Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیران-رییس مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: تمامی روستاهای استان اصفهان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند و از خدمات این طرح بهره مند می شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان تیران و کرون، کمال حیدری در مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اشاره به پیشگیری به عنوان مولفه مهم در عرصه بهداشت و درمان و کاهش هزینه های اقتصادی جامعه اظهار کرد: طرح پزشک خانواده و تشکیل پرونده های الکترونیک سلامت در راستای پیشگیری و کاهش بیماری ها انجام می شود که این طرح در استان اصفهان فراگیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمامی روستاهای استان اصفهان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند، افزود: در شهرها نیز طرح پزشک خانواده در حال گسترش است که در این راستا پنج میلیون نفر در استان اصفهان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار گرفته اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه مردم در تکمیل پرونده الکترونیک سلامت همراهی خوبی در این استان نداشته اند، تصریح کرد: دو میلیون نفر در استان اصفهان پرونده سلامت خود را در سامانه الکترونیکی تکمیل کرده اند که این آمار نشان دهنده این است که این طرح کمتر از ۵۰ درصد جمعیت استان را تحت پوشش قرار می دهد.

وی ادامه داد: تشکیل پرونده الکترونیکی سلامت در امر پیشگیری و همچنین تسریع در خدمات رسانی درمانی موثر است و هر چقدر این اطلاعات به روز و کامل تر باشد، ارایه خدمت در حوزه بهداشت و درمان با سرعت بیشتری برای مردم انجام خواهد شد.

حیدری از سرمایه گذاری در حوزه درمان به جای پیشگیری از بیماری ها انتقاد کرد و گفت: تفکر توسعه خدمات درمانی در بین مردم، مسئولان و خیران برای توسعه خدمت رسانی قابل تقدیر است، اما نباید این تفکر افراد را از پیشگیری و تمرکز بر حوزه سلامت غافل کند.

وی با بیان اینکه پیشگیری از بروز بیماری ها و گسترش آن در جامعه، هزینه های اجتماعی و اقتصادی کمتری را تحمیل می کند، خاطرنشان کرد: افزایش بیماری های روحی و جسمی در جامعه به رشد و پیشرفت کشور صدمه می زند و جامعه را دچار فرسایش و پرداخت هزینه های زیادی می کند.

رییس مرکز بهداشت استان اصفهان خیران را به سرمایه گذاری در حوزه پیشگیری و توجه بر نیازهای روحی، روانی و معنوی جامعه توصیه کرد و افزود: ساختمان سازی تنها عرصه فعالیت خیران در حوزه سلامت نیست، بلکه حمایت از برنامه های شاد و با نشاط برای رونق سلامت اجتماعی و تقویت نشاط اجتماعی در جهت کاهش بیماری های روحی و روانی ضرورتی انکار ناپذیر است.

وی یادآورشد: در بعضی از خیریه های استان اصفهان علاوه بر کمک به تجهیز و توسعه فضاهای ساختمانی، فعالیت های شاد و پرنشاط همانند راه اندازی کاروان های شادی نیز انجام می شود که این خدمات در پیشگیری از بیماری های روحی و روانی و جسمی موثر است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان بیماری روانی بیماری های قلبی عروقی تيران و كرون اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت

سرهنگ پاسدار کاظم کبیری اظهار داشت: در هفته نخست اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با هفته ملی سلامت، ۳۰ تیم روز به مناطق مختلف شهری و روستایی شهرستان‌های استان اعزام شد.

وی افزود: این تیم‌ها شامل دندانپزشکی، تیم‌های تک تخصصی، تیم‌های بهداشتی درمانی و آموزشی عمومی بصورت جهادی، ۱۰ هزار و ۷۶۸ نفر خدمت رایگان ارائه کردند.
 
سرهنگ پاسدار کبیری ادامه داد: معاینه و ویزیت ۱۲۰ نفر از سوی پزشک متخصص داخلی و پزشک متخصص زنان، معاینه و ویزیت ۵۷۹ نفر توسط پزشک عمومی، خدمات دندانپزشکی برای ۱۴۰ نفر و ارائه داروی رایگان برای ۶۷۹ نفر از جمله این خدمات جهادی در هفته سلامت بود.

 وی ادامه داد: همچنین در این هفته ۲۴۲ نفر توسط کارشناسان سلامت روان مشاوره روانشناسی شدند و کارشناسان مراقب سلامت به دو هزار و ۵۷۶ نفر آموزش‌های بهداشتی ارائه کردند.

بیشتر بخوانید

خدمات‌دهی به بیش از ۲۷ هزار نفر در مراکز درمانی

وی افزود: مشاوره‌ای تغذیه برای ۴۲۶ نفر، آموزش‌های فرهنگی (فرزند آوری) برای ۱۰۳ نفر، پایش و غربالگری فشارخون و قندخون بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر از دیگر خدمات ارائه شده بسیجیان جامعه پزشکی در هفته سلامت ۱۴۰۳ بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر خدمات بهداشتی درمانی و تخصصی، برنامه‌های فرهنگی هنری، تعلیم و تربیت، علمی پژوهشی نیز در مناطق مختلف استان اجرا گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • آماده‌باش گرو های رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان برای رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • گزارشی از دانش آموز اصفهانی به مناسبت گرامیداشت روز معلم + فیلم
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت