Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر اجتماعی از پیشی گرفتن آموزش بر پرورش در تربیت فرزندان انتقاد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، پرویز احمدزاده ظهر امروز در نشست فرهنگی که با موضوع نقش بانوان در ترویج سبک زندگی رضوی در تبریز برگزار شد، اظهار داشت: زندگی به سبک ائمه(ع) در سال‌های اخیر طبعات مثبت خوبی به دنبال داشته که می‌طلبد در این حوزه تعمق و تحقیق بیشتری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد دانشگاه با بیان اینکه نقش زنان یکی از حلقه‌های مفقوده بوده است که در سبک زندگی اسلامی_ایرانی و رضوی رسالتی خطیر و موثر دارد، عنوان کرد: ضرورت امروز بانوان تقویت سطح شناختی، مهارتی و فعال کردن این ظرفیت‌ها در عرصه‌های فرهنگی است.

وی با انتقاد از خلاصه شدن اهداف زندگی در مادیات، متذکر شد: در تربیت فرزندان نیز به جای پرورش آن‌ها صرفا بر روی آموزش تکیه می‌کنیم.

احمدزاده خاطرنشان ساخت: رهبری بارها در این سال‌ها به نقش پرورشیِ آموزش و پرورش تاکید بیشتری داشته‌اند اما باید واکاوی شود که چرا نقش آموزش بر تربیت پیشی گرفته است؛ آستان قدس رضوی در جهت تقویت این بُعد به ویژه تبیین سبک زندگی رضوی به تدوین هشت جلد کتاب تخصصی از سال ۹۴ در لبیک گویی به دغدغه‌ی رهبری پرداخته است.

این استاد دانشگاه متذکر شد: چرا ما امروز می‌بینیم جریان سلفی و تکفیری با صبغه‌ی هیجانی به تربیت کودکانی می‌پردازد که بتواند افکار خود را ترویج کند درحالی که ما در هدایت فرزندان خود به مسیر سعادت درمانده‌ایم.

احمدزاده تصریح کرد: تعمیق و ترویج زندگی عفیفانه یکی از ارکان تمدن اسلامی است که در افق انقلاب اسلامی جهت نیل به آن ترسیم شده است.

وی عفت و حجاب را دو مقوله‌ی مجزا و در عین حال مکمل هم دانست و گفت: ریشه و خواستگاه تمام آسیب‌های اجتماعی امروز ما به نبود عفت باز می‌گردد که از عدم وجود سبک زندگی عفیفانه به عنوان آسیب در نظام جامعه ما مطرح است.

این پژوهشگر اجتماعی با اعلام اینکه ارزش زندگی به سبک ائمه(ع) در عینی سازی است تا بتوانیم آن را در زندگی خود پیاده سازیم و الگوهای مور نیاز اعضای خانواده را احصاء نماییم، تاکید کرد: ما به جای اینکه هویت ارزشی خود را در الگوهای حقیقی بجوییم به سمت الگوهای کاذب همچون بازیگران و هنرمندان می‌رویم که فاقد هرگونه معرفی مسیر برای زندگی سعادتمندانه است.

وی بیان داشت: سبک زندگی تنها به جلوه‌های عینی رفتار مانند الگوی مصرف با شیوه‌های گذراندن اوقات فراعت محدود نیست بلکه باورها و نگرش‌های افراد و گروه‌های اجتماعی را نیز در بر می‌گیرد؛ در سبک زندگی اسلامی نقش زن بسیار ارزنده است زیرا نقطه‌ی محوری تربیت، هویت بخشی به فرزندان و مدیریت کانون خانواده دارد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: جامعه‌ی غربی اما درصدد کاهش این مقام و منزلت زنان است و نقش آنان را به ابزاری تام در جهت امیال مردان تعریف کرده است.

وی با اشاره به اینکه شکی در این نیست که رکن اساسی خانواده زنان است، اطهار کرد: زنان در بزنگاه‌های نظام نیز نقش اصلی ایفا کرده‌ و هرگاه پا پس کشیده‌اند دچار مشکلات مضاعف شدیم.

احمدزاده اظهار کرد: سبک زندگی از فرهنگی زاده شده که سه مقوله‌ی اساسی گرایش‌ها، کُنش‌های‌ متقابل و بینش‌ها را در بر می‌گیرد لذا اگر باور ما را نتوانند تغییر دهند محال است که بتوانتد به سمت اهداف خود پیش ببرند.

وی افزود: در سبک زندگی اسلامی تنها به دنبال ارائه متن روایات، آیات و زندگی ائمه(ع) نیستیم بلکه با استفاده از طرح الگوهای فرهنگ اسلامی که در منابع دینی آمده است، باید به صحنه‌ی زندگی ورود پیدا کنیم و سبک زندگی جامعه ایرانی را در راستای اندیشه‌های اسلامی جهت دار نماییم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین رمضانی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران اظهار کرد: اساس توسعه و پرورش انسان تربیت است و جامعه به شدت به تربیت افراد نیازمند است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به جایگاه معلم و تربیت بشر بیان کرد: تربیت پذیری انسان در ابعاد مختلف منجر به توسعه و تعالی جامعه می‌شود.

رمضانی از برگزاری ویژه برنامه‌ها به مناسبت روز معلم در گیلان خبر داد و اضافه کرد: زنگ سپاس از معلم در مدارس گیلان نواخته می‌شود.

به گفته وی گلباران مزار شهدا، تجلیل از خانواده شهدای فرهنگی، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی گیلان، دیدار ۴۷ نفر از فرهنگیان استان با رهبر معظم انقلاب و همایش بزرگ تجلیل از مقام معلم تنها بخشی از برنامه‌های گرامیداشت روز معلم است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به فرایند انتخاب معلم نمونه استان بیان کرد: ۶۴ درصد از معلمان با ثبت نام در سامانه در فرایند انتخاب معلم شرکت کردند که ۱۰۲ نفر از معلمین توسط تهران انتخاب شدند.

رمضانی با بیان اینکه معلم رودباری نمونه کشوری انتخاب شد، گفت: مرتضی بشیری معلم پایه متوسطه از شهرستان رودبار به عنوان معلم نمونه کشور انتخاب شد.

تاکید بر برقراری عدالت آموزشی در استان گیلان

وی با اشاره به تحول بخشی در حوزه آموزش و پرورش افزود: معلمان از لحاظ کیفیت آموزشی مورد ارزیابی ویژه قرار می‌گیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان از برگزاری کلاس‌های توانمندسازی برای معلمین پایه آموزشی ابتدایی خبر داد و بیان کرد: ۲۸۹۰ نفر فرهنگی دیگر در سال جاری جذب آموزش و پرورش گیلان می‌شود.

رمضانی از جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان خبر داد و اضافه کرد: این تعداد از طریق آزمون جذب نظام آموزشی گیلان می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی معلمین در سرفصل‌های مختلف آموزشی افزود: بسیاری از معلمان در آموزش و پرورش گیلان بازنشست شده که باید با تربیت و ساماندهی افراد جدید جایگزین شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با تاکید بر برقراری عدالت آموزشی در استان بیان کرد: تجهیز امکانات در مدارس عشایری و مناطق محروم گیلان در اولویت قرار دارد.

رمضانی با بیان اینکه انتقال فرهنگ ناب اسلامی از مدرسه صورت می‌گیرد، گفت: مدرسه، کلاس و کتاب درس سنگ بنای نهادینه سازی فرهنگ اسلامی در جامعه است و افراد را انقلابی و ارزشی بار می‌آورد.

وی با بیان اینکه نهضت مدرسه سازی در دولت سیزدهم رقم خورده است، افزود: بیش از ۷ هزار واحد آموزشی در دولت سیزدهم ساخته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان از اجرای ۹۶ پروژه آموزشی و پرورشی در این استان خبر داد و اضافه کرد: تقویت و بهبود فضاهای آموزشی در گیلان استمرار خواهد داشت.

رمضانی از احداث دهکده ورزشی دانش آموزشی در گیلان خبر داد و اضافه کرد: طرح ساخت دهکده ورزشی دانش آموزشی در ۵ استان کشور به ویژه گیلان با اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی توسط مجلس تصویب شده است.

کد خبر 6090835

دیگر خبرها

  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان