Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
مبتلایان به سرطان به گزینه‌های درمانی متعددی دسترسی دارند که بسیاری از آن‌ها درمان‌های استانداردی هستند و مطالعات خوبی در مورد آن‌ها انجام گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از تايم، این درمان‌های استاندارد احتمال زنده ماندن بیمار را افزایش داده یا از عود کردن آن جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین برخی از بیماران تمایل دارند از روش‌های درمانی مکمل که شامل مواد مغذی، داروهای گیاهی و دیگر مکمل‌های طبیعی است در کنار درمان‌های سرطان بهره بگیرند.

اگرچه تقریبا روی این درمان‌های مکمل به اندازه درمان‌های مرسوم نظیر جراحی، اشعه درمانی و شیمی درمانی تحقیقات کافی انجام نگرفته، بسیاری از بیماران به این درمان‌ها اعتماد دارند زیرا بر این باورند که با کمک آن‌ها می‌توانند احتمال زنده ماندن خود را از افزایش داده یا از بازگشت علائم بیماری جلوگیری کنند.

در بررسی جدیدی که گروهی از محققان آمریکایی انجام دادند اطلاعات نزدیک به ۱۳۰۰ بیمار مبتلا به چهار نوع سرطان شایع پستان، پروستات، ریه و روده مورد مطالعه قرار گرفت. ۱۰۳۲ نفر از این بیماران تنها از درمان‌های مرسوم بهره برده، ۲۵۸ نفر دیگر حداقل از یک روش درمانی مرسوم و یک یا چند راهکار دارویی مکمل استفاده کردند.

محققان مشاهده کردند بیمارانی که روش دارویی مکمل را در کنار درمان‌های رایج مورد استفاده قرار داده‌اند در مدت زمان انجام مطالعه دو برابر بیش‌تر نسبت به بیمارانی که تنها درمان‌های مرسوم را انتخاب کرده بودند با خطر مرگ روبرو بودند. همچنین این مطالعه آشکار ساخت بیمارانی که روش درمانی مکمل را انتخاب می‌کنند بیشتر احتمال دارد از انجام جراحی، شیمی درمانی، رادیو تراپی و هورمون درمانی خودداری کنند.

علاوه بر این به گفته محققان درحالیکه بسیاری از درمان‌های مکمل طبیعی هستند و بنابراین ایمن هستند، برخی از آن‌ها دارای عناصر فعال زیستی هستند که با شیمی درمانی و دیگر انواع درمان تداخل پیدا کرده و باعث می‌شود اثرگذاری این روش‌های درمانی حیاتی از بین برود.

در همین زمینه: سی‌تی‌اسکن موجب افزایش ریسک تومور مغزی می‌شود ارتباط مصرف گوشت فرآوری شده با شیدایی موفقیت دانشمند ایرانی برای کمک به درمان اعتیاد اسیدهای چرب اُمگا۳ موجب توقف پیشرفت سرطان می‌شود پاشنه آشیل کشنده‌ترین سرطان مغز کشف شد تاثیر دستمال مرطوب بر بروز آلرژی‌های غذایی در کودکان کشف خانواده جدیدی از آنتی‌بیوتیک‌ها در خاک کولونوسکوپی ریسک آپاندیسیت را افزایش می‌دهد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۹۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت