Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان گفت: میزبان جذب دانشجو معلم از کنکور سراسری امسال نسبت به سال گذشته ۳ برابر شده و امسال ۲۴ هزار دانشجو معلم جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند. ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۲ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نشست خبری مشترک معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور، سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل و مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه فرهنگیان اردبیل با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور از افزایش 3 برابر جذب دانشجو از کنکوری سراسری برای دانشگاه فرهنگیان و نیز برگزاری آیین گرامیداشت یک صد سالگی دانشگاه فرهنگیان در اسفندماه خبر داد.

تغییر نام دانشگاه فرهنگیان در انتظار تأییدیه شورای عالی انقلاب فرهنگی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان در این جلسه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری به اهمیت دانشگاه فرهنگیان در سخنرانی‌های خود اشاره کردند، اظهار داشت: دانشگاه فرهنگی مسئولیت تأمین نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش در سطح کشور را بر عهده دارد و حمایت از این دانشگاه باید به گونه‌ای باشد که بتوانیم تمامی نیاز انسانی آموزش و پرورش را تأمین کنیم.

علی باقر طاهری‌نیا گفت: امسال با کمبود بیش از 100 هزار معل م در سطح کشور مواجه هستیم که طبق نیازسنجی های صورت گرفته، سال 1400 ، بیش از 600 هزار نفر معلم در سطح کشور کمبود خواهیم داشت و برای پر کردن این خلأ، باید ظرفیت جذب دانشجو را افزایش دهیم.

وی افزود: امسال جذب دانشجو معلم از کنکور سراسری نسبت به سال گذشته 3 برابر شده و حدود 24 هزار نفر از کنکور سراسری جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند که بسیاری از این دانشجو معلمان نیز جزء رتبه‌های برتر کنکور هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: 500 دانشگاه دارای رتبه یک رقمی و دو رقمی کنکور سراسری در دانشگاه فرهنگیان تحصیل می‌کنند و اسفندماه امسال نیز جشن صد سالگی فعالیت دانشگاه فرهنگیان که در طول سالهای گذشته با عناوین مختلفی فعالیت کرده است، برگزار می‌شود.

طاهری نیا بیان کرد: طرح تغییر نام دانشگاه فرهنگیان به دانشگاه تربیت معلم نیز ارائه شده و این موضوع در انتظار تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی گفت: علاوه بر جذب دانشجو معلم از کنکور سراسری، برای رفع نیاز معلم در سطح کشور، امسال 17 هزار نفر نیز از طریق آزمون سراسری جذب آموزش و پرورش می‌شوند که این افراد نیز باید یکسال در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کنند.

آموزش و پرورش علاقه‌مند به تأمین معلم از دانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: سالانه جمع کثیری از افراد شاغل در آموزش و پرورش بازنشست می‌شوند که برای تأمین این خلأ،‌ نیازمند تربیت مداوم نیروی انسانی در دانشگاه فرهنگیان هستیم.

احمد ناصری با اشاره به اینکه برای تأمین نیروهای مورد نیاز آموزش و پرورش باید تدابیر لازم اندیشیده شود، گفت: هر سال حدود 900 نفر از خدمت در آموزش و پرورش بازنشست شده و حدود 150 نفر نیز با توجه به قانون بازنشستگی پیش از موعد، از خدمت خارج می‌شوند که برای تأمین جای خالی این نیروها،‌ نیاز به نیرو داریم.

وی افزود: آموزش و پرورش استان اردبیل 1.70 درصد جمعیت آموزش و پرورش کشور را تشکیل می‌دهد که در حال حاضر 232 هزار نفر دانش آموز با 18 هزار و 500 کادر اجرایی،‌ جمعیت آموزش و پرورش استان اردبیل را تشکیل می‌دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: برای اینکه خلأهای لازم را پر کنیم، بکارگیری سرباز معلم و نیز اضافه‌کاری معلمان در دستور کار قرار دارد که نقش دانشگاه فرهنگیان در تأمین این نیروهای بسیار حائز اهمیت است.

ناصری بیان کرد: آموزش و پرورش علاقه‌مند به جذب نیروهای مورد نیاز خود از طریق دانشگاه فرهنگیان بوده چرا که دانشجویان این دانشگاه، به صورت علمی با حرفه معلمی آشنا می‌شوند.

افزایش 3 برابری ظرفیت جذب دانشجو

سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: با نظر مثبت مقام معظم رهبری و حمایت‌های صورت گرفته، دانشگاه فرهنگیان برنامه‌ها و فعالیت‌های جدیدی در راستای ارتقای جذب دانشجو انجام داده است.

رضا عبدی افزود: امسال ظرفیت جذب دانشجو در دانشگاه‌های فرهنگیان کشور به 3 برابر افزایش خواهد یافت و دانشگاه‌های فرهنگیان سراسر کشور می‌توانند به جذب دانشجو معلمان، بیشتر از سال قبل اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه امسال 24 هزار دانشجو معلم در سطح کشور جذب خواهد شد، تصریح کرد: در روزهای آینده انتخاب رشته کنکور سراسری آغاز می‌شود و دانشجویان می‌توانند با انتخاب رشته‌های دانشگاه فرهنگیان برای تحصیل در این دانشگاه اقدام کنند.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با فعالان تربیتی استان زنجان با بیان این مطلب گفت: تعلیم و تربیت در دولت و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به عنوان اولویت اصلی اعلام شده و راهبرد جدی این اولویت را در تعامل با فعالان مردمی در حوزه آموزش و پرورش در نظر گرفته است. جلسات منظمی نیز با وزارت آموزش و پرورش در قالب قرارگاهی و با مصوبات اجرایی در حال انجام است. انصافا هم دکتر صحرایی، تمام توان خود را در این کار گذاشته است و برای اولین بار است که سند تحول آموزش و پرورش در این وزارت خانه در حال اجراست و نقشه راه برای آن نوشته شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در مدل حکمرانی ولایی که می‌توان لایه‌های مختلف آن را حکمرانی مردمی یا شبکه‌ای نامید، سندیتی در کار نیست و، چون تعاملات در شبکه، سیستماتیک و در هم تنیدگی است و این حکمرانی در تعلیم و تربیت باید در گام اول با مسئله شناسی در تعلیم و تربیت رسمی در قالب آموزش و پرورش یا در قالب‌های غیر رسمی با این مسائل مواجه است، روشن است که برای حل این مسائل، باید سیاست‌گذاری شده و فرآیند برنامه‌ای به وجود بیاد و کنشگران حل مسائل را با شناختی که از ظرفیت هر استان داریم، مشخص کنیم.

خسروپناه ادامه داد: گاهی برای حل یکی از مسائل، نیاز است قانون یا ماده واحده‌ای را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شود. در این نظام شبکه‌ای، وظایف هر کدام از اعضا مشخص می‌شود، هم اکنون نیز این شبکه در دولت و آموزش و پرورش بسیار همراه است، تشکیل میز‌های تخصصی برای مسائل مرتبط با آموزش و پرورش نیز با حضور تشکل‌های مردمی از کل کشور در دبیرخانه شورا فعال شده و اعضا به صورت مجازی یا حضوری در این میز‌ها مشارکت دارند.

وی افزود: در برخی از مدارس نخبگانی کشور، تأکید بر مهاجرت نخبگانی است و با تعابیری اغواکننده، موضوع مهاجرت را مطرح می‌کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سرمایه عظیمی که در کشور در قالب دانش آموزان تربیت شده اند را تحویل کشور‌های دیگر می‌دهیم تا در بعضی مواقع، تئوری‌ها یا تولیداتی از آن حاصل شود، محصولات نظامی برای حمله به کشور‌های اسلامی باشد. در این زمینه باید گفت ما مقصریم و باید تدبیری در این زمینه داشته باشیم. این یک نمونه از مسئله شناسی در آموزش و پرورش است.

خسروپناه ابراز کرد: بعد از مسئله شناسی، سیاست‌گذاری و تدوین راهبرد مناسب و اینکه کدام کنشگران با چه ویژگی‌هایی باید این مسائل را حل کنند. گاهی مصوبه لازم است و زمانی نیز لازم است تعامل با وزیر آموزش و پرورش انجام شود یا روش دیگری که تا حل نهایی آن مسائل، همه مسائل بررسی و اجرا می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته برای معرفی شیعه در جهان گفت: برگزاری جلسات گفتگوی بین ادیان و تأثیرات آن در سطح جهان مسیحیت و حتی بوداییان و دیگر فرقه ها، نشانگر ظرفیت‌های عظیم تمدنی شیعی است که باید این معارف هر چه بیشتر به جهان معرفی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی
  • قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد
  • معلمان نظام فکری شهید مطهری را سرلوحه خود قرار دهند
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است