Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا - رئيس مرکز آموزش فني و حرفه اي شهرستان دماوند گفت: کمبود اعتبار و نيروي انساني 2 مشکل مهم اين مرکز است و اين امر پرداخت تسهيلات را نيز با مشکل مواجه کرده است .

داوود کبريا پاشا روز يکشنبه در گفتگو با ايرنا در خصوص فعاليت هاي اين نهاد طي چهار ماه گذشته، اظهار داشت: جوشکاري، مکانيک و برق خودرو، پکيج، آبگرمکن، برق صنعتي، plc، لوازم خانگي، بناي سفت کار درجه يک، انرژي خورشيدي از جمله رشته هاي ارائه شده در اين مرکز بوده که مورد استقبال نيز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه امکانات موجود در اين مرکزکسب مهارت تا 50 درصد را براي هنرجويان فراهم مي کند، افزود: مکانيک، انرژي خورشيدي، پکيج، آبگرمکن و برق صنعتي بيشترين متقاضي را دارند و در هر حرفه 12 تا 14 کارآموز در کارگاه آموزش مي بينند و ساعات آموزش بر اساس نوع و استاندارد هاي هر حرفه متفاوت است.
رئيس مرکز آموزش فني و حرفه اي اي شهرستان دماوند در خصوص افزايش حرفه هاي آموزشي در اين مرکز ادامه داد: با توجه به کمبود اعتبار، امکان افزايش آموزش حرفه هاي جديد در دستور کار سازمان فني و حرفه اي قرار ندارد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه آموزش درجه يک در برخي حرفه ها همچون مکانيک لازم است ،اضافه کرد: آموزش درجه يک رشته همچون مکانيک نيازمند حداقل 100 ميليون تومان اعتبار است که در حال حاضر با توجه به تنوع رشته ها در اين مرکز تحقق اين امر امکان پذير نيست.
وي ادامه داد: طبق اعلام اداره تعاون، کار و رفاه امور اجتماعي، 3 هزار نفر در سطح شهرستان فاقد شغل و بيکار هستند و بايد بتوانيم افراد جوياي کار را به اين مرکز سوق دهيم.
کبريا پاشا عنوان کرد: کمبود نيروي انساني و مربي با تجربه در ارائه آموزش رانندگي پايه يک و2 و همچنين کمبود تجهيزات در حرفه آسانسور سبب شده است تا امکان ارائه آموزش اين 2 حرفه وجود نداشته باشد.
اين مسئول کمبود اعتبار را به عنوان مهم ترين مشکل اين مرکز دانست و تصريح کرد: با توجه به محدوديت امکانات اعتباري در حوزه هاي مصرفي و تسهيلات در 2 سال گذشته امکان پرداخت تسهيلات وجود نداشت و تسهيلاتي که در سنوات گذشته نيز پرداخت مي شد به دليل عدم نظارت کافي در حرفه مد نظر استفاده نمي شد.
وي خاطر نشان کرد: تنوع هاي موجود در هر حرفه مي تواند زمينه ساز اشتغال باشد، اما به دليل ناتواني مالي افراد، پايدار نيست و بايد سعي کنيم آموزش ها به صورت تخصصي باشد که اين روند در رونق اقتصادي مؤثر است.
رئيس مرکز آموزش فني و حرفه اي شهرستان دماوند بيان کرد: از ابتداي سال تاکنون 35 هزار 980 نفر ساعت به 287 نفر در 14 حرفه آموزش ارائه شده و يا در حال ارائه است و پيش بيني مي شود در 6 ماه اول سال بتوانيم به 300 نفر آموزش ارائه دهيم.
وي با اشاره به تخصيص اعتبارات صورت گرفته به اين مرکز، اظهار داشت: يک بخش اعتبار تجهيزاتي است که با توجه به وجود 7 کارگاه و 14 حرفه در حال آموزش، ميزان آن متفاوت است و نوع دوم، اعتبار مواد مصرفي در حرفه ها است که با توجه به نوع آموزش کارگاه پرداخت مي شود.
وي با بيان اينکه براي به روز شدن هر کارگاه نيازمند 20 ميليون تومان اعتبار هستيم، گفت: از ابتداي سال تاکنون در بخش تجهيزات و مواد مصرفي 65 ميليون تومان اعتبار اختصاص يافته و اگر هر سال شاهد تخصيص اعتبار 150 تا 200 ميليون تومان باشيم، مي توان کارگاه ها را ارتقا داد.
اين مقام مسئول تصريح کرد: بودجه سازمان فني و حرفه اي در بخش آموزش نسبت به تمام دستگاه هاي آموزشي 1.3 درصد است و با توجه به اينکه 700 مرکز در سراسر کشور وجود دارد اين ميزان بودجه براي آموزش کافي نيست.
تهرام/7246/ 1539
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند

فرزین عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به اینکه در سال گذشته 55 قرارداد پیمانکاری به مبلغ 240 میلیارد تومان در حوزه معاونت فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی منعقد شد اظهار داشت: این در حالی بود که این قراردادهای پیمانکاری از شمال تا جنوب استان را شامل می‌شد.

وی تصریح کرد: بر این اساس، در هر کدام از شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی که مشکل زیرساختی داشتند، پروژه پیمانکاری منعقد شده و عملیات اجرایی در آنجا آغاز شده است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: همچنین در قسمت اسناد ثبتی در سال گذشته، حدود 400 هکتار اسناد تک برگی تفکیک‌شده در شهرک‌های صنعتی ارومیه، چهاربرج، اشنویه، ماکو و ناحیه صنعتی کریم آباد صادر شد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر اسناد 6 دانگ ناحیه صنعتی نالوس صادر شد و اقدامات صدور اسناد 6 دانگ پلدشت نیز پس از چندین سال آغاز شده و هم اکنون در حال صدور سند است.

عباسی از تصویب دو ناحیه صنعتی در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا ناحیه صنعتی سیمینه بوکان به مساحت 50 هکتار و ناحیه صنعتی شهید سلیمانی ارومیه به مساحت 23 هکتار به تصویب رسیده و امسال عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در پایان سال گذشته برای ایجاد دو ناحیه صنعتی لاجان پیرانشهر پیمانکار انتخاب شد و ناحیه صنعتی قره ضیاءالدین۲ در مرحله تهیه اسناد و برآورد است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی در ادامه با اشاره به صدور بیش از 30 مجوز ساخت و ساز در سال گذشته گفت: علاوه بر آن در این مدت 23 پایان کار برای واحد‌های صنعتی و خدماتی صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه شاهین دژ جزو مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی در سال گذشته بود اظهار داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد تومان و ظرفیت 400 مترمکعب در روز آغاز شد.

عباسی گفت: مدول دوم شهرک صنعتی مهاباد نیز که در سال 1401آغاز شده بود در اواخر سال گذشته با ظرفیت 900 مترمکعب در روز و با اعتبار 22میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

وی افزود: هم اکنون نیز تصویه خانه فاز دو ارومیه با اعتبار 35 میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی 50 درصدی در حال انجام است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تفاهم‌نامه سه جانبه با شرکت برق منطقه‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی استان و استانداری گفت: این تفاهم‌نامه در راستای احداث پست شهرک صنعتی فاز سه بوده که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی در ادامه گفت: امسال در صورتی که مجوز حفاری چاه آب ناحیه صنعتی چهاربرج در اسرع وقت تحویل شرکت شهرک‌های صنعتی داده شود، در 6 ماهه دوم سال ناحیه صنعتی چهاربرج آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهد بود.

عباسی خاطرنشان کرد: امسال زیباسازی شهرک‌ها با بهره‌گیری از مشاور، پیش‌بینی شده است که امید می‌رود بتوان با ایجاد فضای سبز و کاشت نهال در شهرکهای صنعتی گام موثری در زیبایی شهرک‌های و نواحی صنعتی داشته باشیم.

وی بیان کرد: همچنین امسال چند شهرک برای احداث نیروگاه خورشیدی در نظر گرفته شده و با توجه به کمبود برق که وجود دارد در تلاش هستیم با احداث نیروگاه‌های خورشیدی این مشکل را تا حد امکان رفع کنیم.

عباسی گفت: از سوی دیگر در سال جاری کارگاه‌های اجاره‌ای در برنامه وجود دارد و بر این اساس، 10 واحد کارگاهی فناوری در عرض دو سال احداث می‌شود و هم اکنون در شهرک صنعتی فاز دو ارومیه احداث چهار کارگاه آغاز شده و پس از پایان آن، به متقاضیان سرمایه‌گذاری اجاره داده می‌شود.

وی اظهار داشت: امسال واگذاری شهرک صنعتی پلدشت آغاز و قیمت‌گذاری‌ها به پایان رسیده است و اواخر اردیبهشت ماه واگذاری آنها آغاز می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • نجات ۴ کوهنورد گمشده در قله دماوند
  • نجات جان کوهنوردان گمشده در قله دماوند
  • نجات جان ۴ کوهنورد مفقودی در ارتفاعات قله دماوند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم