل شده‌اند و تهران، نفوذ زیادی در عراق دارد. شبکه تروریستی ایران به حدی رسیده است که می‌تواند هر نقطه از خاورمیانه را هدف قرار دهد».

دن ادامه داد: ایران تجارت جهانی را نه تنها در خلیج‌ فارس، بلکه در دریای سرخ که نزدیک به هزار مایل از مرزهایش دورتر است، مختل می‌کند. صنعت تسلیحات ایران، آن‌قدر پیشرفته است که ممکن است به زودی بیشتر از روسیه، ابرقدرت سابق، سلاح صادر کند. و خود روسیه هم‌اکنون برای جنگ در اوکراین، به ایران وابسته است.

دن می‌نویسد: بایدن و اروپا دوباره درباره دور جدیدی از تحریم‌ها صحبت می‌کنند. این تحریم‌ها موفقیت‌آمیزتر از تحریم‌های بی‌سابقه اعمال‌شده علیه روسیه در پایان دادن به تهاجم این کشور به اوکراین نخواهد بود. چین بیشتر به نفت ارزان ایران علاقه دارد تا جلوگیری از تجاوز ایران در منطقه. تغییرات سیاسی جهانی، تحریم‌های آمریکا را بی‌اثر کرده است. اگرچه اسرائیل و آمریکا به طور دوره‌ای عوامل و رهبران سپاه را هدف قرار می‌دهند (ترور می‌کنند)، اما این حملات باید آن‌قدر برای آنها مرگبار باشد که از ترک ایران بترسند. مهم‌تر از همه، ظرفیت هسته‌ای ایران باید از بین برود. زیرساخت‌های هسته‌ای آن‌ها باید به سرعت از طریق هر ترکیبی از اقدامات نظامی پنهان و آشکار که لازم است، نابود شود. قابلیت موشک بالستیک و پهپاد آنها نیز باید هدف قرار گیرد و نیروی دریایی آنها غرق شود.

دن مقاله خود را با تکرار لفاظی‌های قدیمی به پایان می‌رساند: دفاع از جنگ سخت است، اما اگر بایدن در مورد ثبات منطقه جدی باشد، قاطعانه برای از بین بردن توانایی ایران اقدام خواهد کرد. اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم، ممکن است به زودی به نقطه‌ای برسیم که دیگر گزینه‌ای نداشته باشیم. موقع عمل امروز است.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید غرب مرتبط با ایران و روسیه
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • آمریکا تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه