Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در ۲ ماهه اول امسال ۲ هزار و ۸۶۱ فقره جواز تاسیس صنعتی با پیش بینی سرمایه ۲۸۲ هزار و ۴۴۳ میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال ۶۹ هزار و ۶۶۷ نفر صادر شد که مقایسه این ارقام با مدت مشابه پارسال نشانگر افزایش ۲۳ درصدی تعداد، ۲۸ درصدی اشتغال و ۴۵.۳ درصدی سرمایه گذاری است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری میزان در دو ماهه اول امسال ۲ هزار و ۸۶۱ جواز تاسیس صنعتی صادر شد که با توجه به صدور ۲ هزار و ۳۲۶ جواز در دو ماهه پارسال ۲۳ درصدی همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فروردین و اردیبهشت ماه به ترتیب ۸۴۳ و ۲ هزار و ۱۸ فقره جواز تاسیس صنعتی صادر شد که مثبت ۱۳۹.۴ درصد تغییر داشت.

اشتغال جواز‌های تاسیس صنعتی صادره در ۲ ماهه اول امسال نیز ۶۹ هزار و ۶۶۷ نفر بود که با احتساب ۵۴ هزار و ۴۳۳ نفر اشتغال جواز‌های مدت مشابه پارسال، ۲۸ درصد افزایش یافت.

اشتغال جواز‌های تاسیس صنعتی صادره در فروردین ماه ۲۰ هزار و ۷۳۷ نفر و در اردیبهشت ماه ۴۸ هزار و ۹۳۰ نفر بود که ۱۳۶ درصد افزایش داشت.

از سوی دیگر سرمایه جواز‌های تأسیس صنعتی صادره در ۲ ماهه اول امسال ۲۸۲ هزار و ۴۴۳ میلیارد ریال بود که با توجه به سرمایه جواز‌های تاسیس مدت مشابه پارسال (۱۹۴ هزار و ۴۴۵ میلیارد ریال) با افزایش ۴۵.۳ درصدی مواجه بود.

سرمایه جواز‌های تأسیس صنعتی صادره در فروردین ماه امسال ۱۰۸ هزار و ۸۸۴ میلیارد ریال و در اردیبهشت ماه ۱۷۳ هزار و ۵۵۸ میلیارد ریال بوده است.

همچنین بیشترین جواز‌های تاسیس صنعتی مربوط به استان خراسان رضوی با ۲۲۱ فقره بود و پس از آن استان‌های یزد ۲۱۳ فقره و فارس ۲۰۰ فقره جواز تاسیس صنعتی داشتند.

بیشترین سرمایه جواز تاسیس صنعتی در ۲ ماهه اول امسال نیز مربوط به استان کرمان با ۴۶ هزار و ۹۱۳ میلیارد ریال بود. این استان ۶۶ فقره جواز تاسیس صنعتی صادر کرد.

پس از استان کرمان، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که ۴۳ فقره جواز تاسیس صنعتی داشتند سرمایه مجوزشان ۴۶ هزار و ۱۲۳ میلیارد ریال بوده است و در رتبه بعدی از این لحاظ قرار گرفتند.

بیشترین اشتغال جواز‌های تأسیس صنعتی صادره نیز مربوط به استان آذربایجان شرقی با ۴ هزار و ۳۲۱ نفر بود و پس از این استان، قزوین با ۴ هزار و ۱۹۱ نفر در رتبه بعدی جای گرفت.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صنعت مناطق آزاد اقتصاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

 علیرضا راشکی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان  گفت:  این مقدار زمین با بررسی پرونده‌های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد ۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین‌های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین‌ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین‌های راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات‌های حل اختلاف، فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته‌های پایش طرح‌های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک‌های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، به منظور جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، زمین خواری، صیانت از زمین‌های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قرارداد‌های راکد، شرکت شهرک‌های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته‌های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی، تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قرارداد‌های منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها