Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، «عبدالهاشم حسن‌نیا»، معاون وزیر راه‌وشهرسازی و رئیس این سازمان امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد با اشاره به فعالیت ۶۰۰ هزار راننده در بخش حمل‌ونقل بار و مسافر کشور که ۳۴۰ هزار نفر از آنان رانندگان کامیون هستند، در مورد پیگیری درخواست‌های‌ کامیون داران اظهار کرد: موضوع بیمه تکمیلی رانندگان و خانواده‌های آن‌ها را در دستور کار قرار دارد که امید است با عملیاتی شدن آن بتوانیم رضایت این قشر زحمت‌کش جامعه را فراهم سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از تمام رانندگان و کامیون داران کشور خواست تا هرگونه خلل و کاستی در رابطه با وضعیت جاده‌ها، نحوه دریافت بار و پرداخت حق‌الزحمه از سوی شرکت‌ها را از طریق سامانه ۳۰۰۱۴۱ و تلفن گویای ۱۴۱ این سازمان برای رسیدگی و رفع مشکلات در این حوزه گزارش کنند. که تاکنون ۱۴ هزار و ۱۰۰ مورد شکایت در این راستا از سوی رانندگان مطرح شد که منجر به تعطیلی دائم و موقت ۷۰ شرکت حمل‌ونقلی شده است.

مهندس حسن نیا همچنین از تلاش برای اجرای مکانیزه فرآیند کنترل هزینه‌های حمل‌ونقل بار در سراسر کشور برای جلوگیری از اجحاف حق‌وحقوق فعالان خبر داد و گفت: رسیدگی به توزیع لاستیک مورد نیاز برای ناوگان سنگین کشور به‌صورت عادلانه ، پیگیری کرایه‌های تانکرهای سوخت‌رسانی و ساماندهی توزیع بار، نظارت بر دریافت کمیسیون‌های دریافتی شرکت‌های باربری و برخورد قاطع با موسسه‌های متخلف، بیمه تأمین اجتماعی رانندگان از دیگر موضوعات موردبررسی و رسیدگی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای رفاه رانندگان حمل‌ونقل جاده‌ای است.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی یکی دیگر از خواسته‌های رانندگان را عملیاتی کردن تن کیلومتر بار ذکر کرد و گفت: این موضوع نیز از طریق همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با وزارت متبوع، انجمن رانندگان و شرکت‌های باربری و مرکز تحقیقات وزارت راه‌ و شهرسازی در دست بررسی و اقدام است. مهندس حسن‌نیا با اشاره به جابجایی ۹۰ درصد مسافر در کشور از طریق ۲۲۰ هزار کیلومتر جاده‌های کشور و نیز حمل سالانه ۶۰۰ میلیون تن کالا از این طریق که ۴۳۰ میلیون تن از آن دارای بارنامه است، استان یزد را به لحاظ موقعیت جغرافیایی در مرکز ثقل راه‌های کشور خواند.

 رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ضمن قدردانی از خدمات محسن صادقیان مدیرکل اسبق اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، از سعید برازنده مقدم که سرپرستی این اداره کل را در شش ماه گذشته بر عهده داشت نیز تشکر کرد. مهندس حسن‌نیا در پایان نیز ابراز امیدواری کرد که «علی علیخانی» به‌عنوان مدیرکل جدید این اداره کل در استان یزد بتواند با بهره‌گیری از تجربیات گذشته خود و حمایت مسئولان استان، گام‌های خوب و مؤثری در این استان کویری بردارد.

 محسن صادقیان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به تولید و جابجایی سالانه حدود ۲۲ تا ۲۴ میلیون تن بار از این استان، اهمیت استان یزد را کمتر از بنادر کشور ندانست و افزود: این در حالی است که استان یزد به‌عنوان دومین استان معدنی کشور در حمل‌ونقل کالا مؤثر است. وی با اشاره به وضعیت مطلوب راه‌های روستایی استان گفت: حتی برخی از راه‌های روستایی، بار معادن استان واقع در این مناطق را نیز به دوش می‌کشند. محسن صادقیان مدیرکل اسبق اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گفت: یزد نه‌تنها مبدأ تولید و جابجایی بار است، بلکه به دلیل موقعیت جغرافیایی، میزبان و پذیرای مسافران عبوری و بارهای ترانزیتی از جنوب، شمال، شرق و غرب کشور است.

صادقیان وضعیت حمل‌ونقل امروز استان را مدیون همکاری انجمن‌های صنفی حوزه حمل‌ونقل استان دانست و عنوان کرد: همراهی و همکاری انجمن‌های رانندگان، شرکت‌های باربری و سایر تشکل‌های این حوزه با اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گام مؤثری در بهبود و ترقی وضعیت حمل‌ونقل استان بوده است. این مسئول ادامه داد: شفاف‌سازی در بحث حمل و جابجایی بار در کشور می‌تواند منجر به جذب و جلب رضایت عمومی به‌ویژه رانندگان شود چراکه نبود این عامل در شرکت‌های باربری، تولیدکنندگان بار و حتی رانندگان در گذشته به نارضایتی کنونی آن‌ها منجر شده است. وی تجهیز سالن پایانه بار یزد به سیستم مکانیزه پس از سال‌ها را از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه ذکر کرد و با اشاره به پیگیری راه‌اندازی سامانه تولید و جابجایی بار در استان، گفت: ایجاد این سامانه در سطح کشور می‌تواند با کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها، به رعایت حقوق رانندگان منجر شود.

علی علیخانی مدیرکل جدید اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد در این مراسم از یزد به‌عنوان پل ارتباطی بین استان‌های شمال و جنوب و نیز مناطق شرق و غرب کشور یاد کرد و گفت: این استان هم به لحاظ تولید و هم از نظر ترانزیت بار از اهمیت ویژه‌ای در کشور برخوردار است. وی بر ضرورت ایجاد بستری مناسب، امن و آرام در راه‌های استان برای عملکرد موفق بخش حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد و گفت: تحقق این مهم نیاز به تلاش و دقت عمل بیشتری دارد و امید است که مسئولان کشوری و استانی، نمایندگان مجلس و علمای استان و همچنین انجمن‌های صنفی حمل بار و مسافر و دیگر دستگاه‌ها و ارگان‌های مرتبط با این حوزه، حمایت لازم را برای توسعه این حوزه در استان مهم یزد داشته باشند.

 شایان ذکر است علی علیخانی مدیرکل و معاون راهداری اداره کل راه‌وترابری استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل راه‌وشهرسازی استان لرستان و خدمت در سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای را در کارنامه کاری خود دارد. یادآور می‌شود معاون وزیر راه و شهرسازی در دیدارهای جداگانه‌ای با مقامات استانی در مورد مشکلات رانندگان بخش حمل‌ونقل جاده‌ای برون‌شهری گفتگو کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری حقوق مسافران مشکلات وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۱۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج

ایسنا/کردستان فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و گفت: احداث پارکینگ‌های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه‌ریزی لازم است.

 حسن عسکری، امروز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با استاندار که با حضور شهردار سنندج و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، ضمن تقدیر از اقدامات شهرداری سنندج در حوزه توسعه فضای سبز، پرداخت به موقع حقوق پرسنل، نهضت آسفالت و غیره، اظهار کرد: اقدامات خوبی طی ۲ سال اخیر در این حوزه‌ها انجام گرفته که امیدواریم امسال نیز این روند با قدرت استمرار پیدا کند.

وی با بیان اینکه وظیفه هیئت تطبیق، تطبیق مصوبات با قانون است، افزود: هیئت تطبیق با اعضای شورای شهر نهایت همکاری را دارد این در شرایطی است که مسئولیت این مصوبات متوجه اعضای هیئت تطبیق است.

فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و ادامه داد: احداث پارکینگ‌های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه‌ریزی لازم است.

وی به اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در ۱۵ اردیبهشت ماه جاری توسط شهرداری هم اشاره کرد و گفت: امیدواریم با اجرای این طرح توسط شهرداری و با همراهی دستگاه‌های مختلف شاهد رفع بخشی از مشکلات ترافیک در سطح شهر باشیم.

وی رفع مشکل اراضی قولنامه‌ای در سنندج را ضروری خواند و گفت: اختصاص سهمی برای تبدیل وضعیت نیروهای شهرداری سنندج که طیف قابل توجهی را شامل می‌شود به عنوان یکی از مصوبات سفر رییس جمهور دنبال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • جاده‌های خراسان شمالی لغزنده است
  • احتمال ریزش سنگ، با بارش باران در جاده چالوس
  • احتیاط کنید؛ جاده کرج-چالوس بارانی است
  • بارش باران و احتمال ریزش سنگ در جاده چالوس
  • بارش باران در محورهای البرز/خطر ریزش سنگ در جاده چالوس
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه رانندگان احتیاط کنند
  • جاده‌های کرمانشاه از امروز شلوغ می‌شود/رانندگان احتیاط کنند
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج