Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، اظهارات حریرچی (معاون وزارت بهداشت) در انتقاد از تجمع کارگران مقابل وزارت بهداشت، موجی از اعتراض فعالان کارگری را به دنبال داشته است. علی خدایی (عضو کارگری شورای عالی کار) در انتقاد از این اظهارات، تصریح می‌کند: این دست اظهارات در تاریخ معاصر مسبوق به سابقه است و هدفی جز تخفیف مخالفان با حربه‌ی کم‌شمار شمردن بودن را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قبل از هرچیز به پیشینه دست‌اندازی‌ها به تامین اجتماعی و ریشه نارضایتی‌های کارگران می‌پردازد: قبل از اجرای طرح تحول سلامت، وزارت بهداشت تلاش وافری برای تملک بیمارستان‌ها و مراکز درمانی درقالب طرح تجمیع درمان داشت که خوشبختانه خنثی شد؛ اما بعد از آن و با اجرای غلط و مغایر با برخی قوانین بالادستی، طرح تحول سلامت مسبب افزایش سرسام آور هزینه‌های درمان و واریز منابع بیمه‌ها به جیب پزشکان و صاحبان مراکز درمانی شد.

خدایی ادامه داد: پس از کش وقوس‌های فراوان در سال گذشته و درقالب بودجه ۹۷با لابی گسترده و در میان اعتراضات شدید نمایندگان قانونی کارگران، آنها موفق به تصویب قانونی یک ساله مغایر با قانون اساسی و شرع مقدس شدند و متاسفانه رییس‌جمهور محترم هم در نامه ابلاغ این قانون، حتی قانون مصوب مجلس را رعایت نکرده و دستور مغایر با قانون صادر کرد که درخواست ابطال آن در دیوان عدالت اداری ثبت شده و در انتظار رسیدگی‌ست.

خدایی به ادامه نارضایتی‌های جامعه‌ی کارگری پرداخته و می‌گوید: در میان این موارد در روزهای گذشته خارج شدن داروهای OTC از شمول بیمه‌ها نیز در شورای عالی‌ای که ریاست آن را وزیر بهداشت برعهده دارد، تصویب شد که این مورد نیز علاوه بر تحمیل هزینه به خانوارهای بیمه‌شدگان و بازنشستگان، مغایرت جدی با قانون الزام درمان تامین تامین اجتماعی و وعده‌های وزیر و اهداف طرح تحول سلامت (کاهش پرداخت از جیب بیمه‌شدگان) دارد و عجیب‌تر اینکه یکی از مدیران این حوزه، این برداشت از جیب ملت را تحت عنوان صرفه‌جویی در منابع بیمه در بخش‌های خبری به خورد مردم داد.

چرا کارگران در روز ۲۵ تیرماه دست به تجمع اعتراضی زدند؟، خدایی در این رابطه می‌گوید: تمامی این مباحث و موارد متعدد دیگر و از همه مهم‌تر به دلیل شنیده نشدن اعتراضات کارگران و بازنشستگان درقالب مصاحبه‌ها و بیانیه‌ها و غیره از سوی وزارت بهداشت، نمایندگان کارگری و بازنشستگی کشور را بر آن داشت تا در سالروز تصویب قانون تامین اجتماعی به نشانه اعتراض به سیاست‌های این وزارتخانه و وزیر آن؛ در مقابل ساختمانِ وزارت بهداشت تجمع کنند و این بار به صورت آشکار و از نزدیک دلایل خود را برای مخالفت با این سیاست‌ها اعلام کنند.

و اما واکنش سخنگوی این وزارتخانه، خدایی در ادامه به اظهارات حریریچی می‌پردازد: در باب این اظهارات لازم است  مواردی را مطرح نمایم:

۱_اینکه شما ۲تا ۳هزار نفر جمعیت را ۴۰۰تا ۵۰۰ نفر دیدید، عجیب نیست؛ مثل سایر آمارهایتان است اما اینکه فرمودید ۴۰۰تا ۵۰۰ نفر را با اتوبوس آوردند که از طرف ۴۱میلیون بیمه شده حرف بزنند، باید بدانید که:  

الف: وسیله نقلیه مورد تایید شما چیست؟ بفرمایید دفعه بعد با چه وسیله‌ای بیاییم؛ فقط لطفا پیشنهاد پورشه نفرمایید که در اختیار وزیر مورد علاقه شما و دوستان است و ما وسع‌مان نهایتاً بعداز اتوبوس به مینی‌بوس و یا  ون می‌رسد و لاغیر.

ب: اکثریت افراد حاضر در تجمع و سخنرانان، نمایندگان منتخب و قانونی کارگران هستند که با رأی مستقیم میلیون‌ها کارگر و بازنشسته و با نظارت‌های قانونی انتخاب شده‌اند که شما علاقه دارید آنها را فریب خورده و..... بنامید. با این تفسیر شما،  ۱۱۰نماینده رأی دهنده به بند "و" قانون بودجه نیز که عمدتا می‌‌توانستند توسط دوستان شما فریب خورده باشند نیز فاقد اعتبار هویتی بوده و نمی‌توانسته‌اند راجع به اموال ۴۱ میلیون نفر تصمیم بگیرند؛ چراکه شما به شأن نمایندگی معتقد نیستید.

۲ _درمورد ادعای دعوت به داخل سالن افراد مسن، هیچکس این مورد را ندید و نشنیده است.

۳_بله درست می‌فرمایید؛ شما در ۳ماهه اخیر برنامه جدیدی نداشتید؛ بلکه در ادامه برنامه از پیش تعیین شده، خروج داروهایOTC را از شمول بیمه‌ها در سه هفته اخیر رقم زدید؛ البته اینگونه فرافکنی‌ها و کتمان حقیقت از شما عجیب نیست.

۳_در جایی به افراد مسن اشاره می‌کنید و در ادامه آنها را فریب خورده می‌دانید یعنی آقای سخنگو حتی در ظاهر هم حفظ احترام پیشکسوتان جامعه کار و تولید را نمی‌کنند و آشکارا توهین می‌کنند.

۴_آقای سخنگو شما به راحتی، منتخبان کارگران را تحریک شده و فریب خورده می‌نامید.

خدایی در پایان گفتگو تاکید کرد: به جناب حریرچی پیشنهاد می‌کنم که با این صراحت تجمعات کارگران را کوچک‌نمایی نکنند؛ کمی تاریخ بخوانند و ببینند عاقبتِ کتمان‌کنندگان را.....

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران و سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند

عباس شیری گفت: در سطح استان قم افزون بر ۱۲ هزار و ۸۰۰ کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم با اشاره به وضعیت بیمه کارگران ساختمانی، ابراز داشت: ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی در کل کشور در صف بیمه هستند در حالی‌که سهمیه ابلاغی امسال بیمه‌شدن ۱۰ هزار کارگر است.

شیری گفت: تمامی کارگران ساختمانی واجد شرایط استان از نظر اشتغال به این حرفه راستی‌آزمایی شده و دارای شناسنامه کاری مشخص هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم با انتقاد از قطع مستمر بیمه کارگران ساختمانی، تصریح کرد: کارگران ساختمانی ممکن است به‌خاطر نبود پروژه فعال عمرانی چند روز مشغول کار نباشند و توقع ما این است که بررسی وضعیت بیمه این افراد این است که جلسات مربوطه با حضور نمایندگان انجمن‌های صنفی و بازرسان برگزار شود.

شیری با اشاره به طرح ساماندهی کارگران ساختمانی، تصریح کرد: به‌رغم تمامی پیگیری‌های انجام شده، اما هنوز مجموعه مدیریت شهری قم هیچ سازه و مکان استانداردی جهت استقرار این افراد در شهر پیش‌بینی و طراحی نکرده‌است.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم بیان کرد: با توجه به اینکه کارگران ساختمانی کارفرمای ثابتی ندارند به‌رغم مشکلات جاری این صنعت، کارگران ساختمانی از مزایای مشاغل سخت و زیان‌آور بهره‌مند نمی‌شوند.

شیری با بیان اینکه در استان قم کمبود کارگر ساختمانی وجود ندارد، تصریح کرد: مشکل اصلی این صنعت حقوق و مزایای آن است که سبب شده تا کارگران ساختمانی به مشاغل دیگر سوق پیدا کنند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مسکن کارگران ساختمانی، گفت: سه‌هزار و ۷۰۰ کارگر ساختمانی قم در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم