Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار در مراسم اختتامیه جشنواره لباس اقوام ایرانی که عصر امروز در سالن میلاد شهرداری کرج برگزار شد، اظهار داشت: استان البرز رنگین کمان اقوام ایرانی است و از تنوع قومیت‌ها برخوردار و ظرفیت بسیار برای استفاده از تنوع جهت بهره‌برداری اقتصادی وجود دارد.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امیدوارم در سفر آینده تعداد مدیران بانوان البرز افزایش یابد، افزود: هدف‌گذاری رئیس‌جمهور برای حضور ۳۰ درصد از بانوان در عرصه‌های مدیریتی ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هویت زنان برای دولت بسیار راهبردی است و پوشاک و هنر ایرانی اهمیت دوچندان دارد، اضافه کرد: تنوع اقوام و تکثر لباس در ایران بی‌نظیر است که باید از موارد حداکثر بهره‌برداری مناسب شود.

ابتکار با بیان اینکه پیشرفت و تحولات در ریشه هویت ایرانی اسلامی باید بروز و ظهور کند، تصریح کرد: پوشاک و هنر لباس ایرانی و اسلامی یکی از هویت‌های بانوان و خانواده کشورمان است و موضوع اقتصادی پوشاک نیز بسیار برای کشور حائز اهمیت است.

وی با تاکید بر اینکه لباس ایرانی برای دختران و بانوان امروز کشور باز طراحی شود، ادامه داد: از طراحان و هنرمندان و صاحبان سبک لباس و پوشاک دعوت می‌کنیم تا در این عرصه به کشور کمک کنند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه پوشیدن لباس‌های سنتی برای کارمندان و مردم جهت حضور در ادارات و دستگاه‌های اجرایی ممنوعیتی ندارد، اشاره کرد: در استانی مانند هرمزگان بانوان با لباس محلی در محل کار خود حضور می‌یابند.

وی با تاکید بر اینکه عده‌ای خواب آشفته برای ملت ایران می‌بینند، گفت: شرایط اقتصادی کشور ممکن است دچار سختی شود که از خارج کشور اعمال می‌شود و آمریکا درصدد ایجاد افزایش تحریم‌های بیشتر است، ولی دولت مایحتاج اقتصادی مردم را تامین خواهد کرد؛ برخی از اصناف از عدم رقابت گله‌مند بودند، ولی شرایط مناسبی برای آن‌ها ایجاد شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری استان البرز رئیس جمهور زنان دولت ایران خانواده لباس و پوشاک خواب ملت ایران شرایط اقتصادی رقابت کارمندان ابتکار لباس سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • حضور ناظر ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • درخشش بانوان یزدی در مسابقات پتانک کارگران کشور
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • ابتکار ناسا به المپیک پاریس می‌رود!