Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: اپلیکیشن پمپ‌بنزین‌یاب شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با امکانات ویژه و مدرن، سوخت‌گیری آسان در جایگاه‌ها را برای مردم فراهم می‌کند.

فاطمه کاهی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با اعلام این خبر گفت: نسخه به‌روزرسانی شده این اپلیکیشن که از چهار سال گذشته با همکاری یک شرکت داخلی طراحی شده بود، در گوشی‌ها و دستگاه‌های تبلتی که به نسخه اندروید قدیمی و جدید متصل هستند، قابل بهره‌برداری است و نسخه ios آن نیز به محض دریافت تاییدیه بارگذاری در اپ استور، وارد بازار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از جمله امکاناتی که به این اپلیکیشن اضافه شده است، مشخص کردن نوع جایگاه بر اساس محصولات توزیعی است که از طریق آن جایگاه‌هایی که سوخت مورد نظر را عرضه می‌کنند، در نقشه جانمایی براساس موقعیت منطقه‌ای و شعاع جست‌وجو، فهرست‌وار با فواصل خطی و واقعی به کاربر نمایش داده می‌شود.

کاهی تاکید کرد: با توجه به سیاست‌های دولت مبنی بر توزیع بنزین و نفت گاز یورو 4 در کلانشهرها، هم اکنون اطلاعات 561 جایگاه عرضه بنزین و 605 جایگاه عرضه گازوئیل که سوخت یورو 4 را در هشت کلانشهر تهران، اراک، اصفهان، شیراز، اهواز، تبریز، کرج و مشهد توزیع می‌کنند در این اپلیکیشن تغذیه شده است.

بررسی موقعیت و ترافیک جایگاه پیش از سوخت‌گیری

رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ضمن تاکید بر محیط کاربرپسند و امکانات جذاب نسخه به‌روزرسانی شده این اپلیکیشن گفت: علاوه بر امکان مشخص کردن سوخت توزیعی در جایگاه‌ها، امکان مشاهده ترافیک موجود در ورودی و خروجی جایگاه‌های عرضه سوخت، مسیریابی جایگاه‌ها، فعال و غیرفعال بودن جایگاه‌ها، جست‌وجو بر اساس نام و کد جایگاه و ... در نسخه جدید اضافه شده است.

فاطمه کاهی افزود: کاربران پس از پیدا کردن جایگاه موردنظر خود بر اساس سوخت مصرفی از جمله بنزین، نفت‌گاز، سی‌‌ان‌جی و ال‌پی‌جی، می‌توانند از طریق اپلیکیشن به خدمات جایگاه موردنظر امتیاز دهند و جایگاه‌داران نیز می‌توانند اطلاعات جایگاه از جمله فعال و غیرفعال بودن آن را تغذیه کنند.

ردیابی کارت‌های سوخت مفقودی

وی ارائه پیام‌های آموزشی درباره سوخت‌گیری، اطلاعیه‌های مهم شرکت ملی پخش و امکان ثبت تاریخچه سرویس خودرو، فیلتر روغن، فیلتر هوا، فیلتر بنزین و زمان تعویض روغن خودرو را از دیگر امکانات این اپلیکیشن برشمرد و گفت: همچنین در صورت مفقودی کارت سوخت خودرو، جایگاه‌داران می‌توانند اطلاعات کارت سوخت مفقودی را در سامانه ثبت کنند و کاربران نیز با ثبت پلاک خودرو، نسبت به ردیابی کارت سوخت مفقودی خود اقدام کنند.

کاهی ضمن تاکید بر قابلیت توسعه این اپلیکیشن با توجه به شرایط و نیازمندی‌ها گفت: امکان مشاهده جایگاه‌های موجود در مناطق و نواحی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی که تقسیم‌بندی مرزی آن با تقسیم‌بندی استانی در کشور متفاوت بوده، آدرس و تلفن جایگاه‌ها و خدمات رفاهی ارائه شده در جایگاه‌ها نیز در این اپلیکیشن موجود است.

وی ضمن اشاره به استقبال کاربران از این اپلیکیشن پس از بارگذاری آن در کافه بازار با 10 هزار بار آپلود ظرف چهار روز گفت: سازمان راهداری، کمیته کاهش آلودگی هوای سازمان محیط زیست و شرکت‌های خودروسازی از جمله سازمان‌هایی بودند که از آن استقبال و نسبت به استفاده از آن در مجموعه تحت پوشش خود اقدام کرده‌اند.

تسهیل در عبور و مرور و کاهش مصرف سوخت

وی با اشاره به این که اپلیکیشن پمپ‌بنزین‌یاب از طریق آدرس الکترونیکی http://www.gasstationfinder.com و کافه بازار برای عموم مردم قابل دسترس است، گفت: استفاده از این امکان نقش مهمی در کاهش ترافیک جایگاه‌ها، تسهیل در عبور و مرور در جایگاه‌ها، جاده‌ها و شهرها، کاهش مصرف سوخت و به دنبال آن کاهش آلودگی هوای شهرها و صرفه‌جویی در زمان مسافران شهری و بین شهری خواهد داشت.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۴۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند

تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در کشور که در روز بیش از ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند یکی از چالش‌های بزرگ حوزه انرژی است که در شرایط ناترازی بنزین، خسارات شدیدی به بدنه اقتصاد کشور وارد می‌کند.

به گزارش برنا، فرسودگی خودرو به تنهایی می‌تواند مصرف سوخت آن را بالا ببرد و البته که خودرو‌های تولید داخل در صورتی که فرسوده هم نباشند، ۲ برابر استاندارد جهانی سوخت مصرف می‌کنند.

در حال حاضر که مسأله ناترازی بنزین به یک معضل بزرگ تبدیل شده و ایران را در جایگاه کشور واردکننده بنزین قرار داده، بد نیست نگاهی به آمار و ارقام خودرو‌های فرسوده بیندازیم:

براساس تازه‌ترین آمار، ۹۰ درصد از موتورسیکلت‌ها، ۴۸ درصد تاکسی‌ها، ۸۶ درصد مینی‌بوس‌ها، ۸۲ درصد اتوبوس‌های درون شهری و بیش از ۵۲ درصد از خودرو‌های برون شهری کشور فرسوده هستند.

در حالی که کشور با چالش ناترازی بنزین دست و پنجه نرم می‌کند، همچنان شاهد تردد خودرو‌های فرسوده‌ای هستیم که عملاً بنزین را هدر و هوا را آلوده می‌کنند؛ بر اساس محاسبات سازمان نوسازی ناوگان حمل و نقل، خودرو‌های فرسوده اعم از سواری، تاکسی، کامیون و کامیونت به ترتیب روزانه، ۱۲.۵، ۲۱، ۱۵ لیتر بنزین و تجاری سنگین ۱۷۵ لیتر گازوئیل مصرف می‌کنند. همچنین موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر سایر موتورسیکلت‌ها بنزین مصرف می‌کنند.

همچنین مصرف سوخت در خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند سرسام آور است؛ تازه‌ترین آمار ستاد نوسازی حمل و نقل نشان می‌دهد که خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند در روز بیش از ۱۷۵ لیتر گازوییل مصرف می‌کنند و این در حالی است که خودرو‌های استاندارد ۹۰ لیتر در روز مصرف گازوییل دارند.

فرسودگی خودرو‌ها تنها به اقتصاد ضربه نمی‌زند بلکه نقشی اساسی در آلودگی هوا نیز ایفا می‌کنند به گونه‌ای که ۶۰ درصد آلودگی در تهران ناشی از ذرات معلق که حاصل سوخت غیراستاندارد و خودرو‌های فرسوده است. سهم خودرو‌ها در آلودگی هوا بین ۴۰ تا ۷۳ درصد است که در کنار آن، انتشار گاز‌های آلاینده را هم باید در نظر گرفت که سهمی ۸۲ تا ۸۳ درصدی در آلودگی هوا دارد.

از سوی دیگر نقش خودرو‌های فرسوده در تصادفات رانندگی را نیز نباید نادیده گرفت. همه این موضوعات نشان می‌دهد که اسقاط خودرو‌های فرسوده تا چه حد و از هر لحاظ می‌تواند به نفع کشور باشد.

خودرو‌های فرسوده به تنهایی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور می‌زنند و این خسارت به اندازه‌ای بالاست که نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ اگر هر لیتر بنزین و گازوییل را با مبلغ ۷۰ سنت حساب کنیم، می‌بینیم که خودرو‌های فرسوده، به طور سالیانه، ۹ میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می‌کنند و بیش از ۱۳ میلیارد لیتر بنزینی را هدر می‌دهند که میتواند در شرایط مطلوب، برای کشور ارزآوری داشته باشد.

با یک نگاه کلی به این آمار و ارقام و صدمات خودرو‌های فرسوده، هیچ گونه توجیه منطقی برای عدم اسقاط خودرو‌های فرسوده وجود ندارد و این مسأله نیازمند یک اقدام جدی و ضربتی است تا خودرو‌های فرسوده از رده خارج شوند که این اتفاق می‌تواند تا حد بسیار بالایی در رفع ناترازی بنزین موثر باشد.

دیگر خبرها

  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • افتتاح جایگاه پمپ بنزین در جاده دهدشت به پاتاوه
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال