Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-18@03:11:04 GMT

صادرات مشروط پورشه‌های قاچاق

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۱۲۱۵۸

صادرات مشروط پورشه‌های قاچاق

پول‌نیوز - رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورد صادرات خودروهای پورشه‌ قاچاق گفت: مشروط بر اینکه اسناد مورد قبول برای صادرات پورشه‌ها به کشورهای هدف و خریدار تهیه شود ممکن است پورشه‌های جزء کالاهای صادراتی آینده باشد.

علی مویدی خرم‌آبادی امروز در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان ثبت احوال کشور در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت پرونده ورود غیرقانونی خودروهای در زمان بسته بودن سایت ثبت سفارش گفت: این پرونده در اختیار مراجع قضایی است و تیم مشخصی کار را رصد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس ستاد  مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان مرجع ملی دستگاه‌های مرتبط را فعال کرده  و نهایت همکاری و همراهی و هم‌فکری جهت تحقق دستور ریاست جمهوری در این راستا را انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به صورت لحظه‌ای و آنی در حال پیگیری واردات غیر قانونی خودروها است و دستگاه‌ها ی مختلف در حوزه قضایی، امنیتی، اقتصادی و تجاری ما در تشکیل این پرونده و تکمیل آن نقش دارند و هر کدام به طریقی سعی می‌کند، تا این پرونده به نتیجه برسد.

مؤیدی خرم‌آبادی در مورد ارزش ریالی این پرونده اظهار داشت: ارزش گذاری برای این پرونده کار سخت و دشواری است و تا تمام ابعاد پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار نگیرد، بیان ارزش ریالی برای پرونده کار درستی نیست.

وی در مورد تعداد متهمان مرتبط با پرونده اظهار داشت: فعلا در این رابطه هم نمی‌ـ‌توان به طور دقیق رقمی را اعلام کرد، از روز اول کار بررسی این پرونده با احضار حدود سه تا 4 نفر انجام شد و در روند پیگیری این پرونده افرادی به این پرونده اضافه و افرادی کم شده‌اند.  

مؤیدی خرم‌آبادی  در مورد میزان واردات قاچاق به کشور گفت: تا پایان سال گذشته و براساس مطالعات علمی انجام میزان واردات قاچاق به کشور 12.5 میلیارد دلار اعلام شده است، اما مجدد در حال بررسی میزان واردات قاچاق به کشور هستیم که اگر به عدد دیگری برسیم، آن را به مردم اعلام خواهیم کرد.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به سوالی در مورد اینکه چرا اجناس قاچاق کشف شده امحا نمی‌شود، گفت: این گونه نیست که هر نوع که  تحت عنوان قاچاق در دست دولت قرار می‌گیرد،  همه آن از بین برود، حتی ناظر بر فرمایشات مقام معظم رهبری هم که باشد آن هم با این کیفیت نیست و به نحو دیگری است که کالاهای قاچاق کشف شده دست‌بندی و طبقه‌بندی شود و آن بخشی که امنیت و سلامت اقتصاد و جامعه را به خطر می‌اندازد، آنها را باید امحا کرد.

وی افزود: بخش دیگر از انجا که ارز دولتی و سرمایه ملت در قبال آن هزینه شده است در تلاش هستیم تا از طریق تکمیل آئین‌نامه‌های مربوطه صادرات آن انجام شود تا هزینه دولت و ملت در این بخش به حداقل برسد، اما از بین بردن همه این اموال در فرهنگ دینی و آموزه‌های دینی نیست و حتی وضعیت اقتصادی اجازه این کار را نمی‌دهد، اما مبارزه با فرهنگ قاچاق باید با رویکرد هوشمندانه فرهنگی و تبلیغاتی از طریق رسانه‌ها و سایر دستگاه‌ها عملیاتی شود.

وی در پاسخ به این سوال که با این توضیحات آیا به زودی شاهد صادرات پورشه‌ها وارداتی قاچاق به کشور مبدا خواهیم بود، اظهار داشت: مشروط بر اینکه اسناد مربوطه را تهیه کنیم که  این اسناد (اسناد مثبته) در کشورهای هدف و خریدار  مورد قبول واقع شود، ان شا‌ءالله صادرات این پورشه‌ها می‌تواند جزء کالاهای صادراتی آینده ما باشد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پول نیوز پورشه های قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با قاچاق امری «فرادستگاهی» است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله «سیدابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در جلسه صبح امروز سه‌شنبه (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) ستاد اقتصادی دولت بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی و نیز اجرای دقیق قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی با همکاری همه دستگاه‌های مسوول تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه که به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارایه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رییس‌جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

آیت‌الله رییسی با اشاره به آثار سو ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تأخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جز اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رییس‌جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسوول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

کد خبر 6080014

دیگر خبرها

  • چرا ورود آیفون ممنوع شد؟/شرط تشکیل پرونده‌ برای آیفون رفرش
  • تاکید رئیس‌جمهور بر اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی برای جلوگیری از قاچاق
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله با قاچاق به کار گرفته شود
  • ضرورت اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی
  • مبارزه با قاچاق امری «فرادستگاهی» است
  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق به کار گرفته شود
  • توقیف خودروهای شوتی با بیش از ۲۳ میلیارد کالای قاچاق در رودبار
  • هرمزگان برای مقابله با قاچاق نیازمند تجهیزات الکترواپتیک است
  • کاستن از حجم قاچاق با شفافیت مسیر تجارت خارجی