Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله علی‌اکبر رشاد به مناسبت ارتحال آیت‌الله حاج مرتضی تهرانی پیام تسلیتی صادر کرد. ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا در پی ارتحال فقیه اخلاقی، استاد دیرین حوزه‌ی علمیه‌ی تهران، و تلمیذ برجسته‌­ی امام خمینی(قده)، حضرت آیت الله حاج‌آقامرتضی تهرانی(ره)، پیام تسلیتی از سوی آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، ریاست شورای حوزه‌‍‌های علمیه استان تهران و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه­ اسلامی صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر پایه این گزارش به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی متن این پیام به شرح زیر است:

 «إنا لله وإنا الیه راجعون

با تاسف و تاثر عمیق مطلع شدیم استاد برجسته‌ی حوزه‌‌ علمیه‌ی تهران، عالم اخلاقی و فقیه عارف، حجه ‏الحق، آیت‌الله حاج‌آقامرتضی تهرانی (طاب ثراه) دار فانی را وداع گفته­‌اند.

ایشان که از تلامذه‌ی حضرت امام خمینی و علامه طباطبائی(قدّس سرّهما) و دیگر اعاظم حوزه‌ی تهران، قم و نجف بودند، عمر پربرکت‌ خویش را، سخاوتمندانه صرف تزکیه‌ی نفوس و خدمات علمی و دینی و پشتیبانی بی­‌دریغ از نهضت استادش حضرت امام خمینی(قده) و پیگیری آرمان‌های انقلاب اسلامی و تدریس سطوح عالی و خارج فقه و اصول و تربیت طلاب و جوانان جویای معرفت و معنویت تهران نمودند.

وجود فرهمند و فرازمند آن فقیه فرزانه به کوهسارانى می‌مانست که بر دامنه‏‌هاى نشاط‏‌انگیز و طراوت‏‌خیز آن، چشمه‌‏ساران زلالى جارى است که شریعه‏‌ى انبوه دل‏هاى تشنه‌‏ى حکمت و معرفت و آبشخور خیل جان‏‌هاى شیفته و مشتاق اخلاق و سلوک بود. حقا او از مصادیق رجال معنوی معرفتی‌ای بود که: «هَجَمَ بِهِمُ الْعِلْمُ عَلى حَقیقَهِ الْبَصیرَهِ، وَ باشَروُا رُوحَ الْیَقینِ، وَ اسْتَلانوُا مَا اسْتَعْوَرَهُ الْمُتْرَفُونَ، وَ أَنِسُوا بِمَا اسْتَوْحَشَ مِنْهُ الْجاهِلُونَ، وَ صَحِبُوا الدُّنْیا بِأبْدانٍ اَرْواحُها مُعَلَّقَهٌ بِالْمَحَلِّ الأَعْلى

در پی عروج بزرگانی چون حضرات آیات حاج آقامجتبی تهرانی، محمدرضا مهدوی کنی، حاج شیخ عبدالکریم حق‌شناس، سیدابراهیم خسروشاهی، عزیز خوشوقت و حاج حسن‌اقای پهلوانی(قدس الله اسرارهم) اکنون تهران اسطوانه‌ی استوار دیگری را از دست می‌دهد، و بنده‌ی طلبه‌ی کمترین به عنوان کمترین خادم حوزه‌ی عریق و عظیم تهران، این خسارت‌های معرفتی معنوی پیاپی را که بر حوزه و جامعه‌ی دینی پایتخت وارد می‌شود، به بارگاه باری التجاء می‌برم و ملتمسانه از محضر شریف حضرت حجت(ارواحنا فداه)، رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام (دامت برکاتهم) که عضد آن بزرگوار و زعمای حوزه‌های علمیه‌ی کشورند برای جبران این خسارات و خلأها استمداد می‌کنم.

اینک این ضایعه­‌ی مؤلمه را، از سوی خود و شورا و مرکز مدیریت حوزه، مسئولان و مدرسان مدارس علمیه‌­ی استان، ونیز مسئولان و اعضای هیات علمی پژوهشگاه، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید(دام ظلهم)، شاگردان و فرزندان سوگمند آن استاد خلیق و خدوم تسلیت عرض کرده، از بارگاه بلند باری برای بازماندگانش صبر و سلامت، و برای آن فقید سعید، غفران و حشر با اولیائش را مسئلت می­دارم.

علی­‌اکبر رشاد

رئیس شورای حوزه­‌های علمیه­‌ی استان تهران

سی‌ام تیرماه یک هزار و سیصد و نود هفت»

انتهای‌پیام/ 

R1392/P1356/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط امام خمینی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام خمینی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۶۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیأت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار کرد: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان (عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر (عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت (ع) و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان (عج) است

وی تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.

علم الهدی تأکید کرد: برادران عزیز، فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان (عج) خواهد بود.

گفتنی است که بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • تسلیت سید محمد خاتمی به سید حسین خمینی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی
  • پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی
  • پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت مرحومه معصومه حائری
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله بروجردی در قم برگزار شد