Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک جراح شانه و آرنج با اشاره به راهکارهاي درماني بيماري آرنج تنيس بازان، گفت: اين عارضه بيشتر افرادي را درگير مي کند که کار زياد با دست انجام مي دهند.
به گزارش خبرگزاري آريا از مهر، دکتر مرتضي نخعي امرودي، جراح شانه و آرنج در ارتباط با بيماري آرنج تنيس بازان، اظهار داشت: اين بيماري بيشتر افراد جواني را گرفتار مي‌کند که کار زياد با دست انجام مي‌دهند، همچون کارمندان، افرادي که منشي يا تايپيست هستند و يا کار دفتري طولاني انجام مي‌دهند، افرادي که بار جابجا مي ‏کنند و يا زياد ورزش مي‏ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: علائم بيماري آرنج تنيس بازان، درد در قسمت بيروني آرنج است که گاهي به سمت پايين تا وسط ساعد، و يا به سمت بالا تا وسط بازو انتشار مي‏يابد. اغلب شدت درد کم است ولي گاهي شديد مي‏ شود به طوري که فرد نمي‌تواند کارهاي روزانه خود را انجام دهد.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران، ادامه داد: علت اين بيماري حرکات مکرر مچ دست و انگشتان دست بوده و راهکار پيشگيري و مقابله با آن اين است که فرد حرکات پشت سر هم با دست را کمتر انجام دهد و ورزش ‏هاي سنگين و تکراري با دست را کاهش دهد. تشخيص اين بيماري با شرح حال و معاينه ساده انجام مي‏ شود، ابتدا نيازي به عکس نداريم و ام آر آي نيز اصلا لازم نمي‏ شود.
اين جراح شانه و آرنج عنوان کرد: درمان اين بيماري به اين صورت است که ابتدا فرد بايد سعي کند حرکات مکرر دست را کاهش دهد، به طور مثال نوشتن يا تايپ را کمتر انجام دهد؛ فيزيوتراپي نيز براي برطرف کردن التهاب عضلات مبتلا توصيه مي‏ شود.
اين متخصص ارتوپدي گفت: استفاده از آرنج بند مخصوص نيز توصيه مي‌شود که اين آرنج بند در همه داروخانه ها قابل تهيه بوده و قيمت آن نيز مناسب است. طرز بستن آرنج بند بسيار حائز اهميت بوده و به هيچ عنوان نبايد روي نقطه دردناک را بست، بلکه بايد حدود 2 سانتيمتر پايين ‏تر از نقطه دردناک بسته شود و شب‌ها نيازي به بستن اين وسيله نيست.
نخعي امرودي گفت: استفاده از مسکن‏ هاي خوراکي و ماليدني هم جزو درمان اين بيماري هستند. اصولاً مسکن‌هاي خوراکي عوارض معده بر جاي مي گذارند، لذا مسکن‏ هاي موضعي مثل انواع ژل ‏هاي مسکن بيشتر توصيه مي‏گردند که روزي دو يا سه مرتبه در محل ماليده مي‏ شوند.
وي خاطرنشان کرد: پس از آن اگر بيمار بهبود نيافت، مي‏ توان از تزريق موضعي کورتون استفاده کرد که تا سه نوبت تزريق کورتون براي اين بيماري جايز است، ولي بايد توجه داشت که کورتون مي‌تواند عوارضي همچون تغيير رنگ بصورت رنگ پريدگي پوست در محل تزريق ايجاد کند که البته خيلي نادر بوده و اغلب طي يکي دو سال برگشت پذير است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران، خاطرنشان کرد: اگر همه اين درمان‏ ها درست انجام شوند در 90 درصد بيماران بهبودي رخ مي ‏دهد. در صورتي که پس از انجام همه اين مراحل بهبودي حاصل نشد، درمان جراحي توصيه مي‌شود که مدت زمان اين عمل جراحي خيلي کوتاه است. بايد توجه داشت که در نود درصد افراد اين مشکل با روش‌هاي غير جراحي بهبود مي‌يابد و به جراحي نيازي نيست

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود