Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادمان سلطان طوس به همراه پرچم متبرک این امام همام در منزل هفتمین شهید مدافع حرم کرمانشاهی رضا عباسی حضور یافتند. ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۰ استانها کرمانشاه نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، خدام رضوی با نوای یا رضا رضا به منزل شهید مدافع حرم رضا عباسی وارد شدند و مورد استقبال گرم این خانواده قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادر شهید عباسی در این دیدار گفت: فرزندم رضا دو مرتبه به سوریه اعزام شد که در دومین اعزام در شهر حلب سوریه و در تاریخ 21 دی ماه 1394 شهد شیرین شهادت را نوشید که هنوز پیکرش به میهن نرسیده است. 

وی با بیان اینکه فرزندش در زندگی بسیار به امام خامنه‌ای عشق می‌ورزید و او را دوست داشت، عنوان کرد: وقتی معظم له دستور اعزام نیروهای ایرانی را برای جنگ سوریه صادر کردند او هم همانند دیگر همرزمانش سریع در جهت اعزام به سوریه اقدام کرد و چون ایشان شغل آزاد مکانیکی داشت دو سال طول کشید تا از طریق بسیج به این منطقه اعزام شد.

مادر شهید رضا عباسی در پایان سخنانش وصیت‌نامه فرزندش را خواند که در قسمتی از آن نوشته بود؛ جدایی از مقام معظم رهبری جدایی از امام حسین(ع) و اهل‌بیت(ع) است.

در این دیدار سردار محمد فضائلی از خادمین آستان قدس امام رضا(ع) گفت: خانواده‌های شهدا بیش از تکریم خواستار حفظ و نشر ارزش‌های ایثار و شهادت و آشنا ساختن نسل جوان با این ارزش‌ها هستند.

وی با اشاره به اینکه در دنیای امروز ما بیش از هر چیز نیازمند به آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت هستیم عنوان کرد: همچنین همه ما باید به گونه ای عمل کنیم که در روز قیامت شرمنده شهدا و امام شهدا نشویم.

در این مراسم هدایای معنوی از سوی آستان قدس رضوی توسط خادمین به مادر شهید اهدا شد.

انتهای پیام / ع

R41380/P1494/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشانک را ناصرالدین شاه به عوض حکمرانی یک شهر به سوگلی‌اش هدیه کرد

همشهری آنلاین - صفورا صادقی: محله کاشانک در شمال شهر تهران و در منطقه یک شهرداری واقع شده است. محله‌ای که با داشتن آب و هوای خوش و باغات و قنات‌های زیاد مورد توجه خاندان قاجار بود. کاشانک از شمال به اراضی رحمان آباد، از جنوب به اقدسیه و صاحبقرانیه، از شرق به دارآباد و از غرب به کاخ نیاوران و حصار بوعلی و محله کامرانیه محدود می شود. از طوایف اولیه که در محله کاشانک بودند میتوان از دو طایفه با نام ‌های طایفه طائفی و طایفه امینیان نام برد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محله کاشانک با قدمت ۲۰۰ ساله‌ای که دارد در گذشته دارای بافت فرسوده‌ بود ولی با گذشت زمان و در دوران پهلوی دوم بیشتر مردمان این محله شروع به بازسازی بافت‌های فرسوده کاشانک کردند، کم‌کم باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی این منطقه به خانه‌ها و آپارتمان‌های چند طبقه تبدیل شدند و کم‌کم از تعداد باغات کاسته شد. در سال‌های اخیر همچنان محله محبوب برای پایتخت نشینان است و رشد بی رویه ساخت و سازها در این منطقه دیگر از شکل و شمایل بافت سنتی درآمده است و بیشتر برجها و سازه های جدید بلند دیده می شود.

هدیه ناصرالدین شاه به سوگلی

شکل گیری این محله داستان جالبی دارد که از زبان نصرالله حدادی تهران پژوه می‌شنویم. «انیس الدوله از زنان محبوب ناصرالدین شاه بود. این روایت در مورد محله کاشانک وجود دارد که گفته می‌شود انیس الدوله خواهان حکمرانی کاشان بوده ولی چون حکومت زنان در آن مقطع زمانی رسم نبوده شاه این اراضی را به سوگلی‌اش می‌بخشد و نام آن را کاشانک یعنی کاشان کوچک می‌گذارند. »

عشق و تقابل سوگلی با شاه

گفته می‌شود انیس الدوله تنها کسی بود که می توانست در مقابل شاه بایستد و با او مخالفت کند؛ طوری که بعد از اعلام فتوای حرمت تنباکو از آوردن قلیان برای شاه خودداری و برخلاف نظر شاه دستور داد همه قلیان ها را از حرم شاهی جمع آوری کرد. او که دست پروده «جیران» زن مورد علاقه ناصرالدین شاه بود پس از مرگش در زمره زنان حرمسرا قرار گرفت. با اینکه فرزندی از شاه نداشت ولی به شدت مورد حمایت و ملاطفت شاه بود.

او بعد از ازدواجش پله های ترقی را به سرعت در حرمسرای شاهی طی کرد و به نوعی ملکه غیررسمی ایران بود. انیس الدوله به کارهای خیریه علاقه داشت او کل اراضی کاشانک را وقف کرد. یک نیمتاج طلا به آستان حضرت رضا(ع) و یک پرده مرواریددوزی شده به حرم امام حسین(ع) بخشیده بود. با اینکه انیس الدوله با معیارهای زیبایی شناسانه امروز، خیلی فاصله دارد وحتی نمره قبول را هم نمی آورد، اما شاه قاجارآنچنان دلباخته او بود که انیس الدوله می توانست هر مقامی را عزل یا نصب کند.

در عین حال می‌گویند بسیار دلبسته و وابسته شاه بود و او را عاشقانه دوست داشت به طوری که بعد از ترور ناصرالدین شاه وقتی مقرری او را آوردند با دیدن عکس ناصرالدین شاه، از فرط گریه و شیون بر روی اسکناس ها از حال رفت و پس ازآن بیمارشد و درگذشت.

در محله کاشانک دو موسسه مهم فرهنگی وجود دارد به نام‌های «مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی» و «موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران».

کد خبر 844301 برچسب‌ها منطقه ۱ شهرداری

دیگر خبرها

  • دیدار مسئولان استان زنجان با مادر شهید سیدرضی+تصاویر
  • آسمانی شدن مادر شهید عباسی در کازرون
  • درگذشت مادر شهید عباسی در کازرون
  • آسمانی شدن مادر شهید در رحیم آباد
  • این شهید پسردایی ۱۵۰ افغانستانی بود ! +عکس
  • لزوم بهره گیری از ظرفیت هنر دراجرای کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان
  • لزوم استفاده از ظرفیت هنر در برگزاری کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان
  • تشییع مادر شهید محمدحسین عبدالله نژاد در قائنات 
  • کاشانک را ناصرالدین شاه به عوض حکمرانی یک شهر به سوگلی‌اش هدیه کرد
  • این شهید پسردایی ۱۵۰ افغانستانی بود!+عکس