Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- هزاران نفر از مردم استرالیا در سیدنی و شهرهای مهم این کشور علیه قوانین سخت گیرانه مهاجرتی و اقدامات قانونی شدید دولت مالکوم ترنبول علیه مهاجران غیرقانونی و پناهجویان دراین کشور تظاهرات اعتراض آمیز برپا کردند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از رسانه های آسیایی، تظاهرکنندگان استرالیایی در مورد بازداشت مهاجران در این کشور اعتراض کرده و آن را اقدامی غیرقانونی دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تظاهر کنندگان در سیدنیبرچیده شدن بازداشتگاههای مانوس و نائورو را که اکنون تعداد زیادی از مهاجران غیرقانونی در آن اقامت اجباری دارند، خواستار شدند.

تظاهرکنندگان در سیدنی فریاد' پناهجویان را آزاد کنید' سر می دادند و با حمل دست نوشته هایی بر آزادی فوری بازداشت شدگان تاکید کردند.
شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز همزمان با پنجمین سالگرد اجرای سیاست های سختگیرانه مهاجرتی در استرالیا ،اقدام دولت ترنبول در بازداشت و زندانی کردن مهاجران غیرقانونی در بازداشتگاه های این کشور را محکوم کرد.
این درحالی است که دولت استرالیا اعلام کرده که افرادی را که به صورت غیرقانونی از مرزهای دریایی این کشور قصد ورود به آن را داشته باشند بازداشت و به این دو اردوگاه دور افتاده در آبهای اقیانوس آرام می فرستد.
دولت استرالیا در 5 سال گذشته با سیاست های سختگیرانه تمام مهاجران غیرقانونی را در این دو اردوگاه پرت بدون محاکمه قانونی بازداشت کرده که شورای حقوق بشر سازمان ملل از آن به عنوان بازداشت های خودسرانه نام برده است.
هزاران نفر ازاسترالیایی ها روز گذشته در تظاهرات مختلف در سراسرشهرهای مهم استرالیا همزمان با پنجمین سالگرد اعمال سیاست های جدید و ضد انسانی علیه مهاجران توسط دولت مالکوم ترنبول نخست وزیر این کشور، شرکت کردند.
استرالیایی ها از دولت خود خواستند تا به بازداشت و حبس غیرقانونی مهاجران غیرقانونی پایان دهد.
کانبرا از سال 2013 تاکنون سخت ترین مواضع را علیه پناهجویان به کار گرفته و با توافق با پاپوا گینه نو و نائورو دو کشور کوچک در اقیانوس آرام مهاجران غیرقانونی را بازداشت و به اردوگاههایی دراین دو جزیره دور افتاده اقیانوس آرام اعزام کرده است.
بسیاری از این مهاجران از طریق دریا و قایق های کوچک سعی در رساندن خود به مرزهای استرالیا داشتند که توسط گارد مرزی استرالیا در این آبها دستگیر شدند.
برخی از این مهاجران غیرقانونی حدود 9 سال است که در بازداشتگاه های استرالیا به صورت غیرقانونی بدون هیچ اتهامی در زندان به سرمی برند.
کارگروه بازداشت های خودسرانه، یکی از ارگان های اصلی این شوراست که موارد مرتبط با بازداشت های غیرقانونی را به شورای حقوق بشر سازمان ملل گزارش می کند.
برخی مقام های استرالیایی سال گذشته اعلام کردند: حدود 2 هزار نفر مهاجر غیرقانونی از جمله تعدادی اتباع ایرانی در بازداشتگاه های استرالیا در دو جزیره دور افتاده در اقیانوس آرام زندگی می کنند که 150 نفر از آنها را کودکان تشکیل می دهند.
مشکل مهاجران غیرقانونی در استرالیا از سال 2013 میلادی که درهای این کشور به روی پناهجویان بسته شد به یک مشکل حقوق بشری تبدیل شده است.
بدنبال تصمیم دولت استرالیا مهاجران غیرقانونی که از طریق دریا قصد ورود به خاک استرالیا را داشتند در اردوگاه‌هایی خارج از کشور، درجزایر مانوس پاپوا گینه نو و نائورو اسکان یافتند و زمانی طولانی در شرایط نامناسب در انتظار رسیدگی به پرونده خود به سر می برند.
شبس **آساق **1599**1917

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي استراليا پناهجويان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سبأ یمن، یک منبع امنیتی یمنی تاکید کرد: نیروهای امنیتی این کشور موفق شدند با همکاری وزارت دفاع تعدادی جاسوس را در یمن شناسایی و بازداشت کنند.

وی در ادامه افزود: جاسوس‌های بازداشت شده در جلسات بازجویی به اقدامات خود مبنی بر شناسایی مواضع شلیک موشک‌ها و پرواز پهپادها و همچنین مواضع استقرار قایق‌های نیروهای مسلح یمن اعتراف کرده اند.

بر اساس این گزارش، جاسوس‌های بازداشت شده گزارشات خود را به کارفرماها تحت عنوان گروه ۴۰۰ ارائه می‌دادند تا مواضع مذکور از سوی دشمن هدف قرار بگیرند. این افراد مأمور شده بودند عملیات خرابکارانه در خصوص تخریب و به آتش کشیدن تجهیزات نیروهای مسلح یمن انجام دهند.

منبع امنیتی یمنی مذکور اضافه کرد: این جاسوس‌ها همچنین مأموریت داشتند با استفاده از سلاح‌های صدا خفه کن و مواد منفجره دست به ترور برخی شخصیت‌ها بزنند تا بدین وسیله روحیه نیروهای مسلح یمن را در میدان نبرد با دشمن صهیونیستی، آمریکایی و انگلیسی تضعیف کنند.

وی تصریح کرد: جاسوس‌های مذکور برای جاسوسی به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی استخدام شده بودند.

به نظر می‌رسد اینک که دشمنان یمن در میدان نبرد با نیروهای مسلح این کشور به ویژه ممانعت از حملات یمنی‌ها علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ ناکام مانده اند دست به دامن جاسوسی و اجرای عملیات خرابکارانه در این کشور شده اند.

کد خبر 6098008

دیگر خبرها

  • امسال مکه شاهد عظیم ترین تظاهرات ضد صهیونیستی خواهد بود
  • بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • طالبان: بازداشت دانشجویان در آمریکا سرکوب دموکراسی است
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • ویدئو| پناهنده ایرانی: به خط پایان رسیده‌ام!
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند