Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فعالیت ١٥ هزار مدیر پرستاری در رده‌های مختلف در کشور خبرداد و گفت: ما نیازمند آموزش مدیران با تجربه هستیم که به همین منظور بحث جانشین پروری در معاونت پرستاری را دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان خبرگزاری آنا، مریم حضرتی در سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری معاونت پرستاری به تشریح برنامه‌های این معاونت در چند ماهه گذشته پرداخت و اظهارکرد: شرایط احراز مدیران پرستاری به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و مدیران پرستاری زیر نظرمستقیم ریاست دانشگاه قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی انتظار داریم که در انتخاب مدیران پرستاری شرایط احراز ابلاغی از سوی معاونت پرستاری را رعایت کنند و مدیران پرستاری را با هماهنگی این معاونت انتخاب کرده و حکم آنان از طرف رییس دانشگاه ابلاغ شود.

وی از تصویب چهار انجمن علمی مدیریت پرستاری خبر داد و گفت: انجمن پرستاری سلامت جامعه و انجمن سالمندی، انجمن پرستاری کودکان و نوزادان و انجمن پرستاری بزرگسالان به تصویب اولیه رسیده و به زودی نهایی و ابلاغ می‌شود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت از اجرای فاز سوم صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای پرستاران خبر داد و افزود: بخش اجرایی صدور صلاحیت حرفه‌ای در جلسه شورای صلاحیت حرفه‌ای که با حضور وزیر برگزارشد بررسی و این موضوع به سازمان نظام پرستاری واگذار شد.

حضرتی برگزاری اولین دوره مدیریت پرستاری بحران را از دیگر اقدامات این معاونت دانست و اعلام کرد: دومین و سومین دوره این پرستاری بحران نیز به زودی برگزار می‌شود.

وی از تدوین آیین‌نامه خدمات جامعه پرستاری خبر داد و گفت: امیدواریم هرچه سریعتر آن را تصویب و اجرایی کنیم.

حضرتی به تشکیل کمیته اخلاق با حضور 21 نفر از برگزیدگان اخلاق متشکل از نیروهای جوان و پیشکسوت خبر داد و گفت: یکی از سیاست‌های معاونت پرستاری ارتقای اخلاق حرفه‌ای پرستاری است و در این کمیته بیمارستان‌های اخلاقی سنجش و تشویق می‌شوند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت به تدوین دستورالعمل سطوح تخصصی پرستاری اشاره کرد و گفت: پرستاران سلامت جامعه در سه سطح پیشگیری(آموزش خود مراقبتی)، درمان حمایتی تسکینی و بازتوانی در مراکز جامعه سلامت و کلینیک‌ها ارایه خدمت می‌کنند.

وی یکی از موارد پرستاری جامعه‌نگر را خدمات پرستاری در منزل عنوان کرد و از تصویب پوشش بیمه‌ای مراقبت در منزل خبر داد و افزود: طرح آزمایشی پوشش بیمه‌های مراقبت در منزل به‌زودی آغاز می‌شود و پس از شش ماه و گرفتن نتیجه مطلوب، ان‌شالله همگانی خواهد شد.

حضرتی با اشاره به اجرای دوره‌های جانشین پروری، اظهارکرد: 65 درصد از قشر سلامت را گروه پرستاری تشکیل می‌دهند، که در نقش های آموزشی، تحقیقاتی، مدیریتی، بالین و در جامعه ارائه خدمت می‌کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه 15 هزار مدیر پرستاری در رده‌های مختلف در کشور وجود دارد، برای دوران بازنشستگی این عزیزان، نیازمند آموزش مدیران با تجربه هستیم که به همین منظور، بحث جانشین‌پروری در معاونت پرستاری را دنبال می‌کنیم که تا الان در ٩ استان کشور کلاس‌های جانشین‌پروری برای پرستاران گذاشته شده است که تا پایان سال به ٢٠ استان خواهد رسید.

انتهای پیام/4009

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان

ایسنا/سمنان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از برپایی آیین اختتامیه دوره کشوری تربیت مربی مخابرات و ارتباطات رادیویی در استان سمنان خبر داد.

حسین درخشان ۱۴ اردیبهشت‌ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: در این دوره ۳۴ نفر از فراگیران از سراسر کشور با حضور اساتید مجرب کشور در سمنان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دوره به مدت چهار روز برگزار شد ادامه داد: این دوره آموزشی هر روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در سمنان برگزار شد.

درخشان افزود: فراگیران حاضر در این دوره با سرفصل های، اصول و روشهای تدریس، شناخت بیسیم های دیجیتال، اصول مکالمه و کد و رمز ،معرفی تلفن های ماهواره ای، فنون کلاس داری، معرفی بیسیم های راه دور، انواع آنتن ها، سامانه های جهت یابی، آشنا شدند. 

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با اشاره به دربرگیری این دوره یادآوری کرد: در این دوره فراگیرانی از استان های مختلف کشور حضور داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • احضار مدیران پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآنی