Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: سیاستگذاری سلامت یکی از حیطه‌هایی است که دانشگاه علوم پزشکی باید در آن تاثیر گذار باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، چهل و سومین نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور محمد آقاجانی رئیس دانشگاه و سایر اعضا در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در این نشست هم اندیشی که اعضای هیات رئیسه دانشگاه و سایر اعضا حضور داشتند، برنامه‌های جدید حوزه آموزش دانشگاه توسط معاون آموزشی مطرح شد و مورد بحث و تبادل نظر اعضا و پیشکسوتان قرار گرفت.

فرصتی برای توسعه دانش پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: امروزه هیچ خدمتی در حوزه پزشکی وجود ندارد که نتوانیم به هموطنان ارایه دهیم. سالانه ۸.۵ میلیون بیمار بستری و چندین برابر سرپایی داریم و فقط حدود ۳۰ بیمار برای دریافت برخی از خدمات درمانی معدود به خارج از کشور اعزام می‌شوند.

وی افزود: تمامی بیمارستان‌های اصلی و مراکز درمانی مهم دولتی کشور، آموزشی هستند و این یک فرصت برای توسعه دانش پزشکی و تربیت نیرو‌های مورد نیاز است که ما را از سایر کشور‌ها مستقل و خودکفا کرده است.

آقاجانی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد خدمات بستری در بخش دولتی کشور ارایه می‌شود، اظهار کرد: در بهترین مراکز دنیا بیمار اصل و محور است و توجه به ارزشها، کرامت، حقوق و سلامت جسم و روح و روان وی بسیار اهمیت دارد.

وی با ذکر این نکته که اگر زمان کافی برای بیمار گذاشته نشود، بدون تردید آموزش نیز آسیب خواهد دید و دچار خدشه می‌شود، تاکید کرد: این بحث محوری باید در جلسات شورای دانشگاه و مدیران گروه‌ها، روسای بیمارستان‌ها و... مطرح شده و مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سیاستگذاری سلامت را یکی از حیطه‌هایی برشمرد که دانشگاه علوم پزشکی باید در آن تاثیر گذار باشد و بر حضور فعال و موثر دانشگاه در حوزه‌های سیاست سازی، تصمیم گیری و مدیریت کلان تاکید کرد.

وی با اشاره به خلاء دانشکده مدیریت در این دانشگاه گفت: درصدد هستیم در قالب دانشکده‌های موجود با استفاده از امکانات، ساختار و منابع موجود بدون ایجاد بار اضافه این مسیر را در دانشگاه طی کنیم. بدون داشتن فارغ التحصیلان درجه یک و اساتید برجسته حوزه مدیریتی، سیاستگذاری سلامت و تصمیم سازی سلامت نمی‌توان در حوزه تصمیم گیری کلان تاثیرگذار بود.

آقاجانی تربیت اقتصاددان سلامت را یک نیاز ضروری دانست و گفت: حوزه سلامت حوزه بسیار پیچیده‌ای است که مسایل انسانی در آن بسیار دخیل است. ما قطعا به رشته‌های تخصصی در حوزه‌های سیاستگذاری سلامت نیاز داریم ودر این زمینه نباید از برنامه‌های مشترک غافل شویم.

به گفته وی دانشگاه در نظر دارد به حوزه مدیریت سلامت نیز توجه خاص داشته باشد و در این حوزه سرمایه گذاری کرده و تاثیرگذار باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی درباره موضوع پذیرش فلوشیپ بالینی با مشارکت بخش خصوصی تاکید کرد: با توجه به این که تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است این کار سدشکنی است و باید از امکانات موجود در بخش خصوصی بصورت هدایت شده، کنترل شده و برنامه ریزی شده بهره گرفت.

آقاجانی بیان کرد: انتخاب اساتید برای تربیت فلوشیپ در این دوره‌ها با دقت لازم از سوی دانشگاه انجام می‌شود و پذیرش دانشجو در این دوره‌ها نیز طبق ضوابط صورت خواهد گرفت و از کانال دانشگاه هدایت می‌شود و دوره‌های مشترک فلوشیپ بالینی با مشارکت گروه‌های آموزشی و بخش خصوصی در چهار چوب آیین نامه وزارت بهداشت انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی سیاستگذاری سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی ۱۵ اردیبهشت روز ماما را به فعالان این رشته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست که نبض حیات را در نوزاد متجلی می‌سازد و از جان مادر حفاظت می‌کند.

اکنون که سیاست‌های جوانی جمعیت در کشور در حال اجراست نقش شما ماما به‌عنوان خط مقدم مراقبت‌های مادر و جنین و کلید سلامت خانواده بیش از هر زمان ارزشمند است.

همکاران ماما، همواره علم و تخصص را با عشق و ایثار، متعهدانه در راه اعتلای سلامت مادران و فرزندان این سرزمین نثار می کنند و برای تحقق این هدف، ذره ای از مسیر سبزی که در آن گام نهاده اند پا پس نکشیده اند و همچنان سربلند و پرافتخار با گام هایی استوار مشغول به خدمت رسانی هستند.

اینجانب فرارسیدن ‌روز ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در مراکز درمانی و همچنین اساتید و دانشجویان گرانقدر فعال در این رشته در سطح کشور و استان بویژه در دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان سلامتی و بهروزی را خواهانم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی