Web Analytics Made Easy - Statcounter

حالا که جایزه نقدی چشمگیری برای این داوران برجسته و نخبه در نظر گرفته نشده، حداقل باید دستمزد و حق طبیعی آنها را مستقیم و بدون تغییر به دست آنها رساند و از تبدیل آن به واحد پولی داخلی که به وضوح باعث نصف شدن ارزش آن می شود، جلوگیری کرد. این روزها دلار در بازار آزاد ایران، به مرز 8500 تومان رسیده... اساسا هنوز این پرسش، بی پاسخ است که چرا باید دستمزد داوران از فیفا یا ای اف سی را به واحد پولی دیگری تبدیل کرد و تحویل آنها داد؟!

علیرضا فغانی دستمزدش از جام جهانی 2018 را اعلام کرد؛ اما ناخودآگاه یا خودخواسته نکته عجیبی را افشا نمود که می تواند باعث ناراحتی جامعه داوران از فدراسیون فوتبال و سوژه حمله به مسئولان این نهاد عمومی غیردولتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش جنوب نیوز، داور برجسته فوتبال ایران، در یک برنامه تلویزیونی کم بیننده، میزان درآمدش از رقابت های جام جهانی 2018 را اعلام کرد که این موضوع چندان برد خبری نداشت؛ اما نکته ای در میان صحبت های فغانی نهفته است که می تواند سوژه نقد فدراسیون قرار گیرد.

یکی از مواردی که در طول رقابت های جام جهانی، بارها درباره علیرضا فغانی مطرح شد، میزان دستمزدی است که او از فیفا بابت قضاوت در این مسابقه دریافت می کند و تابناک نیز جمع عایدات این داور را ـ از روی جدول رسمی اعلام شده از سوی رسانه های خارجی به نقل از فیفا ـ چیزی حدود 80 هزار دلار با احتساب حقوق قضاوت در چهار بازی از جام جهانی روسیه اعلام کرد.

فغانی در خلال برگزاری جام جهانی یک بار به این موضوع واکنش نشان داد، ولی ارقام کاملا قانونی و رسمی بودند تا اینکه حالا این داور ایرانی بعد از بازگشت موفقیت آمیز از این رقابت ها، میزان دستمزدش را شفاف اعلام کرده است.

فغانی شب گذشته با حضور در برنامه تلویزیونی ورزش از نگاه دو در این خصوص گفت: «ما دوره قبلی جام جهانی 50 هزار دلار گرفتیم. این دوره با توجه به تعداد بازی هایی که سوت زدیم، از 20 هزار دلار تا 60 هزار دلار پول می گرفتیم که من سقف این مبلغ یعنی حدود 60 هزار دلار را دریافت خواهم کرد.»

نکته مهم افشاگری فغانی البته به جمله آخرش بازمی گردد که گفت: «البته شما باید با دلار 4200 تومانی این مبلغ را حساب کنید. چون فدراسیون دلار را می گیرد و به تومان و با دلار دولتی محاسبه می کند و به ما می دهد. ضمن اینکه با توجه به تحریم ها خیلی زمان می برد تا مبلغ مذکور به حساب فدراسیون فوتبال بیاید.»

باید دید فدراسیون به چه دلیل و اجازه ای دستمزد دلاری داوران بین المللی ایران را دریافت کرده و به ریال دولتی با آنها حساب می کند؟! این موضوع بسیار عجیب و مبهم است و انتظار می رود، دبیرکل یا رئیس فدراسیون مشخصا در این باره توضیح دهند. حالا که جایزه خاصی برای این داوران برجسته و نخبه در نظر گرفته نشده، دست کم باید دستمزد و حق طبیعی آنها را مستقیم و بدون تغییر به دست آنها رساند و از تبدیل آن به واحد پولی داخلی که به وضوح باعث نصف شدن ارزش آن و یا حتی کمتر از نصف شدن آن جلوگیری کرد.

این روزها دلار در بازار آزاد ایران به مرز 8500 تومان رسیده و دولت نیز با اطلاع از این فاصله وحشتناک، نرخ دوم با نام ارز مبادله ای گذاشته است؛ بنابراین، اگر هم بنا بر قوانین، اجباری برای تبدیل حقوق دلاری داوران است که بعید به نظر می رسد، باید این میزان ارز را با آن نرخ دوم محاسبه کرده و به نمایندگان شایسته داوری ایران در جام جهانی پرداخت کنند. اساسا هنوز این پرسش، بی پاسخ است که چرا باید دستمزد داوران از فیفا یا ای اف سی را به واحد پولی دیگری تبدیل کرد و تحویل آنها داد؟! گویا این رویه برای نخستین بار نیست که در فدراسیون فوتبال اجرا می شود و کلیه حقوق های قضاوت داوران و کمک داوران ایرانی در رقابت های آسیایی و جهانی شامل لیگ قهرمانان آسیا و ... نیز با این سبک و روش به داوران تحویل داده می شده است!


منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد

اتحادیه جهانی کشتی ضمن اعلام تعلیق محمد مصلایی‌پور، به او فرصت ارسال دفاعیه درباره اتفاق رخ داده در مبارزه کشتی‌گیران چین و قزاقستان را داده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیش از برگزاری مسابقات کشتی قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک، محمد مصلایی‌پور در گفت‌وگو با تسنیم گفته بود که با توجه به عدم حضورش در مسابقات قهرمانی آسیا، شانس او برای حضور در المپیک بسیار کم و در حد صفر شده است، اما او خودش را به مسابقات گزینشی المپیک رساند و در این رقابت‌ها در کنار سه داور ایرانی دیگر به قضاوت پرداخت.

شب گذشته اسامی داورانی که به استانبول دعوت ‌شده‌اند از سوی اتحادیه جهانی اعلام شد که نام نیما صادقی، کامران سلطانی‌زاده و مهدی بشیرزاده از داوران S1 ایران در جمع آنها دیده می‌شود، اما خبری از مصلایی‌پور نبود.

در ادامه نامه تعلیق او به ایران ایمیل شد که به دلیل قضاوت اشتباه در مبارزه 65 کیلوگرم مسابقات گزینشی آسیایی بین دو کشتی‌گیر چین و قزاقستان، او با تعلیق مواجه شده است. بنابراین دو موضوع غیبت مصلایی‌پور در مسابقات قهرمانی آسیا و تعلیق شدنش از سوی اتحادیه جهانی منجر به عدم حضور نامش در لیست داوران دعوتی به ترکیه شد.

بخشی از غربال داوران S1 کشتی جهان برای حضور در المپیک، در مسابقات گزینشی جهانی اتفاق می‌افتد و بعد از این رقابت‌ها که آخرین مسابقه کسب سهمیه المپیک است، لیست نهایی داوران قضاوت‌کننده در المپیک اعلام خواهد شد که فعلاً مصلایی‌پور تعلیق است.

نکته عجیب در ماجرای تعلیق این داور که در المپیک 2020 توکیو قضاوت کرده بود، این است که از میان گروه داوری رقابت یادشده، صرفاً او معلق شده و محرومیت و تعلیقی برای رئیس تشک و قاضی در نظر گرفته نشده است، برخلاف آن چیزی که در ماجرای چامیزو و توران بایراموف اتفاق افتاد.

بعد از بازبینی فیلم داوری آن کشتی که در وزن 74 کیلوگرم گزینشی اروپایی بین کشتی‌گیران ایتالیا و آذربایجان برگزار شد، تمام گروه داوری مسابقه با تعلیق مواجه شدند.

ضمن اینکه به محمد مصلایی‌پور این فرصت داده شده است که دفاعیه خود را درخصوص این مبارزه ارائه دهد.

باید دید آیا ارائه دفاعیه از سوی رئیس کمیسیون داوران فدراسیون کشتی، کمیسیون داوران اتحادیه جهانی را قانع کرده و می‌تواند تعلیق او را از بین ببرد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟