Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، در ادامه مسیر کاروان زیر سایه خورشید در خراسان جنوبی پرچم متبرک گنبد منور رضوی در روستای آبگرم از توابع شهرستان درمیان حضور یافت. خادمان حرم رضوی بعد از گذشت از شهرهای قاین، زیرکوه و درمیان به نقطه مرزی بخش گزیک رسیدند و این منطقه به عطر خوش رضوی معطر شد. این روستا از مناطق اهل تسنن است که اکثریت اهالی آن را سادات موسوی تشکیل می دهند؛ همچنین وجود بقعه ای منسوب به اولاد امام موسی کاظم(ع) از ویژگی های دیگر این روستا به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای مراسم استقبال از پرچم متبرک و خدام حامل پرچم رضوی توسط بزرگان روستا صورت پذیرفت و کاروان با زمزمه سرود رضوی در امامزاده سید ابراهیم الرضا(علیه السلام) روستا حضور یافت. کاروان حامل پرچم حضرت ثامن الحجج(علیه السلام) بعد از استقبال مردم اهل سنت روستای آبگرم که با شور و شوق خاصی همراه بود به زیارت امامزاده سید ابراهیم الرضا(علیه السلام)، برادرزاده امام هشتم رفتند.

خادمان حرم رضوی با خواندن صلوات خاصه و مداحی و مرثیه سرایی در وصف امام رضا(علیه السلام) دل های عاشقان را امام رضایی کردند.

همچنین حجت الاسلام سید علی اسدی مبلغ اعزامی کاروان زیر سایه خورشید نیز ضمن اشاره به فضائل اهل بیت(علیه السلام) قرآن را به عنوان مرجع و محور وحدت در جامعه اسلامی مطرح نمود و تمسک به آن را راه حل مقابله با دسیسه تفرقه میان فرق اسلامی دانست.

 

 

دشمن از تفرقه میان مسلمانان سود می برد

 

وی با بیان اینکه نباید در سه اصل دینی توحید، نبوت و معاد که در تمام ادیان الهی ثابت بوده است، اختلافی وجود داشته باشد، گفت: اصولی که در ادیان الهی مطرح شده برای عمل کردن است. این کارشناس مذهبی افزود: توحید جزو اصول دینی است که تحقیقی می باشد و باید تحقیق شود؛ شیعه وسنی در ادیان الهی به اصل توحید اعتقاد دارند. حجت الاسلام اسدی با بیان اینکه باید شناخت به توحید و میزان معرفت به توحید بیشتر شود، تصریح کرد: دشمن به دنبال تفرقه است چرا که از تفرقه سود می برد و برای آن ها منفعت دارد.

وی با بیان اینکه گاهی مواقع دشمنان به گونه ای تبلیغات می کنند که در میان مسلمانان تفرقه ایجاد شود، ادامه داد: محبت امام علی(ع) جزو دین ما است و اهل تشیع و اهل تسنن به علی(ع) محبت دارند. مبلغ اعزامی کاروان زیر سایه خورشید خاطرنشان کرد: دشمنان سم پاشی می کنند و در اهل تشیع فرقه ای به نام بهائیت و در اهل تسنن فرقه ای به نام وهابیت را شکل می دهند.

حجت الاسلام اسدی با بیان اینکه با گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی، مسلمانان به زیبایی در کنار هم زندگی می کنند چرا که معیار وحدت که توحید است را به خوبی پیاده کردند، اظهار کرد: برای دشمن، شیعه و سنی مطرح نیست بلکه آن ها تنها به دنبال جنایت هستند. وی با بیان اینکه دین را بدون افراط و تفریط با منبعی به نام قرآن بشناسیم و جلو ببریم، افزود: بزرگترین پیام حضور پرچم مقدس حرم امام رضا(ع) در نقاط مختلف کشور این است که ما دین را با عقلانیت و توحید محوری بشناسیم نه با احساسات.

 

سم پاشی دشمنان برای ایجاد تفرقه در میان مسلمانان

 

امام جمعه اهل سنت روستای نصرالدین بخش گزیک نیز در این مراسم گفت: دشمنان به بهانه های مختلف برای ایجاد تفرقه سم پاشی می کنند و می خواهند در میان مسلمانان تفرقه و اختلاف بیاندازند. مولوی سید مومن موسوی اظهار داشت:  دشمنان به بهانه های مختلف برای ایجاد تفرقه سم پاشی می کنند و می خواهند در میان مسلمانان تفرقه و اختلاف بیاندازند. وی با بیان اینکه به کوری چشم دشمنان وحدت و اتحاد در میان مسلمانان وجود دارد، گفت: دشمنان نمی خواهند اتحاد و وحدت در میان مسلمانان شکل بگیرد.

 

شیعه و سنی مانند دو بال هستند

 

امام جمعه اهل سنت روستای نصرالدین بخش گزیک افزود: دو فرقه شیعه و سنی مانند دو بال یک پرنده هستند و این دو بال بدون همدیگر نمی توانند کاری را انجام دهند.

 

 

مولوی موسوی تصریح کرد: تمام سادات اهل سنت و اهل تشیع از اولاد حضرت زهرا(س) هستند که متأسفانه برخی از واژه سادات در میان اهل تسنن اشتباه برداشت می کنند. وی با بیان اینکه مسلمانان باید تلاش کنند تا دوستی و اخوت در میان آن ها بیشتر شود، ادامه داد: دشمن برای ناامید کردن مسلمانان برنامه ریزی و هزینه کرده است و می خواهند مسائل را وارونه جلوه دهند.

امام جمعه اهل سنت روستای نصرالدین بخش گزیک با بیان اینکه ائمه اطهار(ع) و امامزادگان الگویی برای ما هستند، خاطرنشان کرد: سادات باید اعمال آن ها نیز مورد پسند ائمه اطهار(ع) و خداوند متعال قرار بگیرد. در ادامه مولوی موسوی به روستای آبگرم اشاره کرد و افزود: فاصله روستای آبگرم تا مرز افغانستان 43 کیلومتر است و 90 درصد از اهالی این روستا سادات هستند و به دلیل اینکه آب روستا گرم است لذا اسم آن را آبگرم گذاشتند و بسیاری از مردم روستاهای همجوار برای استحمام به این روستا می آیند. وی با اشاره به امامزاده سید ابراهیم الرضا(ع) در این روستا اظهار کرد: سید ابراهیم برادرزاده امام رضا(ع) هستند. در پایان، مدال افتخار رضوی نیز به مولوی سید مومن موسوی اهدا شد.

 

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پرچم حرم امام رضا ع علمای اهل سنت اهل سنت ایران امام رضا وحدت اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند

هادی حقیقی مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: اشتغال غیر مستقیم در این ۲ کانون اقتصادی (دوغارون و باجگیران) همجوار با افغانستان و ترکمنستان به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.

او با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی افزود: با هدف ارایه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشور‌های همجوار، هم اکنون محوطه سازی، ایجاد فضا‌های رفاهی برای تجار در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید می‌رود که بخشی از این طرح در سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، بیان کرد: بازارچه مرزی دوغارون مهمترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازار‌های هدف این کشور همسایه، احداث ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

او تصریح کرد: فعالیت صاحبان کالا‌های ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات ۲ کشور قرار گرفته است که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: سال گذشته حوزه مبادلات تجاری گمرکات خراسان رضوی با کشور‌های هدف خود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۲ کمین بزرگ حزب‌الله لبنان علیه نظامیان اسرائیلی
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • کانون خدمت رضوی شهرستان تهران آغاز به کار کرد/بزرگترین پرچم رضوی در پایتخت به اهتزاز درمی‌آید
  • نمایش وحدت و همدلی با برگزاری جشنواره اقوام در بندرترکمن
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی در رایزنی فرهنگی کشورمان
  • استقبال از پرچم حرم رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی