Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@14:59:36 GMT

خطرناک ترین شهرهای دنیا برای گردشگران

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۸۸۶۰

خطرناک ترین شهرهای دنیا برای گردشگران

ساعت 24-لیست خطرناک ترین شهرهای دنیا برای گردشگران منتشر شد!

وقتی صحبت از خطرناک ترین شهرهای دنیا باشد، پس باید انتظار آمار بالای دزدی، قتل، شرارت و انواع و اقسام جرم را داشته باشیم. امروزه مسافرت به هرجای دنیا برای بیشتر افراد فراهم است اما بدیهی است که هرکسی قبل از سفر مقصدش را براساس چندین عامل انتخاب می‌کند و می‌توان گفت اولین عامل تعیین کننده امنیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام برخی کشورها و مناطق به واسطه وقوع جنگ و نداشتن ثبات حکومت‌هایشان هر روز در اخبار شنیده می‌شود، اما شاید ندانید برخی شهرها در کشورهای با ثبات هم جزو خطرناک ترین شهرهای دنیا هستند. در ادامه، ۱۰ تا از خطرناک ترین شهرهای دنیا را مرور می‌کنیم.

۱. سن پدرو سولا، هندوراس 

چندین سال است که این شهر رتبه نخست را در میان خطرناک ترین شهرهای دنیا به خود اختصاص داده است چون بالاترین آمار قتل را در دنیا دارد. تجارت اسلحه در این شهر یک مشکل بزرگ است و حتی انواع سلاح غیر قانونی در این شهر بسیار متداول است و خرید و فروش می‌شود. سن پدرو سولا شهری است که گردشگران باید از رفتن به آن واقعا اجتناب کنند.

۲. کراچی، پاکستان

چندین سال است که پاکستان دچار بی‌ثباتی سیاسی است، جنایت و ترور در این کشور شایع است و قتل، انفجار انتحاری و راهزنی اخبار روزمره این کشور است. نام پاکستان برای ایرانیان هم همیشه با حملات تروریستی در مرزها و آدم‌ربایی همراه بوده و هست. کراچی یکی از مراکز عمده حضور تروریست‌ها و خشونت‌طلبان است و جزو خطرناک ترین شهرهای دنیا محسوب می‌شود.

۳. کابل، افغانستان

کشور افغانستان سالیان سال است درگیر جنگ، بی‌ثباتی، وضعیت بد اقتصادی و محل اختفای گروه‌های مختلف تروریستی است پس تعجبی ندارد که پایتخت این کشور در فهرست خطرناک ترین شهرهای دنیا دیده شود. بمب‌گذاری و جنایت در شهر کابل بسیار متداول است و از طرف دیگر، گروه‌های شورشی مختلفی همیشه در حال جنگ با نیروهای دولتی هستند.

۴. بغداد، عراق 

عراق هم مانند افغانستان چند جنگ را پشت سر گذاشته است و اخیرا هم سرزمین‌های آن از دست گروه تروریستی داعش نجات یافته است. با این که این کشور دارای تاریخی کهن و زیبایی‌های خاص خودش است اما همچنان سفر به برخی شهرهای آن برای گردش و تفریح توصیه نمی‌شود. بغداد با این که پایتخت عراق است اما همچنان دچار ناامنی‌های بسیاری است و افرادی که با این محیط آشنا نباشند بدون شک دچار مشکل خواهند شد.

۵. آکاپولکو، مکزیک

تا چند سال قبل این شهر ساحلی مکزیک یک شهر امن و آرام بود اما اکنون قاچاقچیان مواد مخدر این شهر را به تسخیر خود درآورده‌اند. طبق برخی آمارها این شهر بالاترین نرخ قتل عمد را دارد. به همه افرادی که به شهر آکاپولکو سفر می‌کنند توصیه می‌شود که بیهوده در شهر یا مناطق اطراف پرسه نزنند چون بیشتر جنایت‌ها در محیط‌های باز رخ می‌دهد.

۶. گواتمالاسیتی، گواتمالا

کشور گواتمالا مثل دیگر کشورهای امریکای مرکزی، مقصد بسیاری از افراد مرفه و ثروتمند امریکایی است. با این که گواتمالاسیتی هر سال پذیرای هزاران گردشگر است اما شهر ناامنی محسوب می‌شود. مواد مخدر، دزدی، قتل و راهزنی در این شهر متداول است و به گردشگران توصیه می‌شود شهرهای دیگر کشور گواتمالا را انتخاب کنند و قبل از سفر از امنیت محلی که می‌خواهند اقامت کنند مطمئن شوند.

۷. ریو دو ژانیرو، برزیل 

بسیاری از شهرهای برزیل نرخ بالای جرم و جنایت دارند و می‌توان گفت برخی شهرهای کوچک‌تر، از ریودوژانیرو هم ناامن‌تر هستند ولی چون این شهر مقصد بیشتر گردشگران است ما آن را در این فهرست قرار دادیم. در واقع ریو از ۱۰ سال قبل امن‌تر است اما هنوز هم وقوع جرم در این شهر متداول است به ویژه در شب‌ها. سفر به این شهر بسیار متداول است اما بهتر است موارد احتیاطی رعایت شود و سعی شود با تورهای شناخته شده وارد این شهر شد.

۸. کیپ‌تاون، آفریقای جنوبی

این شهر به دلیل فقر گسترده و مشکلات اجتماعی فراگیر، نرخ جرم بالایی دارد. آفریقای جنوبی طبیعت بسیار زیبایی دارد اما مناطق شهری به ویژه در هنگام شب بستر وقوع انواع کارهای خلاف قانون هستند. کیپ‌تاون از نظر امنیت در سطح بسیار بدی نیست اما توصیه می‌شود به قسمت‌های خطرناک نروید و تنها سفر نکنید.

۹. سیوداد خوارس، مکزیک

مکزیک در زمینه قاچاق انسان، سلاح و مواد مخدر مشهور است و به واسطه همین، دو شهر از این کشور در فهرست خطرناک ترین شهرهای دنیا قرار گرفته است. سیوداد خوارس هم به دلیل وقوع جرم و جنایت زیاد، کمتر برای سفر انتخاب می‌شود پلیس‌های این شهر با دریافت رشوه چشم‌ها را بر هرگونه جرمی می‌بندند و به همین دلیل بسیاری از اتفاقات در آمارها ذکر نمی‌شود.

۱۰. کاراکاس، ونزوئلا

ونزوئلا مدتی است که دچار مشکلات اقتصادی فراوانی شده و این زمینه افزایش جرم را در این کشور را فراهم کرده است. مواد مخدر، شرارت و دزدی در این شهر متداول شده و از تعداد گردشگران کاسته شده است. دیگر شهرهای ونزوئلا هم وضعیت مشابهی دارند.




منبع: escapehere.com

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی یا انزوای خودخواسته؛ هماهنگی با دنیا را فدای چه کردند | کجای کره‌زمین پنج‌شنبه‌ تعطیل است؟

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این‌که ما الان از دنیا عقب افتاده‌ایم، می‌گوید: اگر این تصمیم نهایی شود، ما تنها کشوری در دنیا خواهیم بود که پنج‌شنبه تعطیل است. کدام کشور در دنیا پنج‌شنبه‌ها تعطیل است؟

مصوبه اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس، موجی از غم را بر دل بخش خصوصی را نشانده است. آن‌ها معتقدند که با این اتفاق، حالا فاصله ما با اقتصاد دنیا ۴ روز می‌شود و به جای این‌که عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم، بیشتر از دنیا عقب می‌مانیم.

بر همین اساس اتاق بازرگانی تهران در بیانیه‌ای در مورد افزودن روز پنجشنبه (به جای شنبه) به تعطیلات پایان هفته عنوان کرد که تصمیمی گرفته شده که نشانه عدم باور قلبی و ذهنی به بخش خصوصی است.

در بخشی از بیانیه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران آمده است:اسباب نگرانی است که نمایندگان مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تازه‌ترین تصمیم خود با بی‌توجهی به پیشنهاد منطقی، کارشناسانه و مبتنی بر منافع ملی که توسط فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار در مورد تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات پایان هفته ارائه شده بود، در اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کاهش ساعات کاری هفته از ۴۴ به ۴۰ ساعت، روزهای کاری را نیز شنبه تا چهارشنبه و تعطیلات دو روزه پایان هفته را روزهای پنجشنبه و جمعه تعیین کردند.

در این بیانیه همچنین تاکید شده است؛ تصمیم اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس در صورت تایید نهایی و تبدیل به قانون جاری کشور، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازارهای بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد و روشن است که در شرایط تحریم و محدودیت‌های خارجی و تنگناهای داخلی، ضمن تحمیل زیان مضاعفی بر اقتصاد کشور خصوصا در شرایط دشوار کنونی، نقض اکید منویات مقام معظم رهبری در دستیافت به اهداف شعار سال خواهد بود.

با این حال، خلیل بهروزی‌فر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگویی درباره دلیل مصوبه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها گفته، ما موافق تعطیلی شنبه بودیم. دلیل مربوط به فشارها به مجلس و دولت برای تعطیل نشدن روز شنبه، مربوط به مبحث تاریخی یهودیان است.

چرا پنج‌شنبه انتخاب شد؟

حسین گودرزی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره دلیل انتخاب روز پنج‌شنبه و جمعه به عنوان روزهای تعطیلی، می‌گوید: یک‌بار شنبه را مصوب کردیم و پیشنهاد ارائه شده به کمیسیون بود. بعد دیدیم مقاومت‌هایی وجود دارد و به همین دلیل کمیسیون اصلاح کرد و قرار شد مراعا بگذاریم. به این ترتیب، دو روز در هفته را تعطیلی اعلام کنیم و بعد به تشخیص دولت، عمل شود.

وی در پاسخ به این پرسش که مقاومت از کجا وجود داشت، می‌افزاید: بالاخره برخی از نمایندگان مخالف بودند و احساس کردیم در مجلس رای نمی‌آورد و اصل موضوع، فدای فرع می‌شود. اصل کار خیلی مهم است. هم یک روز تعطیلی، یعنی ۵۲ روز به تعطیلات کشور اضافه می‌شود و هم هر ماه ۱۶ ساعت ساعت کاری کم می‌شود.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح می‌کند: بالاخره استانداردهای جهانی را ما باید در نظر بگیریم و نیز رفاه حال افراد و خانواده‌ها را. بنابراین این اصل خیلی مهم است. اما این‌که روز پنج‌شنبه یا شنبه تعطیل باشد، فرع داستان است.

گودرزی متذکر می‌شود: در روز یک‌شنبه پیشنهاد تعطیلی پنج‌شنبه و جمعه در کمیسیون رای آورد.

وی در پاسخ به این پرسش که بخش خصوصی کاملا مخالف این تصمیم است، چراکه فاصله اقتصاد کشور با دنیا ۴ روز می‌شود، می‌گوید: این پیشنهادها وجود دارد و ما قبل هم روی این موضوع نظر داشتیم.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان می‌کند: نظر ما این بود که این مصوبه را در این مجلس داشته باشیم و بعید می‌دانم مجلس بعدی بتواند این کار بزرگ را انجام دهد.

گودرزی تاکید می‌کند: این یک دستاورد بزرگ است که ۵۲ روز تعطیلات کشور بالا رود و ۴ ساعت کار هفتگی کم شود. این‌ها خیلی مهم است و کم‌نظیر است که یک روز در هفته در کشور را دو روز در هفته کنید و از ۷۶ روز به ۱۳۰ روز تعطیلات سالانه برویم. این از میانگین جهانی هم بالاتر می‌شود که حدود ۱۲۰ روز است.

فاصله با اقتصاد دنیا بیشتر می‌شود

در واکنش به این مصوبه علی شریعتی، فعال اقتصادی و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین می‌گوید: کسانی که در بخش خصوصی کار می‌کنند، چه در حوزه صادرات و واردات و چه در مباحث گردشگری و به عبارتی، افرادی که با خارج از کشور کار می‌کنند، به‌خصوص کسانی که در حوزه لجستیک و کشتیرانی هستند، یکی از مشکلات‌شان، وقفه‌ای است که بین تعطیلات دنیا (شنبه و یک‌شنبه) با پنج‌شنبه و جمعه می‌افتد.

وی می‌افزاید: همین الان خیلی از شرکت‌های ما، روزهای پنج‌شنبه زمان کاری‌شان است، جمعه‌ها نیمه‌وقت و شنبه تعطیل کامل هستند. این اتفاقی است که در خیلی از شرکت‌های لجستیکی می‌افتد و این شرکت‌ها شیفت دارند و آنلاین هستند.

شریعتی متذکر می‌شود: البته یک بحث مربوط به ارتباط شرکت‌ها و ارتباط بخش خصوصی داخلی با بخش خصوصی خارجی است. یک بحث دیگر هم این است که این ارتباط نیاز به یک‌سری زیرساخت‌هایی مثل گمرک، وزارتخانه‌ها، استانداردها، آزمایشگاه‌ها و... دارد.

وی می‌افزاید: از همه مهم‌تر این است که به‌هرحال ما در شرایط تحریمی، جنگی و کرونایی قرار داریم و در جایی هستیم که با عدد منفی ضریب تشکیل سرمایه و رکودی که داشتیم، حتما باید برای رونق اقتصادی و عبور از بحران تلاش کنیم و بتوانیم باعث ایجاد رشد اقتصادی شویم.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران متذکر می‌شود: متاسفانه به جای این‌که این اتفاق بیفتد، تصمیمات اشتباهی گرفته می‌شود. شما وقتی نگاه می‌کنید، می‌بینید پیشنهاد از کجا آمده است؛ از طرف چند نفر از امام‌صادقی‌ها که سازمان امور استخدامی هستند و طرح را به کمیسیون اجتماعی مجلس برده‌اند که هیچ‌وقت بخش خصوصی نبودند و هیچ‌گاه کار ایجاد نکردند و حقوق و مالیاتی پرداخت نکردند. در واقع آشنا با این مفاهیم نیستند و هیچ‌گاه تجارت خارجی نکردند.

شریعتی تصریح می‌کند: این افراد بدون گرفتن نظر از جایی، این تصمیم را می‌گیرند. حالا نمی‌دانم این دستاورد است؟ ما با کسانی روبه‌رو هستیم که در حالی که خداوند لطف باران را در حق ما دارد، اما مدعی هستند که دریاچه ارومیه را احیا کرده‌اند. حالا در این شرایط، فردا هم می‌خواهیم به مردم خبر بدهیم که یک دستاورد داریم که باعث می‌شود شما استراحت کنید. آخر سر این چیست؟ وقتی بچه‌ای نمره تک می‌آورد، حتی نباید بگذارید استراحت کند و باید کار کند تا عقب نیفتد.

تنها کشوری هستیم که پنج‌شنبه تعطیل است

او در ادامه با تاکید بر این‌که ما الان از دنیا عقب افتاده‌ایم، می‌گوید: اگر این تصمیم نهایی شود، ما تنها کشوری در دنیا خواهیم بود که پنج‌شنبه تعطیل است. کدام کشور در دنیا پنج‌شنبه‌ها تعطیل است؟

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران می‌افزاید: ما در یک جامعه مسلمان هستیم. اما نکته این‌جاست که تمام کشورهای جهان اسلام را که نگاه کنید، برای هماهنگی با دنیا دارند تعطیلات خود را شنبه و یک‌شنبه می‌کنند. آن‌وقت ما آمدیم و می‌گوییم شنبه روز یهودی‌هاست. این چه ربطی دارد؟ مگر هر کسی رفت شنبه را تعطیل کرد، صهیونیست می‌شود؟

شریعتی تصریح می‌کند: حالا عاقبت این داستان چه می‌شود؟ فاصله ارتباط ما با دنیا ۴ روز می‌شود و از آن طرف هم برخی شرکت‌ها مجبور هستند به ترکیه یا دبی بروند تا بتوانند با دنیا ارتباط داشته باشند. این می‌شود ماحصل کار ناپخته.

وی تاکید می‌کند: بخش خصوصی و اتاق بازرگانی تمام تلاش خود را می‌کند تا جلوی این حرکت غیرکارشناسی و بدون فکر را بگیرد؛ چراکه هزینه وحشتناکی را به روی دوش اقتصاد کشور خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • وضعیت دستفروشان از چین تا آمریکا | آیا دستفروشی در مترو شهرهای بزرگ دنیا آزاد است؟
  • بوشهر ظرفیت خواهرخواندگی با یکی از شهرهای تاجیکستان را دارد
  • بازسازی آسیب‌های معدنکاری با اصلاح قانون معادن
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا کدام هستند؟؛ رونمایی از نخستین اسکناس طلایی جهان
  • هند؛ پرجمعیت‌ ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ ترین انتخابات
  • دنیا مبهوت اقتدار ایران
  • دنیا متوجه قدرت کشورمان شده است + فیلم
  • دعوت ۲۰ کشور دنیا از نابغه قرآنی برنامه محفل
  • پیام اقتدار ایران به تمام دنیا مخابره شده
  • تعطیلی یا انزوای خودخواسته؛ هماهنگی با دنیا را فدای چه کردند | کجای کره‌زمین پنج‌شنبه‌ تعطیل است؟