Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه تن از بازرسان خانه احزاب ایران با نامه‌نگاری به استاندار قم خواستار ابطال انتخابات خانه احزاب استان قم شدند. ۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۷ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، خانه احزاب در کشور با هدف توسعه سیاسی و گسترش نقش احزاب با حضور نمایندگان جریانات و احزاب مختلف چند وقتی است که شکلی تشکیلاتی به خود گرفته است و انتظار می‌رود تا با همکاری جریانات سیاسی آینده و بینش سیاسی در بین مردم افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات خانه احزاب در استان قم نیز روز 20 اردیبهشت‌ماه با حضور حسین کمالی رئیس خانه احزاب ایران و جمعی از مسئولان استانی و فعالان سیاسی در قم برگزار شد تا منتخبان در محل جدید خانه احزاب قم فعالیت خود را آغاز کنند.

چینش 9 نفره از جریانات اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقلین در کنار بازرس خانه احزاب با برگزاری انتخابات انتخاب شدند، اما از همان اول هم می‌شد وقوع حواشی را برای خانه احزاب قم محتمل دانست که در نخستین گام اصلاح‌طلبان که با توجه به حضور دولتی نزدیک به خود فرصت را مناسب دیده بودند بعد از گذر از سهمیه خود و اصولگرایان، سهمیه مستقلین را برای معرفی کاندیدایی به نام مستقل ولی نزدیک به خود را غنیمت شمردند.

در همین زمینه علی عبدی انبوهی دبیر مجمع اسلامی کارمندان خط امام استان قم و عضو علی‌البدل انتخاب‌شده در خانه احزاب استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با انتقاد از نحوه شکل‌گیری خانه احزاب استان قم اظهار داشت: برخی متأسفانه در انتخابات ادعای مستقل بودن داشتند که با نگاهی به سبقه آن‌ها می‌توان فهمید که گروهی از اصلاح‌طلبان و اصلاحات هستند.

وی حتی انتخاب یک بازرس در انتخابات خانه احزاب را خلاف روال انتخابات تهران برشمرد و افزود: شاید آیین‌نامه در این موضوع سکوت کرده باشد ولی زمانی که در تهران از هر جریانی یک بازرس انتخاب‌شده می‌شد در استان قم نیز این اتفاق رقم می‌خورد و یا حداقل یک فرد بی‌طرف انتخاب می‌شد تا اینکه گزینه اصلاح‌طلبان باشد.

دبیر مجمع اسلامی کارمندان خط امام استان قم ادامه داد: فردی برای سهمیه مستقلین انتخاب‌شده که سابقه‌ای اصلاح‌طلب و حتی دعوت‌نامه برای حزب کشوری اصلاح‌طلب برای وی صادرشده است که این موضوع سبب اعتراضاتی شده که حتی نامه‌نگاری‌هایی هم با تهران در این زمینه صورت پذیرفته است.

نمونه‌های این تخلفات انجام‌شده سبب ورود بازرسان به این موضوع شد که با ارجاع حشمتیان نائب رئیس خانه احزاب کشور بازرسان این خانه با بررسی موضوع، ایرادات زیر را به انتخابات انجام‌شده در استان قم اعلام کردند:

عدم کنترل در معرفی نمایندگان واقعی و رسمی تشکل‌ها و احزابعدم کنترل بر سهمیه جریانات سیاسیعدم بررسی در تفکیک نماینده هر جریان در انتخاباتعدم کنترل در بررسی احزاب قانونی استانعدم جلوگیری از حضور افراد بدون مجوز قانونی فعالیت سیاسی در جلسهعدم انتخاب سه بازرس از سه جریان سیاسی....

این ایرادات سبب نامه‌نگاری محمدجواد محمدی نوری، بهادر ولیزاده و بابک آذرباد سه تن از بازرسان به استاندار قم شده و از نماینده دولت در استان خواسته شد تا با توجه به ابهامات و تخلفات انجام‌شده رأی به ابطال خانه احزاب استان داده و در جلسه شورای مرکزی به استحضار اعضا برسد.

ادعاهای مطرح شده بی مورد است

محمد خون چمن رئیس خانه احزاب استان قم و دبیر کل حزب جوانان ایران اسلامی در استان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به نامه‌نگاری خانه احزاب کشور به استاندار قم مبنی بر ابطال انتخابات اظهار داشت: نویسنده این نامه جایگاهی حقوقی در خانه احزاب ندارد و عضو علی‌البدل خانه بوده و ادعاهای مطرح‌شده بی‌مورد است.

وی با بیان اینکه خانه احزاب بر‌اساس خود‌اظهاری احزاب اقدام می‌کند، ابراز کرد: اینکه گفته‌شده فلان حزب شناسنامه ندارد بی‌مورد بوده و انتخاب یک بازرس هم بر اساس قانون بوده است و اگر بازهم انتخاباتی صورت گیرد افراد فعلی بازهم رأی خواهند آورد.

این در حالی است که بازرس خانه احزاب ایران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با رد ادعاهای رئیس خانه احزاب استان قم درباره عضویت علی‌البدل بودن وی اظهار داشت: تا زمانی که با آن‌ها همراهی کنی عضو اصلی هستید ولی زمانی که جلوگیری از تبعیض می‌کنیم به عضویت‌ها گیر می‌دهند.

کوتاهی رئیس خانه احزاب کشور و بازرس خانه در انتخابات استان قم

محمدجواد محمدی نوری با تأکید بر اینکه ورود بازرسان به موضوع تخلفات خانه احزاب استان قم به دستور نائب رئیس خانه ایران صورت گرفته‌شده است، تصریح کرد: بنده و دو بازرس خانه احزاب ایران برای بررسی تخلفات مشخص شدیم که متوجه کوتاهی رئیس خانه احزاب کشور و بازرس خانه در انتخابات استان قم شدیم و برای پیگیری ماجرا مجبور به نامه‌نگاری به استاندار قم شده‌ایم.

وی با انتقاد از حضور و مشارکت برخی جریان‌های فاقد پروانه و شناسنامه در انتخابات خانه احزاب استان قم عنوان کرد: باید اسناد برگزاری انتخابات خانه احزاب استان قم در اختیار بازرسان قرار گیرد تا بررسی‌ها به اتمام برسد.

‌انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد

به گزارش «تابناک»، زینب قیصری در گفت وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در دور اول انتخابات، در شیوه انتخاب افراد یک بلوغ سیاسی را دیدیم که اتفاق فرخنده‌ای بود و نشان داد که مردم با تحقیق بیشتری دنبال انتخاب نمایندگانی هستند که کیفیت بالاتری داشته باشند. انتخابات به دلیل تکثر داوطلبان به دور دوم رفت و این منافاتی ندارد با این حرکت که مردم با گزینش بهتر، نمایندگان خود را در دور دوم انتخاب کنند.

وی افزود: ان شاءالله مردم در دورم دوم هم حضور پرشور داشته و با همان دقتی که در دور اول داشتند، در دور دوم هم نمایندگان خود را انتخاب کنند. البته این بار انتخاب راحت‌تر هست زیرا تعداد داوطلبان کمتر از دور اول است. هرچه نماینده آرای بالاتری داشته باشد، پشتوانه بهتری برای پیگیری مطالبات مردم دارد بنابراین حضور مردم در انتخابات و رای بالا به داوطلبان اهمیت زیادی دارد.

قیصری همچنین خاطرنشان کرد: بیشتر داوطلبان انتخاب شده در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، تفکر اصولگرایی دارند اما ۴۵ نفر باقیمانده هم نقش مهمی در انتخاب رویکردهای مجلس دارند و این انتخاب را باید بر عهده مردم گذاشت.

وی با اشاره به نقش نمایندگان خانم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور بانوان در دور دوم خیلی موثر است. متاسفانه در دور اول هیچ خانمی موفق نشد به مجلس راه یابد که برای شهری مثل تهران حضور نمایندگان خانم مهم است؛ زیرا آنها می‌توانند نظام مسائل زنان را دنبال کرده و حل کنند. البته شاید نماینده آقای شایسته هم بتواند مشکلات بانوان را بهتر عمل کند و اصل بر شایسته‌سالاری است. خانم‌ها وقتی وارد مجلس می‌شوند به کمیسیون تخصصی خود می‌روند و عضو فراکسیون زنان هم می‌شوند و این یک قانون نانوشته است. به هر حال در فراکسیون زنان نمایندگان خانم خیلی می‌توانند تاثیرگذار باشند.

دیگر خبرها

  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان