Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@23:32:05 GMT

63 هکتار از زمين ملي در رودان رفع تصرف شد

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۰۰۷۶۰

63 هکتار از زمين ملي در رودان رفع تصرف شد

خبرگزاري آريا - بندرعباس- ايرنا- معاون برنامه ريزي و هماهنگي امور عمراني فرمانداري رودان گفت: 63 و نيم هکتار از زمين ملي تيرماه امسال در اين شهرستان که توسط افراد سودجو به تصرف در آمده بود، رفع تصرف شد.

به گزارش ايرنا، سيد عبدالوهاب هاشمي شامگاه يکشنبه در نشست شوراي حفاظت منابع آب رودان افزود: برخورد جدي با متصرفان زمين ملي در اين شهرستان صورت مي گيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اجراي طرح جلوگيري از کشت در زمين تصرفي را يکي از برنامه هاي مهم شوراي حفاظت منابع آب رودان برشمرد و گفت: با هر گونه تصرف و کشت در زمين ملي در شهرستان رودان قاطعانه برخورد مي شود.
معاون برنامه ريزي و هماهنگي امور عمراني فرمانداري رودان، بر ضرورت هم افزايي در راستاي حفظ و مديريت منابع آبي تاکيد کرد و گفت: کاشت بي رويه و غير اصولي از مهم ترين عوامل هدر رفت منابع آبي در رودان است.
هاشمي افزود: مقابله با بحران کم آبي برنامه جامع و اصولي همراه با رويکرد و نگاه علمي و کارشناسي را مي طلبد.
وي کاهش کشت 70 درصدي هندوانه و 20 درصدي صيفيجات را از برنامه هاي شوراي حفاظت منابع آب شهرستان در راستاي اصلاح الگوي مصرف آب در حوزه کشاورزي برشمرد.
اين مسوول گفت: رسانه ها نقش مهم و اثرگذاري در آگاهي بخشي و اطلاع رساني عمومي در زمينه حفظ و صيانت از منابع آبي دارند.
وي افزود: با توجه به کاهش بارندگي ها، وقوع پديده خشکسالي و بحران کم آبي در رودان، اهميت فعاليت هاي رسانه اي براي آموزش و ترغيب مردم به صرفه جويي در مصرف آب دوچندان شده است.
هاشمي با تاکيد بر ضرورت و لزوم فرهنگ سازي در راستاي مديريت مصرف در منابع انرژي، اضافه کرد: جلوگيري نکردن از مصرف بي رويه و مديريت نامناسب بحران کم آبي، شهرستان رودان را در آينده به دشت تبديل خواهد کرد.
وي با اشاره به اين که اشتغال و اقتصاد رودان بر پايه کشاورزي استوار است، ترويج کشت اصولي و جايگزين، نياز سنجي و توجه به توانمندي ها و ظرفيت هاي شهرستان را از جمله راهکارهاي مهم در زمينه مديريت بهينه مصرف منابع آبي برشمرد.
رودان يکي از قطب هاي مهم کشاورزي هرمزگان است و اشتغال و اقتصاد آن وابسته به کشاورزي است و 80 درصد از جمعيت اين شهرستان به طور مستقيم و غير مستقيم در بخش کشاورزي، دامداري و صنايع وابسته به آن مشغول فعاليت هستند.
شهرستان رودان با بيش از 124 هزار نفر جمعيت در 90 کيلومتري شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
7196 /6048
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل قربانی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران در محل جهاد کشاورزی گناباد با بیان اینکه کار برداشت گل محمدی از سطح باغات شهرستان که از اواخر فروردین‌ماه آغاز شده است تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۴۰ تن تر از سطح ۵۰ هکتار باغات گل محمدی این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناباد با اشاره به اینکه از مجموع گلستان‌های شهرستان گناباد ۴۸ هکتار بارور و ۲ هکتار به صورت نهال است خاطرنشان کرد: ارقام گل محمدی موجود در این شهرستان رقم‌های مخصوص گلاب گیری با متوسط عملکرد ۳ هزار کیلو گرم برگ گل محمدی در هر هکتار است.

وی تصریح کرد :۹۰ درصد از محصول برداشت شده در صنعت گلاب‌گیری استفاده و بقیه به شکل‌های گلبرگ خشک، غنچه خشک، مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

قربانی تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا در مناطق تولید گل محمدی را از ویژگی‌های مهم این شهرستان بیان و تاکید کرد: این ویژگی مهم علاوه بر تأثیر در ارتقای کیفیت اسانس و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در گناباد می‌شود.

فعالیت ۶۰ بهره بردار در زمینه گل محمدی

در ادامه علی موذنی، رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان گناباد نیز با اشاره به فعالیت ۶۰ بهره بردار در زمینه گل محمدی در این شهرستان اظهار کرد: در طی فصل برداشت گل محمدی به طور متوسط هزار نفر مشغول کار در این حوزه هستند.

رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان گناباد با بیان اینکه گل‌های محمدی برداشت شده توسط ۱۲ کارگاه سنتی در این شهرستان فرآوری و گلاب‌گیری می‌شود افزود: پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت این محصول نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته باشد.

وی کشت گیاهان کم آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری را از جمله ضرورت‌های فعلی کشاورزی شهرستان گناباد دانست و خاطرنشان کرد: «گل محمدی» یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق شهرستان گناباد را دارد و جایگزین خوبی برای کشت گیاهانی است که دیگر در این شهرستان مقرون به صرفه نیستند.

کد خبر 6099996

دیگر خبرها

  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در فروردین ماه سال جاری رفع تصرف شد 
  • رفع تصرف ۱۱۶ هکتار از اراضی دولتی در استان اردبیل
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین