Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: اگر 30 درصد تاثیر معدل در کنکور برای تمام دانش‌آموزان در نظر گرفته شود چه آن افرادی که از امکانات مطلوب برخوردار هستند و چه آنانی که برخوردار نیستند، موضوع عدالت آموزشی را به چالش می‌کشاند.

فاطمه سعیدی اظهار کرد: رقابت‌های انفرادی در مدارس اگر تیمی شوند مطلوب است زیرا ما به فرزندان خود کار تیمی را آموزش نمی‌دهیم و کار انفرادی نیز بر روح و روان فرزندان و خانوده‌های آنان تاثیر منفی دارد اگر آموزش و پرورش بتواند رقابت‌ها را به رقابت تیمی تبدیل کند گام بزرگی در انجام کارهای گروهی است و مجلس نیز از این امر حمایت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص حذف کنکور افزود: هنور نمی‌دانیم کنکور حذف می‌شود یا نه و با اینکه حذف کنکور مصوبه مجلس شورای اسلامی است و قرار بود در سال جاری حذف شود اما هنوز بستر لازم برای انجام این مهم در آموزش و پرورش فراهم نیست.

سعیدی در ادامه گفت: زیرساخت لازم برای حذف کنکور فراهم نیست و تا زمانی که نتوان عدالت آموزشی را در برخوردارترین تا کم‌خوردارترین نقطه کشور برقرار کرد، نمی‌توان ادعای حذف کنکور را داشت و سوابق تحصیلی را تاثیرگذار کرد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با وجود اینکه در برخی نقاط کشور در بعضی مدارس بهترین آموزش‌ها صورت می‌گیرد و در اکثر مناطق کشور هنوز تامین نیروی انسانی و معلم مطرح است، حذف کنکور صورت نمی‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه با تاثیر معدل در کنکور موافق نیست، تصریح کرد: زمانی با این مهم موافق هستم که مناطق محروم به شکل خاص دیده شوند؛ اگر 30 درصد برای تمام دانش‌آموزان در نظرگرفته شود چه آن افرادی که از امکانات مطلوب برخوردار هستند و چه آنانی که از امکانات مطلوب برخوردار نیستند، موضوع عدالت آموزشی را به چالش می‌کشاند.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است

به گزارش قدس خراسان، محسن داوری در سه شنبه‌های افتتاح در دبستان دو کلاسه مشارکتی روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: به دانش آموزان و آینده سازان جامعه تبریک می‌گویم که امروز در روستای شاهین قلعه در مدرسه‌ای که به همت بزرگ مردانی در فضای خوب و مناسب ساخته شده برای تحصیل آمده‌اند چون تلاش‌های ارزشمند برای ساخت این آموزشگاه انجام شده است و در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم برخوردار، خیرین به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

فرماندار مشهد افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیرین برای ساخت یک مدرسه کم باشد اما این مساله دارای اهمیت نیست چرا که مهم خیر و برکت کمک‌های خیرین و حمایت‌های مردمی روستا از مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت، حمایت و نگه داری از آن توجه بیشتری دارند.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان اظهار کرد: مدرسه سازی در تبادکان، پرجمعیت ترین منطقه آموزشی منطقه آموزش و پرورش کشور و ۱۶۰ هزار دانش آموز تا برطرف شدن مشکل کمبود فضاهای آموزشی همچنان ادامه دارد.

محمدحسین عبدالهی افزود: از اواسط سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۱۸ کلاس درس با مجموع ۲۵۷ میلیارد تومان در تبادکان افتتاح و به بهره برداری رسیده است و این مهم جز با فضل الهی و همت خیرین و همکاری اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس، مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی میسر نمی‌شد.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان ضمن تجلیل از کمک خیرین نیکوکار مدرسه ساز خاطرنشان کرد: یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز در تبادکان به بهره‌برداری می‌رسند.

وی اظهار کرد: اهمیت حضور و مشارکت خیرین آن قدر زیاد است که بیشتر مدرسه سازی‌هایی که در تبادکان انجام می‌شود با همت و تلاش خیرین صورت می‌گیرد و خیرین با مدرسه‌ای که می‌سازند در واقع برای خود و خانواده خود روضه رضوان می‌سازند.

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۵ هزار و ۷۰۰داوطلب زنجانی در مرحله اول کنکور سراسری
  • آغاز آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کرمانشاه
  • هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است 
  • رقابت ۱۵۷۰۰ داوطلب زنجانی در مرحله اول کنکور سراسری آغاز شد
  • گلایه داوطلبان از عدم فعالسازی گزینه ثبت نام آزمون ترمیم معدل در سایت مای مدیو
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • زلزله در دورتموند: ضربه غیرمنتظره از واتسکه
  • افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد