Web Analytics Made Easy - Statcounter

«استیو بانون» که زمانی استراتژیست ارشد کاخ سفید بود و پیش از آنکه مورد غضب واقع شود، از وی به عنوان پدر معنوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا یاد می‌شد، در مصاحبه با پایگاه خبری «دیلی بیست» از تصمیم برای تاسیس نهادی در اروپا خبر داد که هدف آن «برافروختن شعله انقلاب پوپولیستی راستگرا» در سراسر قاره سبز عنوان می‌شود!

ایران آنلاین /مردی که گفته می‎شود نقش اصلی را در ظهور ترامپ ایفا کرده است، قصد دارد پروژه جدیدی را در اروپا آغاز کند که هدف آن به‌ قدرت رساندن احزاب راست عنوان می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قرار است نام این نهاد را «حرکت» بگذارد و آن را به مرکزی برای نظرسنجی، مشاوره و جمع‌آوری داده برای احزاب ملی‌گرای اروپا تبدیل کند.

گفتنی است بسیاری بر این باورند که ظهور ترامپ و جریان عوام‌فریبانه حاکم بر واشنگتن محصول حمایت بانون است و حالا او می‌گوید: ملی‌گرایی پوپولیستی راستگرا حادثه‌ای است که رخ خواهد داد. آنها به حکومت می‌رسند و شاهد ظهور ملت‌های واحدی خواهید بود که مرزبندی خودشان را دارند!

جالب آنکه اظهارات بانون که فروپاشی شنگن و اتحادیه اروپا در قالب فعلی را پیش‌بینی می‌کند، لحن آشنایی دارد. ترامپ هم دوستدار اتحادیه اروپا نیست و برخی روایت‌ها حاکی از آن است که وی امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه را برای پشت کردن به اتحادیه اروپا و بهبود رابطه دوجانبه با آمریکا ترغیب کرده است. این درحالی است که ترامپ از برگزیت هم حمایت می‌کند و بر کسی پوشیده نیست که دولت لندن با مهاجرپذیری و تردد آسان در حوزه شنگن میانه خوبی ندارد.

اکنون بانون می‌گوید با «نایجل فاریج» رهبر راست افراطی انگلیس و «مارین لوپن» رهبر جناح افراطی فرانسه و حتی «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان وارد تعامل شده است.

گفتنی است اگرچه جنبش‌های راستگرای اروپا در سال‌های اخیر با اقبال روبرو بوده‌اند، همچنان برای پیشبرد اهداف خود، با ضعف مالی مواجه هستند و بانون امیدوار است با تعریف خط مشی جدیدی برای آنها، این ضعف را جبران کند.

حال باید دید قاره سبز با الگوی سیاسی که بانون برایش تجویز می‌کند چه سرانجامی پیدا خواهد کرد!  / مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۸۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند