Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@04:19:34 GMT

ربات های جنگجو به کرمان می آیند

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۹۲۴۶۷

ربات های جنگجو به کرمان می آیند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،محمدرضا جهانگیری. مدیر کل آموزش و فنی و حرفه‌ای استان کرمان با اشاره به فعالیت ۲۸ مرکز آموزش دولتی در استان به جزء شهرستان‌های رودبار جنوب و فاریاب و ۶۷۰ آموزشگاه آزاد گفت: برنامه ریزی شده در سال جاری ۲۰ هزار نفر دوره با بیش از ۶ میلیون نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای را در ۱۵۰ حرفه ارائه کنیم که بیشتر این آموزش‌ها در حوزه صنعت و کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر مربی در استان کرمان تصریح کرد: در استان بیش از ۳۰۰ حرفه شغل را با کد بین المللی آموزش می‌دهیم.

وی بیان کرد: در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ۲۵ درصد آزمون کتبی و ۷۵ درصد آزمون عملی است و در دوره عملی نیز ۷۵ درصد مهارت آموزش داده می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان اظهار کرد: نیازسنجی شغلی استان به تفکیک شهرستان و بخش توسط اداره ما انجام شده تا براساس نیاز کار آموزش انجام شود و در ارائه آموزش‌های بخش دولتی هدررفت منابع صورت نگیرد.

وی با اشاره به اینکه در آموزش‌های نوین از جمله در بخش رسمی و غیررسمی کمبود داریم، افزود: براساس نیازسنجی صورت گرفته توسط فنی و حرفه‌ای استان کرمان، در استان ۵۰۰ حرفه و حدود ۱۰۰ هزار نفر نیروی مهارتی نیاز است این در حالی است که استان کرمان و کشور از فقر مهارتی در همه حوزه‌ها رنج می‌برد.

وی تصریح کرد: با توجه به بحران آب و لزوم مدیریت منابع آب، در آموزش رشته آکواترونیک (مدیریت مصرف آب) وارد شده ایم و سومین استان کشور در این حوزه هستیم که به زودی کارگاه‌های این رشته را در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان تجهیز خواهیم کرد.

جهانگیری بیان کرد: برای نخستین بار در کشور اولین کارگاه IOT) اینترنت اشیاء را در استان کرمان راه اندازی کرده ایم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان با اشاره به ضریب بالای ورود مهارت آموزان به بازار کار اظهار کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته نشان داده شده است که برگشت به زندان در کسانی که آموزش مهارتی دیده اند ۲ درصد و در مابقی زندانیان ۱۸ درصد است.

وی با اشاره به ارایه آموزش‌های فنی و مهارتی در روستا‌های استان با تیم‌های سیار آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و همکاری‌های نزدیک و تنگاتنگ با معین‌های اقتصادی استان گفت: برای موفقیت در اقتصاد استان، توانمندسازی فرد در مهارت‌ها مهم است و در کنار سرمایه گذاری و منابع مالی، توانمندسازی افراد برای رسیدن به موفقیت اهمیت زیادی دارد.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری مسابقات ربات‌های جنگجو از دوم الی ششم مردادماه سال جاری با حضور ۳۵ تیم از سطح کشور طی ۴ روز در کرمان اشاره کرد.
انتهای پیام/ی

برگزاری مسابقات ربات‌های جنگجو در کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد