Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، دکتر "مصطفی ذوالفقار طلب" استاد فقه شافعی دانشگاه تهران، در جریان دیدار علمای اهل سنت هند با حجت الاسلام و المسلمین یونسی، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به وحدت امت اسلامی بسیار معتقد است، خاطرنشان کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی یک اصل به احترام رسمی به تمام فرق اهل سنت اختصاص داده شده است و حتی امام خمینی(ره) نیز با استناد به احادیث ائمه اطهار(ع)، به جواز اقامه نماز و اقتدا به امام جماعت اهل سنت فتوا داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فتوای تحریم اهانت به مقدسات اهل سنت را صادر کرده اند، اظهار داشت: دولت جمهوری اسلامی ایران به اهل سنت خدمت های بسیاری کرده است و شمار زیادی مساجد و مدارس علمیه اهل سنت در کشور برپا هستند.

این استاد دانشگاه با اشاره به تدریس فقه حنفی در دانشگاه های ایران بیان داشت: در دانشگاه مذاهب اسلامی که به دستور رهبر جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیت الله خامنه ای تأسیس شده است، فقه حنفی و فقه سایر مذاهب اسلامی تدریس می شود. در دانشگاه تهران نیز تدریس فقه شافعی به دستور حجت الاسلام و المسلمین یونسی، دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت ها انجام می شود.

وی افزود: اهل سنت در ایران به هیچ وجه احساس غربت نمی کنند و در همه امور از جمله سیاست، اقتصاد و ... با شیعیان همکاری و مشارکت می کنند. اما مشکلاتی نیز وجود دارد که انشاء الله به زودی رفع خواهد شد. ما به دولت اسلامی خود افتخار می کنیم و از شما علمای هند نیز در جهت ایجاد وحدت میان امت اسلامی بهره خواهیم برد.

دکتر ذوالفقار طلب در پایان خطاب به علمای اهل سنت هند تأکید کرد: جهان اسلام به شما برای ایجاد وحدت اسلامی نیازمند است لذا به دشمنان اجازه ندهید که در میان شما تفرقه ایجاد کند.

تهیه و تنظیم خبر: فرشته صدیقی

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، یکصد و سی و دومین نشست هیات عالی شورای وحدت با حضور حجت الاسلام پور محمدی، منوچهرمتکی محمدرضا باهنر، اسدالله بادامچیان، حجت الاسلام محمدجواد جلالی، نیره قوی و سایر اعضای هیات عالی برگزار شد.

سردار محسن رضایی نیز میهمان ویژه نشست فوق محسوب می‌شد.

در این نشست ابتدا منوچهر متکی، نماینده مردم شریف تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس ضمن ارائه توضیحاتی از تحرکات انتخاباتی شورای وحدت در سراسر کشور، به برنامه‌های آتی شورا و آمادگی برای شروع مجلس دوازدهم اشاره کرد.

در ادامه حجت الاسلام پورمحمدی بر اهمیت انسجام لازم در زمینه برگزاری انتخابات بامشارکت موثر مردم تاکید داشته و افزود: شورای وحدت با داشتن ده‌ها نماینده در مجلس دوازدهم باید نقشی موثر و مفید ایفا کرده و بدون شک برای دستیابی به این هدف، نمایندگان باید ارتباط مستمری با حوزه‌های انتخابیه خود داشته و زبان گویای مردم و مشکلات آنها باشند.

اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی و محمدرضا باهنر نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نیز در ادامه به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و سپس گزارشی از سوی معاونت روابط عمومی و رسانه شورای وحدت در زمینه امور رسانه‌ای و تبلیغات نمایندگان نامزد این شورا در دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

محسن رضایی در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت نگاه به آینده در کشور، به بحران پیش رو در زمینه کهنسالی اشاره کرده و آن را مساله‌ای بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی مجلس دوازدهم را مجلسی مهم در دوره‌ای حساس از انقلاب تلقی کرده و افزود: چهارسال پیش رو برای کشورمان بسیار مهم و حیاتی است زیرا در این برهه زمانی باید امید و نشاط را در جامعه تقویت کرده ودرحوزه اقتصاد، ریل گذاری انجام دهیم. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین تلاش برای رفع ناکارآمدی‌های موجود را یک سیاست اساسی در مجلس پیش رو ارزیابی کرده و به سیره حضرت امام خمینی در رابطه با ایجاد احزاب و تشکل‌ها اشاره کرد.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، شخص محوری را آفت جامعه سیاسی دانسته و اعلام کرد این مسیر پاسخگوی نیازهای امروز ما نیست. مردم در انتخابات اخیر مجلس از شخص محوری عبور کرده و به این شرایط می‌توان به چشم یک فرصت نگریست.

سردار رضایی همچنین خاطر نشان کرد: شورای وحدت یک اتفاق مبارک است که باید تداوم یافته و به سمت آینده حرکت کند زیرا ما در جامعه سیاسی ایران از عقلانیت فردی خوبی برخورداریم اما در حوزه عقلانیت جمعی، ضعیف هستیم. وی همچنین عملیات وعده صادق را یک رویداد مهم ارزیابی کرده و آن را ناشی از اداره شایسته امور توسط رهبری دانست.

دبیر ستاد اقتصادی دولت سیزدهم، در پایان سخنانش تاکید کرد مجلس نیازمند تحول است و انسجام مجلس پیش رو بسیار مهمتر از ریاست آن بوده و هر شخصی که ریاست مجلس را بر عهده گیرد باید با ایجاد تحول، بتواند یکدلی و اتحاد را در بین نمایندگان مردم ایجاد کند.

در ادامه، منوچهر متکی دبیر اجرایی و سخنگوی شورای وحدت ضمن تاکید بر اهداف این شورا در رابطه با ایجاد تحول، این موضوع را وظیفه اساسی نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم ارزیابی کرد.

کد خبر 6099372 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • گزارش سفیر ایران در بلاروس به امیر عبداللهیان
  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • پیامدهای میان مدت پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
  • نقشه اصلی براندازان خدشه وارد کردن به عنصر انسجام است
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • تحولات غزه و روابط دوجانبه محور رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان
  • اجازه نمی‌دهیم اقلیم کردستان مرکزی برای تهدید ایران شود
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟