Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:23:02 GMT

دارپا میکروربات می سازد

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۹۶۶۶

دارپا میکروربات می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، سازمان دارپا به تازگی مشغول اجرای پروژه SHRIMP PROGRAM است. این نام اختصاری برای پلتفورم های میکرورباتیک مستقل با طیف کوتاه است. این پروژه در حقیقت تلاش برای ساخت ربات های نوین به اندازه حشرات است. چنین ربات هایی می توانند در محیط های مختلفی کارآمد باشند که ربات های بزرگتر قادر به فعالیت نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 درهمین راستا این سازمان با برگزاری یک چالش به دنبال پیشنهادات برای ساخت ربات هایی با وزن کمتر از یک گرم و کوچکتر از یک سانتی متر مکعب است. میکروربات های انتخابی در مجموعه ای از مسابقات مشابه المپیک و در رشته هایی مانند حمل سنگ، پرش از روی مانع، بلند شدن عمودی از زمین، حمل بار و غیره با یکدیگر رقابت می کنند.

رونالد پولکاویچ مدیر برنامه SHRIMP دارپا می گوید: به طور کلی این برنامه به دنبال نوآوری در بحث مواد عملگر( actuator)، مکانیسم های آن و سیستم های کوچک و فشرده نیرو در ربات هایی با ابعاد میلیمتری و سانتیمتری است.

مسابقه در مرحله سوم برنامه و سال ۲۰۲۱ میلادی انجام می شود. هدف از آن ارزیابی فناوری های توسعه یافته در این برنامه است.

همچنین هدف این برنامه تولید ابزارهایی برای حوزه های اورژانس، جستجو و نجات، نجات هنگام فجایع و بررسی محیط های خطرناک است.  

در همین راستا دارپا ۳۲میلیون دلار در این پروژه های مختلف تحت برنامه SHRIMP سرمایه گذاری می کند.

کد خبر 4352625 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: روبات روباتیک عملیات امداد و نجات نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی امنیت اطلاعات محمد جواد آذری جهرمی فناوری نانو گوگل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سرطان سلول بنیادی امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستاها به بهره‌برداری خواهد رسید.

هاشم امینی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ زنی شبکه فاضلاب شهر شازند، با اشاره به اجرای شتابان پروژه‌های حوزه آب‌رسانی در کشور توسط دولت، اظهار کرد: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تامین آب شرب سالم و بهداشتی و مدیریت فاضلاب را بر عهده دارد و  دولت سیزدهم تاکیدات فراوانی بر کار جدی در حوزه زیرساختی به منظور تامین رفاه و آسایش مردم دارد.

وی با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی صنعت آب و فاضلاب به دولت در حوزه تامین زیرساخت‌های توسعه پایدار گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ نفر جمعیت کشور تعریف شده که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند که یکی از این پروژه‌ها تصفیه خانه فاضلاب شازند است تا با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از منابع آبی نیز گفت: استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است چرا که امروز در دنیا نگاه به فاضلاب و پساب تغییر کرده و پساب، یکی از ظرفیت‌های منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود.

وی گفت: آبرسانی به حدود ۵.۷ میلیون نفر، از دیگر پروژه‌های در دست اقدام است که در این راستا ۲۵ پروژه در دولت برنامه‌ریزی شد و هم‌اکنون ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده است که یکی از آنها طرح مهم آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی است که شهر آستانه، شازند و ۱۰ روستا را از آب شرب کیفی برخوردار خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر نگاه دولت به تامین آب شرب سالم در تمام نقاط کشور گفت: به همین منظور اعتباراتی از سوی دولت در نظر گرفته شده و ۱۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح در شازند اختصاص داده شده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی نیز گفت: تامین پایدار کمی و کیفی آب مناطق روستایی در قالب جهاد آبرسانی در قالب برنامه‌ای به دولت ارائه شد و برای آبرسانی پایدار ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شد که طی دو سال گذشته این طرح در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

امینی از جهاد آبرسانی به عنوان یکی از طرح های اثرگذار و موفق نظام اسلامی یاد کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی در برخی نقاط محروم که شبکه آبرسانی نداشتند و امکان تامین آب نیز وجود نداشت طرح‌های آبرسانی اجرا شده یا در حال اجراست. در شهرستان شازند نیز با اقدامات انجام شده و احداث تصفیه خانه و اجرای طرح آبرسانی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

وی از مردم شازند خواست نسبت به خرید انشعاب فاضلاب اقدام کنند تا با جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن بتوان چرخ‌های صنعت این منطقه را به گردش درآورد و نیازی به کمبود آب احساس نشود و با رونق صنعت زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد