Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث کلانتری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه با حمایت‌های مالی سازمان برنامه و بودجه از پروژه‌های محیط زیستی، رفع بوی نامطبوع مسیر فرودگاه امام رو به پیشرفت است، گفت: بهانه‌ای برای وجود فاضلاب خام تصفیه نشده از شهرستان‌های اسلامشهر، واوان و بهارستان در مسیر فرودگاه امام وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین / کیومرث کلانتری با اشاره به اینکه ۲۸ کانون آلاینده که سبب ایجاد بوی نامطبوع در محور فرودگاه امام واقع در اتوبان تهران- قم می‌شدند، شناسایی شده‌اند، اظهار کرد: این کانون‌ها واحدهایی مانند کشتارگاه، دامداری، واحدهای پسماندسوز غیرمجاز، سایت زباله آرادکوه و پسماندهای شهری هستند همچنین رودخانه سالور به دلیل نداشتن آب و پر شدن از پساب بوی نامطبوعی ایجاد می‌کند و پسماندهای آرادکوه نیز هنگامی که جهت باد عوض می‌شود در تولید بو اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر از ۲۸ کانون آلاینده، چهار کانون به‌طور کامل رفع آلایندگی کرده‌اند، تصریح کرد: تعدادی دیگر از واحدها به سمت ایجاد زیرساخت‌های کنترلی مانند تصفیه‌خانه و تجهیزات کاهش آلایندگی رفته‌اند و برخی پیشرفت ۸۰ تا ۹۰ درصدی در این زمینه داشته‌اند. چند واحد آلاینده دیگر نیز در مرحله افتتاح تصفیه‌خانه هستند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: بر اساس برنامه زمان‌بندی ما موظف هستیم که کلیه کانون‌های آلاینده شناسایی شده را متقاعد به ایجاد زیرساخت‌های کنترل آلایندگی کنیم. بخشی از این آلایندگی‌ها ناشی از فاضلاب‌های تصفیه نشده در منطقه و بخش دیگر ناشی از پسماندهای آرادکوه است.

کلانتری با اشاره به اینکه با دستگاه‌های مربوطه برای رفع آلایندگی اتمام حجت شده است، گفت: خوشبختانه با حمایت‌های مالی سازمان برنامه و بودجه از پروژه‌های محیط زیستی و اولویت دادن به آن‌ها، رفع بوی نامطبوع مسیر فرودگاه امام رو به پیشرفت است. مدیران و تصمیم‌گیران استانی عزمشان را برای پایان دادن به این بوی نامطبوع در منطقه جزم کرده‌اند.

وی در ادامه تاکید کرد: با بخش‌ها و واحدهایی که به دستورات محیط زیستی تمکین نکنند و فعالیت آلاینده خود را ادامه دهند، برخورد قضایی و قانونی خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه در راستای اقدامات انجام شده برای کنترل بو در منطقه، تصفیه‌خانه گاوداری چند هزار راسی راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه میهن نیز حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تصفیه‌خانه پاندا میهن نیز افتتاح شده است.

کلانتری با اشاره به اینکه بوی ناطبوع در مسیر فرودگاه امام یک شبه به‌وجود نیامده و بر اساس روند نادرست چندین ساله بوده است، اظهار کرد: دامداری‌های منتقل شده از تهران در مجتمع دام‌گستر فشافویه متمرکز شده‌اند و باید به سرعت تصفیه‌خانه فاضلاب را راه‌اندازی و پساب‌ها و پسماندهای خود را مدیریت کنند.

وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی و امور آب و فاضلاب همکاری خوبی در این راستا با ما دارند. وصل فاضلاب‌های شهرستان اسلامشهر، واوان و بهارستان به سیستم تصفیه‌خانه شهری باید با جدیت و سرعت بیشتری پیگیر شود. در حال حاضر تنها نیم مدول تصفیه‌خانه افتتاح شده در اسلامشهر وجود دارد که باتوجه به حجم پساب‌ها جوابگو نیست.

کلانتری در پایان با بیان اینکه در این زمینه مشکلات اعتباری وجود داشت، گفت: خوشبختانه بودجه لازم از سازمان برنامه و بودجه تامین شده است و دیگر بهانه‌ای برای اینکه در آن منطقه فاضلاب خام تصفیه نشده داشته باشیم، وجود ندارد. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۳۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز دوشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها با اشاره به پیشرفت فیزیکی مناسب طرح جهاد آبرسانی در لرستان، اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی طرح در حال حاضر ۷۰.۲۵ است.

وی عنوان کرد: آبرسانی به ۷۰ روستای استان در قالب طرح جهاد آبرسانی انجام شده است و مابقی تا پایان دولت سیزدهم انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، گفت: با اجرای این طرح تعداد ۱۲۵ روستا با جمعیتی معادل ۷۱ هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان لرستان قرار خواهند گرفت.

اکبریان، بیان کرد: با رایزنی انجام شده در سطح وزارت نیرو و شرکت مهندسی آبفا کشور تلاش خواهیم کرد تعداد روستاهای برخوردار از این طرح را افزایش دهیم، پیش‌بینی ما این است که در مجموع این روستاها به ۳۰۰ مورد برسد.

وی افزود: قرارداد فاز دوم طرح جهاد آبرسانی استان به‌زودی نهایی می‌شود.

کد خبر 6098069

دیگر خبرها

  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت