Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@06:04:54 GMT

خواص سنگ های نگین انگشتر

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۰۶۷۷

احادیث و روایات زیر در خصوص «انواع نگین انگشتر» از کتاب مکارم الاخلاق نقل می‌شود: ناطقان: احادیث و روایات زیر در خصوص «انواع نگین انگشتر»

پیامبر(ص) و امامان معصوم (ع) در احادیث بسیاری از خواص و خوش یُمنی سنگ‌های مختلف برای نگین انگشتر گفته‌اند.

احادیث و روایات زیر در خصوص «انواع نگین انگشتر» از کتاب مکارم الاخلاق نقل می‌شود:

1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین بن عبدالله گفت: از پیامبر(ص) پرسیدم: آیا می‌توان نگین سنگ زمزم به دست نمود؟
فرمود: بله، ولی در وقت وضو گرفتن آن را از دست بیرون آورد.

2. احمد بن محمد گفت: امام (ع) را که انگشتری عقیق به انگشت داشت دیدم سپس انگشتر خود را از دست بیرون آورد و در دست من گذاشت و فرمود: نظرت در مورد این چیست؟ گفتم: خیلی خوب است.


فرمود: از آن هنگامی که این انگشتر را به انگشت نموده‌ام نعمات زیادی از طرف خدا به من رسیده است، آن را دوست دارم و هنگامی که می‌خواهم وضو بگیرم آن را از دست خود بیرون می‌آورم، یک شب که طواف می‌نمودم آن را از انگشت خود بیرون آوردم و به دستم گرفتم ولی از دستم افتاد، بر روی زمین آن را جستجو می‌کردم که فردی نزد من آمد و گفت: دنبال چه هستی؟ گفتم: انگشترم افتاده است. آن مرد دست خود را به طرف زمین برد و گفت: انگشتر این جاست و آن را به من داد.

3. پیامبر(ص) فرمود: به انگشت نمودن انگشتر یاقوت باعث از بین رفتن فقر می‌شود، و فردی که انگشتر عقیق به دست نماید امید است که عاقبت به خیر شود.

4. معاذ از امام علی(ع) روایت کرده که ایشان فرمود: فردی که انگشتر عقیق به انگشت نماید خدا عاقبت او را با امن و ایمان به پایان می‌رساند.

5. از امام صادق(ع) روایت است که ایشان فرمود: انگشتر عقیق به انگشت نمایید که عقیق اولین کوهی است که به ربوبیت خداوند و نبوت پیامبر (ص) و وصایت امام علی (ع) اقرار نموده و آن کوهی است که خداوند عزّ و جل با موسی(ع) گفتگو کرد و فردی که با انگشتر عقیق نماز بخواند پاداش وی چهل برابر کسیست که انگشتر، به غیر از آن به دست کند.

6. سلیمان اعمش گفت: با امام صادق(ع) در خانه منصور بودیم، مردی که شلاق خورده بود از خانه بیرون آمد. امام (ع) فرمود: ای سلیمان! به نگین انگشتر او نگاهی بیانداز. عرضه داشتم: ای پسر رسول خدا (ع)! نگین انگشترش غیر از عقیق است، سپس فرمود: ای سلیمان ! اگر نگین انگشترش عقیق بود تازیانه نمی‌خورد.

گفتم: ای پسر رسول خدا (ع)! بیشتر توضیح بده، فرمود: ای سلیمان! نگین عقیق نسبت به کشته شدن امنیت می‌دهد. گفتم: ای پسر رسول خدا! بیشتر توضیح بده، فرمود: خداوند عزّ و جل، دوست می‌دارد دستی که به سوی ایشان برای دعا بالا می‌آید انگشتری عقیق بر آن باشد. گفتم: ای پسر رسول خدا! بیشتر توضیح بده.


فرمود: خیلی عجیب است کسی که به دست خود انگشتر عقیق داشته باشد و دینار و درهم‌هایی نداشته باشد. گفتم: ای پسر رسول خدا! بیشتر توضیح بده.


فرمود: آن نگهبانی از هر بلاست. گفتم: ای پسر رسول خدا! بیشتر توضیح بده.فرمود: آن امان از فقر است. گفتم: ای پسر رسول خدا اجازه می‌دهید این گفته را از قول جدتان امام حسین(ع) و امام علی(ع) نقل نمایم؟ فرمود: بله!

7. امام صادق(ع) فرمود: هر کس نقره با نگین عقیق به دست کند فقیر نمی‌شود و چیزی جز خیر به او نمی‌رسد.

8. امام علی(ع) فرمود: انگشتر عقیق به انگشت نمایید که برای شما مبارک است و از هر بلایی در امنیت خواهید بود.

9. امام صادق(ع) فرمود: مردی نزد پیامبر(ص) شکایتی آورد که راهزن به او حمله کرده است. ایشان فرمود: مگر انگشتر عقیق به انگشت نداشتی؟ این انگشتر از هر بدی نگاه می‌دارد.

10. امام باقر(ع) فرمود: کسی که انگشتر عقیق به انگشت کند مادامی که این انگشتر به دست اوست نیکی به او روی می‌آورد و آن از طرف خدا نگاهبان او خواهد بود.

11. عبدالرحمن قصیر  گفت: حاکم به دنبال مردی از آل علی(ع) فرستاد، امام صادق(ع) متوجه شد و فرمود: انگشتری عقیق به دنبال او بفرستید، انگشتر را فرستادند و سختی به او نرسید.

12. عبدالمومن انصاری گفت: از امام صادق(ع) شنیدم که فرمود: دستی که انگشتر فیروزه به انگشت داشته باشد به فقر دچار نمی‌شود.

13. علی بن مهزیار گفت: به نزد امام کاظم(ع) آمدم، انگشتری فیروزه به انگشت ایشان دیدم که بر آن «الله الملک» نوشته بود، در حالی که به انگشتر نگاه می‌کردم امام(ع) فرمود: چرا نگاه می‌کنی؟ این سنگی است که جبرییل(ع) برای پیامبر(ص) از بهشت آورده و پیامبر(ص) آن را به امام علی (ع) بخشید و تو می‌دانی که اسم آن چیست؟ گفتم: فیروزه است. فرمود: این اسم فارسی است و می‌دانی اسم عربی آن چیست: گفتم: خیر! فرمود: ظفر است.

14. امام علی(ع) فرمود: انگشتر جزع یمانی را به انگشت کنید که حیله شیطان متمرد را از شما می‌گرداند.

15. امام صادق(ع) فرمود: بلور نگین خوبیست.

16. پیامبر(ص) فرمود: انگشتر زبرجد را به انگشت کنید که راحتی‌ای است که در آن سختی نیست.

17. همچنین ایشان فرمود: انگشتر زمرد، فقر را می‌برد.

18. و باز فرمود: کسی که انگشتر یاقوت زرد را به انگشتر خود کند دچار فقر نمی‌گردد. برچسب ها: نگین انگشتر ، سنگ عقیق ، سنگ زمزم ، خواص سنگ ها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نگین انگشتر سنگ عقیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۰۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه

به گزارش خبرآنلاین؛یکی از انواع عرقیات گیاهی که دارای خاصیت فراوانی است، عرق بهارنارنج است که از شکوفه درخت نارنج گرفته می شود، طبع عرق بهارنارنارنج گرم و خشک است و سرشار از ویتامین های A,B,C است.

سلامت نیوز در خبری نوشت: عرق گیاهی بهارنارنج داراری طبعی گرم و خشک است.

این گیاه تاثیر بسیار خوبی روی سیستم عصبی بدن دارد و سردردهای میگرنی را کاهش می‌دهد.

بهار نارنج برای کنترل تشنج و حمله قلبی مفید است و برای تسکین دردهای سینه و تپش قلب نیز از آن استفاده می شود.

عرق بهار نارنج یکی از اصلی‌ترین عرقیات برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی به‌شمار می‌رود.

این عرق گیاهی برای تقویت معده مفید بوده و مشکلات بی‌خوابی را هم حل می کند.

از دیگر خواص این گیاه دارویی می‌توان به درمان آفتاب سوختگی، درمان قرمزی و سوزش پوست، کاهش چروک‌های پوستی و جلوگیری از بروز ترک روی پوست اشاره کرد.

همچنین عرق بهارنارنج می‌تواند درمان دردهای معده و سوء هاضمه باشد.

این گیاه اشتها آوراست.

عرق بهار نارنج سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان است و به پیشگیری از بیماری‌های سخت، مانند سرطان کمک می‌کند.

عرق بهار نارنج دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند در کاهش التهاب‌های مختلف در بدن کمک کند، از جمله التهاب مفاصل، التهاب پوستی و التهاب روده.

مصرف عرق بهار نارنج می‌تواند به عنوان یک آرامبخش طبیعی و ملایم عمل کند. این ممکن است بهبود خواب، کاهش استرس و اضطراب را تسهیل کند.

عرق بهار نارنج می‌تواند به تنظیم فعالیت سیستم گوارشی کمک کند و مشکلات معده، سوء هاضمه و نفخ را کاهش دهد.

مصرف عرق بهار نارنج ممکن است به افزایش متابولیسم بدن کمک کند و در بهبود فرایند چربی سوزی و کاهش وزن مؤثر باشد.

عرق بهار نارنج دارای خواص ضد عفونتی است و می‌تواند در مقابله با برخی عفونت‌ها و باکتری‌ها موثر باشد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901490

دیگر خبرها

  • از معلمان در سراسر استان کرمان قدردانی شد+ فیلم
  • از معلمان امین شهر، قدردانی شد
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • آیا بلینکن می‌تواند اثر انگشت خود را بر تاریخ بگذارد؟
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض