Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ با توجه به اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت بازآفرینی شهری ایران در حال حاضر مهمترین ابزار حمایت از سمت تقاضا در بازار مسکن، تسهیلات صندوق پس‌انداز مسکن یکم است.

بررسی وضعیت عملکرد صندوق تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۹۷ حاکی از آن است که از کل تسهیلات پرداخت شده، تعداد ۶ هزار و ۴۴۱ فقره تسهیلات به مبلغ کل ۴ هزار و ۷۷۹ میلیارد ریال به متقاضیان خرید واحد مسکونی در بافت‌های ناکارآمد میانی پرداخت شده که سهم این بافت‌ها از کل تسهیلات پرداختی صندوق به لحاظ تعداد و ارزش به ترتیب به ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ و ۱۳ درصد رسیده است.
 
میانگین مبلغ تسهیلات اعطایی برای هر واحد در این بافت‌ها ۷۴۱ میلیون ریال و در کل مناطق شهری ۷۴۹ میلیون ریال است.
 
همچنین بررسی روند اعطای تسهیلات صندوق پس‌ انداز یکم در بافت‌های ناکارآمد میانی از ابتدای اردیبهشت ماه سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۹۷ نشان می دهد:
 
۱-میانگین مبلغ تسهیلات اعطایی از ابتدای سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۷ از ۶۰۵ میلیون ریال به ۷۴۱ میلیون ریال افزایش داشت است.
 
۲- نرخ رشد میانگین تعداد تسهیلات پرداختی از ابتدای سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۷ به میزان ۲۱.۲ درصد است.
 
۳- نرخ رشد میانگین مبلغ تسهیلات پرداختی از ابتدای سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۷ به میزان ۲۳ درصد است.
 
گفتنی است ابوالقاسم رحیمی انارکی مدیرعامل بانک مسکن چندی پیش در چهل و دومین جلسه از ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار هدف اصلی تسهیلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهری را احیاء، بهسازی، نوسازی و مقاوم سازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری اعلام کرده و گفته بود: نقش بانک در این مسیر پیش رانی و راهبری و ایجاد رونق در بخشی از بافت فرسوده شهری بوده و تأمین مالی در احداث و تکمیل، توانمندسازی اقشار مختلف جامعه با محوریت اقشار میان درآمدی و کم درآمد و تقویت مالی خریداران از اولویت‌های آن به شمار می‌رود.
 
وی همچنین در ادامه اولویت تأمین و پرداخت حداقل ۳۰% از تمامی انواع تسهیلات ساخت، خرید و مقاوم سازی طرح‌های حوزه مسکن در بافت مذکور را هدف گذاری مورد نظر در حوزه ارائه تسهیلات بافت فرسوده دانسته و افزود: گفتنی است که بازسازی و نوسازی سالانه یکصد هزار واحد در بخش بافت فرسوده و ناکارآمد شهری و سکونتگاه‌های غیررسمی به عنوان اهداف کمی این اقدام در نظر گرفته شده است.
 
به گفته وی همچنین اهم اقدامات بانک در سال ۱۳۹۶ مواردی از جمله توسعه ابزارها، اعطای تسهیلات با سپرده از محل حساب‌های پس انداز جوانان به زوجین، اعطای ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات بدون سپرده در حالت انفرادی و ۲۰۰ میلیون ریال در حالت زوجین، برقراری امکان تجمیع تسهیلات فروش اقساطی مسکن و افزایش سقف تسهیلات جعاله به ۲۰۰ میلیون ریال، کاهش نرخ سود تسهیلات، برقراری امکان پرداخت تسهیلات از محل صندوق تسهیلات مسکن یکم به بافت فرسوده، تعهد پرداخت یکم به زلزله زدگان کرمانشاه به شمار می‌روند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست پرداخت تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان