Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرضا گفت: برداشت گل محمدی از ۲ هکتار مزارع گل محمدی این شهرستان به پایان رسیده و با وجود سرمازدگی و کم آبی، در سال زراعی امسال بیش ۳.۵ تن گل تَر از این مزارع به دست آمده است. ۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴ استانها اصفهان نظرات

رضا باقری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرضابا اشاره به ضرورت و اهمیت کشت گیاهان دارویی، اظهار داشت: گل محمدی به عنوان یکی از گیاهان دارویی، در 7 هکتار از اراضی کشاورزی دهستان اسفرجان شامل روستاهای اسفرجان، هونجان و امین آباد، کاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افزایش بهره‌وری آب از مزایای توسعه کاشت این گونه گیاهان است، افزود: لازم است، کاشت محصولات کشاورزی دارای توجیه اقتصادی، در منطقه افزایش یابد.

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرضا از پایان عملیات برداشت گل محمدی از 2 هکتار مزارع گل محمدی این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود سرمازدگی و کم آبی، در سال زراعی امسال بیش 3.5 تن گل تَر از این مزارع برداشت شده است.

وی با اشاره به مشاهده بیماری آتشک گلابی در تعدادی از باغات شهرستان شهرضا، تصریح کرد: شبکه مراقبت این مدیریت همه باغات شهرستان شهرضا را برای ردیابی این بیماری و مشخص شدن سطح آلوده بررسی کرد.

باقری تصریح کرد: در این برررسی مشخص شد سطوح آلوده به این بیماری در روستاهای میرآباد، وشاره، مقصودبیک و باغ سرخ هستند که توصیه‌های لازم به باغداران این مناطق انجام شد.

وی با اشاره به اینکه 112 رشته قنات، 20 دهنه چشمه و 408 حلقه چاه آب کشاورزی شهرستان شهرضا منابع آب شهرضا را تأمین می‌کنند، خاطرنشان کرد: کاهش شدید نزولات آسمانی و تغییرات جوی سبب شده منابع آب استحصالی شهرستان از 200 میلیون متر مکعب در سال، در سال‌های گذشته به حدود 80 میلیون متر مکعب در سال کاهش یافته که حاکی از کاهش حدود 60 درصدی منابع آب شهرستان شهرضا است.

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرضا با بیان اینکه کاهش بارندگی سبب شده کشاورزان شهرستان به شدت با بحران خشکسالی درگیر و باغات شهرستان شهرضا در معرض خشک شدن باشند، افزود: این مدیریت در نظر دارد در راستای مقابله با آثار و خسارات خشکسالی و بحران شدید کم آبی و افزایش راندمان آبیاری نسبت به اجرای پروژه‌هایی در راستای مقابله با خشکسالی اقدام کند.

وی بیان کرد: احداث کانال‌های آبیاری عمومی در روستاها و مزارع مهم شهرستان شهرضا به میزان 75 کیلومتر و اعتبار مورد نیاز بالغ بر 100 میلیارد ریال که سبب جلوگیری از اتلاف حدود 30 درصد از منابع آب در مسیر انتقال می‌شود.

باقری خاطرنشان کرد: بازسازی 45 رشته از قنوات مهم و اولویت‌دار شهرستان با هزینه‌ای بالغ بر 80 میلیارد ریال که سبب تداوم استحمال آب از آب‌های زیر زمینی بدون استفاده از انرژی و با حفظ تعادل آب‌های زیر زمینی با جریان طبیعی آب می‌شود.

انتهای پیام/

R41346/P1494/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازعملیات مبارزه با آفات و علفهای هرز در گندمزارهای مهاباد 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد ۱۶ هزار هکتار از مزارع گندم این شهرستان برای مقابله با علفهای هرز سمپاشی شده است.

سعیدیان افزود: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت گندم آبی شهرستان پنج هزار و 500 هکتار و گندم دیم ۴۵ هزارهکتار است که تا به امروز حدود چهار هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع گندم آبی و حدود ۱۱ هزار هکتار از گندم دیم علیه علفهای هرز سم پاشی شده است.

راهکاری مناسب برای افزایش تولید محصول گندم....

تأیید،کارشناس مسئول حفظ نباتات جهادکشاورزی شهرستان مهاباد هم به کشاورزان توصیه کرد، با توجه به اینکه در چندسال اخیر از دو سم توفوردی و گرانستار بیشتر استفاده شده است، برای استفاده بهتر از سمهای دیگری که تأیید شده سازمان حفظ نباتات هستند استفاده کنند.

وی افزود: مرحله پنجه زنی تا گره دوم ساقه بهترین زمان مبارزه با علفهای هرز است.

 مبارزه با آفت ها که از چالش های مهم بخش کشاورزی است کمک بزرگی است به توسعه کشاورزی پایدار و تضمین امنیت غذایی می کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت بیش از ۹۰ هزار تن گندم در میاندوآب
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • مبارزه با آفت سن گندم در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع مهاباد
  • پیش بینی تولید بیش از ۹۳ هزار تن محصول گندم در شهرستان میاندوآب
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • وجود ۳۳ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۷۰ هزار تن محصول از مزارع «گیلانغرب»
  • آغاز برداشت دانه‌های طلایی گندم در شادگان
  • آغازعملیات مبارزه با آفات و علفهای هرز در گندمزارهای مهاباد 
  • رشد ۲۰۰ هکتاری سالانه مزارع طلای سرخ در اصفهان