Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، سی و سومین نشست کمیته محیط زیست  با حضور رئیس و اعضای این کمیته و همچنین رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران برگزار شد.

 در این نشست که به موضوع «بررسی آسیب‌شناسی مطالعات ارزیابی زیست محیطی شهری» اختصاص داشت، سیدآرش حسینی میلانی گفت: نظارت و ارزیابی زیست محیطی پروژه‌های مدیریت شهری از عمده‌ترین و بااهمیت‌ترین مسائل مربوط به حوزه محیط زیست شهری است که برعهده شهرداری گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در موضوعات دیگر شاهد هستیم اداره محیط زیست بر روند کار نظارت می‌کند اما چون این سازمان در حوزه پروژه‌های شهری ورودی ندارد، مسئولیت شهرداری تهران در این باره مضاعف می‌شود.

 به گفته وی، شورای شهر تهران موظف است در چارچوب مصالح عمومی پروژه‌های مربوط به مدیریت شهری را از جنبه‌های محیط زیستی، فرهنگی، اجتماعی مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد تا از این طریق، میزان رعایت اصول و مقررات را مورد سنجش قرار دهد.  

 این عضو شورای شهر سپس به اقدامات کمیته محیط زیست در عرصه مطالعات ارزیابی زیست محیطی اشاره کرد و اظهار داشت: بررسی مطالعات ارزیابی تونل آرش – اسفندیار و بزرگراه شوشتری از جمله این ارزیابی‌ها بوده است. ما هم‌اکنون در آستانه برنامه سوم توسعه شهر تهران قرار داریم و باید احکام موجود درخصوص ارزیابی‌های محیط زیستی تقویت شده تا اثربخشی آنها بیشتر شود و از سوی دیگر، شاهد رویکردهای جدی‌تری در این باره باشیم تا احکام برنامه سوم، لازم‌الاجرا و قدرتمند باشد.  

 حسینی میلانی با اشاره به خطرات پروژه‌های اجرایی بدون پیوست‌های مطالعاتی تصریح کرد: پروژه‌های موجود در عرصه مدیریت شهری در صورتی که بدون پیوست‌های مطالعاتی باشند موجب آسیب زدن به شهر و شهروندان خواهند شد و لازم است تا لیست پروژه‌های دارای اثرات منفی شدید در قالب لیست قرمز شناسایی شود.  

 در ادامه این نشست، صدرالدین علیپور به تشریح رویکردها و اقدامات مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در طول دوره مدیریت جدید شهری پرداخت و از برگزاری چهار جلسه برای بررسی ارزیابی‌های محیط زیستی پروژه‌های مدیریت شهری خبر داد.  

 وی همچنین به انجام اقداماتی برای مطابقت اقدامات و مطالعات و پیوست‌های پروژه‌های شهری با مصوبات شورایعالی حفاظت از محیط زیست و همچنین بررسی سوابق اقدامات دیگر کشورها اشاره کرد.  

 پس از اظهارات علیپور، مشاوران کمیته محیط زیست به بررسی اقدامات صورت گرفته توسط مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و رویکردهای این مرکز پرداختند و بر تقویت بودجه و منابع انسانی جهت تقویت فرآیند ارزیابی زیست محیطی تاکید کردند.  

 همچنین ضرورت تشکیل کمیته‌ای سه نفره براساس مصوبات شورای شهر جهت بررسی مطالعات ارزیابی زیست محیطی مورد بحث قرار گرفت که در این باره حسینی میلانی بر پیگیری تشکیل این کمیته تاکید کرد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در پایتخت با مدیریت شهری

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهارداشت: به طور مثال قطعا هیچ کس نمی تواند موضوع آسفالت را منکر شود،درگذشته متوسط آسفالت 700 هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزارتن رسیده است و یا افتتاح پی در پی پروژه ها در شنبه های امید و افتخار و گشایش هایی که در پروژه ها اتفاق افتاده و .....

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیرا اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال 1402 در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال 1402 برای اولین بار 30 همت متمم ارائه شده است و امسال حتما به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه 151 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم 80 هزار میلیارد تومان فقط به پروژه های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی،همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود