Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، انگلیسی‌ها معتقدند بوریس جانسون، وزیر امور خارجه مستعفی انگلیس نسبت به ترزا می، نخست وزیر این کشور مجری بهتری برای برکسیت بود زیرا او در مذاکرات با بروکسل برای مسائل حساس پاسخ داشت در حالی که ترزا می نه از حمایت هواداران خروج از اتحادیه اروپا و نه از حمایت مخالفان آن برخوردار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لودمیلا بابینینا، سیاستمدار روس و رئیس مرکز همگرایی سیاسی آکادمی علوم روسیه به شبکه تلویزیونی راشا تودی توضیح داد که چرا ساکنان انگلیس بورس جانسون را سیاستمدار بهتری برای تحقق برکسیت می دانند.

به گفته این کارشناس، سیاست کنونی ترزا می «رویکرد موفقی» نیست.

وی گفت: «در مورد آنچه که به بوریس جانسون مربوط می شود، او برکسیت سخت را بهتر از می تحقق می بخشید. آنهایی که به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا رأی دادند فقط برکسیت سخت را ترجیح می دهند. به همین علت است که آنها از سیاست نخست وزیر کنونی چندان راضی نیستند.»

با این حال، ترزا می نمی تواند روی حمایت انگلیسی هایی که به ماندن در اتحادیه اروپا رأی دادند، حساب کند. زیرا به گفته این کارشناس، او برکسیت نرم را محقق نمی کند. کشور از اتحادیه گمرکی و بازار مشترک داخلی خارج می شود. این بدان معناست که انگلیس تلاش می کند شروط ویژه ای مطالبه کند که اتحادیه اروپا به احتمال زیاد آنها را نخواهد پذیرفت.

این کارشناس همچنین به شهرت جانسون اشاره کرد. او که زمانی شهردار لندن بود از حمایت ساکنان پایتخت برخوردار است. به علاوه، انگلیسی ها از بلاتکلیفی در سیاست نخبگان کنونی خسته شده اند.

بوریس جانسون وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش در اعتراض به " کتاب سفید" ترزا می در خصوص برکسیت استعفا کرد.
22 ژوییه، ساندی تایمز نتایج نظرسنجی مؤسسه یوگاو را منتشر کرد که بر اساس آن، بیشتر پرسش شوندگان معتقد بودند بوریس جانسون می توانست برکسیت را بهتر مدیریت کند. پس از او نایجل فاراژ پایه گذار حزب استقلال انگلیس بهترین گزینه بود برای این کار بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نیز برای موفقیت در مذاکرات با بروکسل در مکان سوم این نظرسنجی بود.

ترزا می در بین محبوب ترین پاسخ ها نبود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگلیس اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم

اتحادیه جهانی علمای مسلمان با صدور بیانیه‌ای خیزش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکایی و سایر کشورها برای حمایت از فلسطین را ستود.

به گزارش ایسنا، اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه خود خواستار توسعه این جنبش‌های دانشجویی برای توقف نسل‌کشی در نوار غزه شد.

براساس گزارش وبگاه عربی ۲۱، اتحادیه جهانی علمای مسلمان سرکوب تظاهرات اساتید و دانشجوها توسط پلیس آمریکا و آلمان در محوطه‌های دانشگاه‌ها را محکوم و اعلام کرد: «گویی با یک دولت دیکتاتوری روبه‌رو هستیم.»

این اتحادیه کشتارجمعی بی‌وقفه را محکوم و خواستار توقف جنگ خونین در نوار غزه و دفاع از ملت فلسطین در این باریکه و کرانه باختری علیه ارتش رژیم اشغالگر شد.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه خود با مطرح کردن سوالاتی تاکید کرد: «چگونه نهادهای بین‌المللی و کشورها می‌توانند از دولت‌های مربوطه بخواهند که به قوانین جنگ پایبند باشند و به قوانین بشردوستانه بین‌المللی به‌ویژه در سایه فرار از مجازات مجرمان احترام بگذارند؟ چگونه می‌توانیم تسلیم شدن جهان در مقابل ممانعت اسرائیل از تحویل هزاران کامیون کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه رفح را بپذیریم؟ چرا جامعه جهانی در مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیست و کشورهای همدست با آن در غزه ناکام ماند؟»

نقطه آغاز این خیزش‌ها زمانی بود که دانشجویان آمریکایی ۱۸ آوریل جاری در محوطه دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک برای اعلام مخالفت خود با جنگ علیه نوار غزه تجمع کرده و از مدیران دانشگاه خود خواستند همکاری‌های آکادمیک‌شان با دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و سرمایه‌های خود را از شرکت‌هایی که حامی اشغال اراضی فلسطینی هستند، خارج کنند.

پس از مداخله نیروهای پلیس و بازداشت ده‌ها دانشجوی آمریکایی، خشم در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته و تظاهرات به ده‌ها دانشگاه دیگر در ایالت‌های مختلف این کشور رسید.

در ادامه جنبش دانشجویی بی‌سابقه‌ای در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکایی به دانشگاه‌های کشورهایی چون فرانسه، انگلیس و آلمان کشیده شد و همگی آنها اکنون شاهد برگزاری تظاهرات‌هایی در حمایت از ساکنان غزه و درخواست برای توقف جنگ در این منطقه و تحریم شرکت‌هایی هستند که سلاح در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای بازگشت سه امتیاز شمس آذر مذاکرات متعددی انجام شده است
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم
  • فیلم/ سنگ‌ِتمام هواداران سلتیک انگلیس برای فلسطین
  • سیتی به مصاف تیم بدون مربی می‌رود!
  • ادین ترزیچ: برای موفقیت مقابل پاری سن ژرمن، باید نمایشی بهتر نسبت به رویارویی قبلی‌مان داشته باشیم
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • انگلیس : یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده
  • انگلیس: یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده است
  • پیش‌بینی تازه بورل از زمان پایان جنگ اوکراین