Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، انتظار طولانی کشاورزان سیروانی برای بهره برداری از طرح آبرسانی به زمین های کشاورزی با مشکلی به نام کمبود اعتبار مواجه شده، قرار است این ایستگاه ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیروان را آبیاری کند.

حسین فتح الهی از کشاورزان سیروانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: آب رودخانه سیمره در کنار زمین های شهرستان است، اما زمین های کشاورزی ما خشک و بی آب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این زمین ها سال هاست که منتظر آب سیمره هستند و بسیاری از کشاورزان هنوز امیدوار به طرح آبرسانی به این زمین ها هستند.

حکایت یک طرح عظیم آبرسانی در سیروان

احمد محمدی مدیر جهاد کشاورزی سیروان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پروژه آبرسانی به دشت سیروان سال ۹۲ به پیمانکار واگذار  شدهه و قرار شده که از محل این ایستگاه نزدیک ۳ هزار هکتار از اراضی دشت سیروان آبیاری کند.

طرحی که کار مطالعاتی آن بعد از ۱۵ سال بالاخره در مهرماه سال ۹۳ تصویب و در ۲ فاز کلنگ زنی و قرار شد فاز اول آن در کمتر از ۲ سال به بهره برداری برسد اما همان ابتدا بحث کمبود اعتبارات باعث وقفه کار شد.

علی مراد اکبری معاون وزیر  جهاد کشاورزی نیز اظهار داشت: پروژه آبرسانی به دشت سیروان با این که ۲۵ درصد پیشرفت داشته مدت هاست که متوقف شده به مسئولان استان قول داده ایم که قسمت شبکه و آبیاری تحت فشار آن را اعتبار آن را تامین خواهم کرد.

با تزریق اعتبارات طرح پیشرفت های نسبتا خوبی داشت اما از سال ۹۶ باز عدم تزریق اعتبار این بار مجری طرح را مجبور به فسخ قرارداد کرد.

این طرح که روزنه امید کشاورزان سیروانی بود با صرف هزینه های زیاد تشنه تزریق اعتبارات عمرانی است.

با این حال کشاورزان سیروانی امیدوار هستند که با قرار گرفتن این طرح در ردیف پروژه های ملی باعث تسریع در تکمیل این طرح و همچنین رونق کشاورزی و بازگشت معکوس از شهرها به روستاها باشند.

کد خبر 4353387

منبع: مهر

کلیدواژه: آبرسانی سد سیمره شهرستان سیروان بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شهرکرد مشهد دهه کرامت شیراز یاسوج مجلس شورای اسلامی خرم آباد سانحه تصادف بیرجند حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۶۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار