Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@03:02:11 GMT

رهبری کلاس اخلاق کدام عالم دینی را توصیه می‌کردند؟

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۹۴۰۸۷

اینکه گِرد این دو برادر را این همه جوان نخبه، مشتاق و تحصیل‌کرده گرفته بودند جای تامل ندارد؟ این دو برادر شاید رسانه‌ی درست درمان هم نداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اینکه گِرد این دو برادر را این همه جوان نخبه، مشتاق و تحصیل‌کرده گرفته بودند جای تامل ندارد؟ این دو برادر شاید رسانه‌ی درست درمان هم نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله حاج آقا مرتضی تهرانی از اساتید اخلاق و از شاگردان باسابقه امام خمینی (ره) بود که صبح دیروز به ملکوت اعلی پیوست. در همین رابطه دکتر میثم مطیعی یادداشتی اختصاصی در اختیار خبرگزاری تقریب قرار داد که در ادامه تقدیم علاقه مندان می‌گردد:

«۲۱ مهرماه ۱۳۹۵ بود. شام غریبان امام حسین (علیه السلام). بیت رهبری توفیق عرض ادب به محضر اهل‌بیت (علیهم السلام) داشتم. مراسم که تمام شد برای شام روضه خدمت آقا رسیدم. سؤالات متعددی طرح کردم از جمله آنکه عرض کردم: تا زمانی که حضرت آیت الله #حاج_آقا_مجتبی_تهرانی در قید حیات بودند، محضر ایشان می‌رفتیم و خیلی بهره می‌بردیم. از وفات ایشان به بعد خیلی وضع ما بدتر شده است. شما هم مستحضرید که در بحث اخلاقی هیچ چیز جای اثر حضوری را نمی‌گیرد. به حضرتعالی هم که همیشه دسترسی نداریم. انتظار و توقعی هم نداریم. واقعاً دچار خسارت شده‌ایم. در معرض خطر هم هستیم. می‌خواهم جایی باشد که بروم.

فرمودند: «بروید به جلسات #حاج_آقا_مرتضی_تهرانی اخوی حاج‌آقا مجتبی. ایشان را سال‌هاست می‌شناسم و می‌دانم که مباحث ایشان جذاب است.» بی توفیق بودم. نشد که از محضرش فیض ببرم. امروز تاسف واندوه زیادی دارم دل به هر پاک دلی بستم رفت...

پی نوشت: اینکه گِرد این دو برادر را این همه جوان نخبه، مشتاق و تحصیل‌کرده گرفته بودند جای تامل ندارد؟ این دو برادر شاید رسانه‌ی درست درمان هم نداشتند. از هیچ ابزار تبلیغاتی دیگری هم استفاده نمی‌کردند. برخی از بزرگان #حوزه فکر کنند که چرا جوانان را جذب نمی‌کنند؟»

منبع: تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش ما سربلند است

ایسنا/خوزستان وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به فضل الهی آموزش و پرورش ما سربلند است، گفت: از ثمره آموزش و پرورش، امروز کشور مقتدر است.

رضامراد صحرایی در آیین بزرگداشت دکتر سنگری  که شامگاه پنجششنبه (۱۳ اردیبهشت‌ماه) در دزفول برگزار شد، با اشاره به آیاتی از قرآن کریم درمورد مقام معلم اظهار کرد: در فرهنگ اسلامی ما معلم جایگاه وزین و گرانی دارد. این جایگاه وزین غیرقابل مقایسه با دیگر پیشه ها و حرفه ها است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: معلم کسی است که علمدار مبارزه با جهل و میان دار روشنایی بخشی است. در بیان رهبر حکیم انقلاب، معلم سازنده زیرساخت سرافرازی کشور و معمار هویت آینده کشور است. معلم کسی است که گوهر وجود کودکان این سرزمین را می سازد و آینده کشور در دست او است و به همین دلیل گرامیداشت معلم وظیفه همگانی است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز برای گرامیداشت معلمی حضور پیدا کردم که نسل هایی از این کشور مقاومت را از قلم او یاد گرفتند. کتاب های زبان ادبیات فارسی و کتاب های دوره ابتدایی ما نسل هایی را پروراند که مقاوم بودن و عاشق اهلیت بیت بودن (ع) را یاد گرفتند.

صحرایی بیان کرد: به فضل الهی آموزش و پرورش ما سربلند است. از ثمره آموزش و پرورش امروز کشور مقتدر است. ممکن است در آموزش و پرورش شاخه ای شکسته یا برگی پژمرده باشد یا شاخه ای جدا شده باشد اما درخت تنومند است و از دل آن درخت و از شیره ذهن و جوشش آن خلاقیت معلمانی همچون استاد سنگری رشد کردند و بالنده شدند.

وی افزود: جامعه ای که معلمانش را گرامی می دارد به اندازه گرامیداشت معلمان رشد پیدا می کند. قد هیچ جامعه ای بلندتر از قد معلمانش نیست. امروز در جایی هستیم که به دلیل وجود این سلسه معلمان گران سنگ (دزفول) یکی از قدبلندترین شهرهای جهان است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: دزفول در درون خود و در بدو وجود خود معلمانی پرورانده است که قد کل این منطقه و مملکت را برافراشته اند بنابراین گرامیداشت مقام معلم گرامیداشت این سرافرازی است. گرامیداشت معلمان عزیزی که بسیاری از کودکان ما بعد از شور عاشورایی، شعور و عشق را نیز از آنها یاد گرفتند. بسیاری از معلمان، ادبیات پایداری را از دکتر سنگری آموختند و بعد آن را به دیگران آموزش دادند.

وی افزود: این استاد عزیز و صاحب سبک، در زمینه ادبیات مقاومت و پایداری نقش تحسین برانگیزی در ادبیات نسل های آینده داشته است. ویژگی ممتاز او این است که هم عالم است و هم معلم.

وزیر آموزش و پرورش  گفت: مقام معلم به مراتب گران تر از مقام عالم است. عالم می داند معلم کسی است که آنچه می داند را می آموزاند. ویژگی ممتاز دکتر سنگری کسب جایگاه رفیع معلمی پس از دریافت عمیق علم و عالم شدن است. این عالم بودن در کنار معلم بودن او را از همه کسانی که  ادبیات می دانند متمایز کرده است. بسیاری از کسانی هستند که ادبیات می دانند اما ادیب نیستند و افراد زیادی عالم هستند اما معلم نیستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برادر مهران غفوریان عکس پدرشان را منتشر کرد
  • هویت بخشی، رسالت امروز معلمان است
  • علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است
  • آموزش و پرورش ما سربلند است
  • نظر برادر همسر رهبری درباره حجاب زنان و قوانین مردانه آن | فیلـم
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • قتل خشن دو برادر تهرانی با وینچستر در نمایشگاه خودرو
  • فیلم| دانشجویان معترض آمریکایی جزو کدام اقشار جامعه هستند؟
  • خانواده نقش موثری در موفقیت علما دارد
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب