Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مدیر باید فراتر از مدیریت روزمره، جامعه را در مسیر انقلاب به‌پویایی برساند، گفت: مدیریتی که انقلاب و اسلام در آن سهم نداشته باشد، مدیریت نامطلوب است.

آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در دیدار با مسئولان حراست‌های تابعه استانداری خراسان رضوی که در دفتر امام‌جمعه مشهد برگزار شد، گفت: حراست عنوانی است که وقتی یک برادر در نهاد مقدسی این مسئولیت را برعهده می‌گیرد، به‌معنای مصونیت‌بخشی انقلاب و نظام در آن نهاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: در جریان مدیریت حراستی، از آسیب‌هایی که از سوی یک نهاد متوجه انقلاب و نظام می‌شود، کاملا جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه در دوران رژیم طاغوت به‌جای حراست در هر اداره و نهادی یک اتاق حفاظت قرار داشت؛ متذکر شد: تفاوت اتاق حفاظت که وابسته به‌ساواک بود با مدیریت حراست امروز که مربوط به‌وزارت اطلاعات است، دو رسالت متغایر است.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: در اتاق حفاظت یک جریان اطلاعاتی امنیتی، مسئولیتش حفظ قدرت یک جریان طاغوتی بود که بر جان و مال و ناموس مردم مسلط است تا این سلطه و قدرت را کاملا صیانت و نگهبانی کند، این رسالت حفاظت زمان شاه بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به‌اینکه رسالت حراست، مصونیت‌بخشی به‌یک اصول ارزشی، یک نظام و یک انقلاب است؛ بیان کرد: یک مأمور حفاظت در حقیقت در استخدام یک جریان قدرت درآمده بود و کارگزار و نوکر یک قدرت مسلط طاغوتی در جامعه بود.

وی با بیان اینکه رسالت مدیر حراست در هر نهادی نگاهبانی از آن نهاد است؛ اظهار کرد: در رژیم طاغوت، حفاظت مزدور و امروز مدیر حراست، عامل مصونیت‌بخشی به‌نظام و انقلابی است که دستاورد خون انسان‌ها است.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: خواه‌ناخواه نوع مدیریت‌ها مشکلاتی را برای نظام به‌وجود می‌آورد، بنابراین شما یک عامل نگهبان و نگهدارنده‌ برای آسیب‌هایی هستید که از این نوع مدیریت‌ها متوجه نظام و انقلاب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اگر فردی با این مبنای باورمندانه و ایمان و اعتقاد به‌شغلش نگاه کند، طبیعتا عملکردش با کسانی که به‌شغل‌شان به‌عنوان یک اشتغال درآمدزای تأمین‌کننده زندگی روزمره و معیشت نگاه می‌کند، تفاوت دارد.

وی با اشاره به‌اینکه دونکته را باید مورد توجه قرار دهید، تأکید کرد: نخست اینکه، به‌غیر از انحرافات فکری، اعتقادی، اخلاقی و روشی که در مدیران دیده می‌شود، یکی از آسیب‌های بزرگی که از ناحیه مدیریت‌ها بر پیکر نظام وارد می‌شود، این است که جریان مدیریت امکانات را به‌جای استخدام برای مردم در زندگی روزمره خودش استخدام کند.

آیت‌الله علم‌الهدی سوءاستفاده مدیران از امکانات دولت برای استخدام مردم را از آسیب‌های بزرگی دانست که می‌تواند متوجه نظام و انقلاب شود و گفت: این اقدام، مردم را از نظام ناامید و مأیوس می‌کند، جریان حراست باید به‌این موضوع توجه کند که امکانات یک نهاد در خدمت مدیریت و عناصر مباشر نهاد است یا در خدمت مردم!

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید براینکه نظام و مدیریت‌های آن باید در استخدام انقلاب و ارزش‌های آن باشند؛ اظهار کرد: نکته دومی که باید در اصل ایفای رسالت حراستی خود در هر نهادی به‌آن توجه داشته باشید، این است که جایگاه انقلاب و نظام در کجای این نهاد است؟

وی اضافه کرد: یک نهاد اجتماعی ممکن است در جهت خدمات مردمی موفق عمل کند، اما سهم انقلاب از نهاد چیست؟ شما در هر نهادی که به‌امر حراست مشغول هستید، باید ببینید در جریان همه فعالیت‌ها و خدماتی که مدیران ما انجام می‌دهند، سهم انقلاب چقدر است؟

آیت‌الله علم‌الهدی متذکر شد: بخشی از فعالیت‌ها که خدمات مردمی و مدیریت روزمره کشور است، به‌جای خود، اما از همه اینها انقلاب چه‌سهمی دارد؟ فردی که در مدیریت است، چه میزان به‌انقلاب معتقد بوده و روند حرکت انقلاب را قبول دارد؟

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: مدیر باید فراتر از مدیریت روزمره، جامعه را در مسیر انقلاب به‌پویایی برساند، زیرا ما از ابتدا به‌دنبال این بودیم که همه برنامه‌های سیاسی، اقتصادی، امنیتی و مدیریتی نظام را برای توسعه و جهانی شدن انقلاب استخدام کنیم.

وی تصریح کرد: هدف ما از ابتدا این بوده، در غیر این صورت، کشور در هر نظامی اداره می‌شود، ما هم نمی‌توانیم ادعا کنیم، عملکرد ما در جریان اداره روزمره کشور و تأمین نیازهای مردم بهترین بوده است، بلکه می‌توانیم ادعا کنیم، نظام مدیریتی ما در یک جریانی قرار گرفته که مردم خودشان برای خودشان تصمیم گرفتند و از ارزش‌های انقلاب دفاع کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به‌اینکه مدیریتی که انقلاب و اسلام در آن سهم نداشته باشد، مدیریت نامطلوب است؛ تأکید کرد: ما به‌گونه‌ای عمل کردیم که در عین حفظ نظام مدیریتی و اصول امنیتی زندگی روزمره مردم توانستیم آزادی خاص برای مردم به‌وجود آوریم تا بتوانند زندگی کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیت الله علم الهدی حراست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری گفت: شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود. او شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله علی عباسی ظهر امروز در همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی که در حسینیه ستاد برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی نقطه عطف تاریخ است. انقلاب اسلامی ایران یک نعمت بزرگ الهی است که روح جدیدی بر جهان دمید. این انقلاب همچنان مدیون اندیشه‌های شخصیت‌‌های بزرگ است، شخصیت‌ها و اندیشمندانی که در نظریه‌پردازی و تنظیم مبانی فکری انقلاب اسلامی نقش مهمی ایفا کرده‌اند و استاد شهید مطهری یکی از برجسته‌ترین این شخصیت‌هاست.

وی، شهید مطهری را مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین برشمرد و افزود: شهید مطهری شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید و با زبان روز، معارف مکتبی اسلام ناب را به جامعه به ویژه جوانان بشناساند. این شهید والامقام فردی آگاه به زمان و مسلط بر دسیسه‌های دشمنان اسلام بود که با تبیین اسلام ناب، ماهیت اندیشه‌های انحرافی و خطرات اسلام التقاطی را برملا کرد.

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پاسخ شهید مطهری به اندیشه ماتریالیستی روشنفکرنماهای زمان، قوی‌ترین پاسخ بود. امروز شرایط جامعه ما نیز به گونه‌ای است که برخی جوانان به اندیشه لیبرال دموکراسی شیفتگی نشان می‌دهند بدون اینکه شناختی از آن داشته باشند. در شرایطی که حق و باطل در جامعه، دارای چهره‌هایی همسان‌اند و تشخیص حقایق برای مردم دشوار است، نیاز به جهاد فکری و معنوی وجود دارد. ما بایستی این شعارها را تحلیل و نشان دهیم که بی‌محتوا هستند.

عباسی بیان کرد: شهید مطهری از توان علمی و قلم خود برای تبیین و دفاع از آموزه‌های اسلام ناب و بالاخص مسئله حقوق زن در اسلام و مسئله حجاب و غیره استفاده و ایفای نقش کرد. در مسئله نظام زن هنوز هم با تمدن امروز چالش داریم، مقام معظم رهبری فرمودند حجاب فی نفسه چالش نبود اما دست‌هایی از بیرون تلاش دارد تا آن را به یک چالش تبدیل کند. شهید مطهری برای دفاع از اسلام با تمام وجود در صحنه بود و امروز هم میدان نزاع ادامه دارد و ما باید در صحنه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: شهید مطهری به عنوان مدافع سنگر فکری و عقیدتی به خوبی احساس مسئولیت کرد و به آن عمل کرد؛ اقدامات شایسته‌ این شهید والامقام در عرصه‌های مختلف انقلاب و تفکرات ارزشمند آن برای حل مشکلات از دلایل اصلی ترور این شهید به دست گروه‌های تروریستی بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است