Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: اولین قطعۀ ضبط شدۀ دیوید بووی زمانی‌که او تنها یک نوجوان بود؛ در یک سبد قدیمی نان کشف شد.

بووی این قطعه را زمانی‌که ۱۶ سال داشت و دیوید جونز صدایش می‌کردند و هنوز ساکسیفون می‌زد ضبط کرده است. قطعۀ «هرگز خواب ندیدم» [یا هرگز رویا نداشته‌ام] (I Never Dreamed) در واقع اولین صدایی است که از این خواننده افسانه‌ای ضبط شده است؛ بووی در آن زمان در قالب گروهی به نام کنرادز (The Konrads) فعالیت می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعه سال‌ها پیش از آنکه بووی تبدیل به هنرمندی سرشناس شود و به شهرت برسد از جانب کمپانی ضبط دکا مردود شده بود.

به گزارش گاردین انتظار می‌رود این نوار (تیپ) که اکنون در یک سبد قدیمی نان پیدا شده است به قیمت ۱۰ هزار پوند در حراجی به فروش برسد.

این نوار توسط دیوید هادفیلد، درامر و‌ مدیربرنامه‌ی گروه کنرادز، زمانی که درحال اسباب‌کشی بوده است پیدا شده و در کنار آن اشیا دیگری مثل تعدادی عکس، طرح‌های تبلیغی، نامه و صورت‌حساب‌های مربوط به این گروه نیز وجود داشته است.

هادفیلد دربارۀ این قطعه گفت: «ما تصمیم گرفتیم چندتایی قطعۀ بی‌کلام کار کنیم و یک آهنگ ارجینال… من قطعۀ هرگز خواب ندیدم را انتخاب کردم چون قوی‌ترین کار بود و آن دوتای دیگر کمی ضعیف بودند. همچنین تصمیم گرفتم که دیوید آن را بخواند و احساس کردم او بهترین گزینه است و بهترین تفسیر را از آن اثر خواهد داشت. به این ترتیب این اولین آهنگی شد که دیوید جونز ۵۵ سال پیش خواند و ضبط شد.»

پاول فیرودر از حراجی امگا این نوار را با این عبارات توصیف کرد: «[اثری] بسیار منحصربه‌فرد و دارای ارزش تاریخی که اولین ضبط استودیویی موزیسینی نوپا است که به سوی ابرستاره‌شدن می‌رود.»

این نوار در ماه سپتامبر به حراجی خواهد رفت.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت مهم ترین های 24 ساعت خواننده کشف قدیمی دیوید خواننده معروف یک نوجوان عکس ایران فیلم دختر حوادث مرد اعدام جوان پرونده کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش

در نخستین سالگرد درگذشت عدنان غُریفی، ترجمه‌ او از رمان «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» نوشته استراتیس هاویاراس منتشر شد.

 اعظم کیان‌افراز،  مدیر انتشارات افراز،  ناشر اختصاصی آثار عدنان غُریفی، به ایسنا گفت: در ادامه انتشار کتاب‌های این نویسنده، شاعر و مترجم، رمان «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» را با ترجمه او روانه بازار نشر می‌کنیم.


او سپس درباره این کتاب توضیح داد: این رمان یکی از رمان‌های مهم ادبیات انگلیسی زبان است که نویسنده‌اش یونانی است و تاکنون هیچ اثری از این نویسنده به فارسی ترجمه نشده است. «استراتیس هاویاراس» تنها دو رمان نوشته است. «رمان درخت‌ها آواز می‌خوانند» در فهرستِ نامزدهای نهایی جایزه‌ی ملی کتاب ALA قرار داشته و مورد تحسین منتقدانِ ادبی و مطبوعات آمریکا نیز قرار گرفته و به چند زبان ترجمه شده است.


کیان‌افراز درباره‌ اهمیتِ این رمان افزود: روزنامه‌ی «گاردین» رمانِ «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» را به‌عنوانِ یکی از ۱۰ رمانِ مهمِ سیاسیِ قرنِ بیستم انتخاب کرد و انتشارات افراز، این افتخار را دارد برای نخستین بار این نویسنده را در کشور معرفی می‌کند.


به گفته این ناشر، عدنان غُریفی که خود از نویسندگان مدرنیست جنوب و از آغازگران این جنبش در دهه‌ چهل و پنجاه بوده است، تاکنون چندین اثرِ داستانی مهم را نوشته است که می‌توان به مجموعه داستان «شنل‌پوش درم»، «مادرِ نخل»، «مرغِ عشق»، «چهار آپارتمان در تهرانپارس» و رمان «سکه‌ها» اشاره کرد.

همچنین چندین مجموعه شعر از او چاپ و منتشر شده است، ازجمله «این‌سوی عطر قبیله»، «نخل مشتعل»، «به موشک بستن فرشتگان» و...

غُریفی که توأمان در کنار شعر و داستان‌نویسی، مترجم برجسته‌ای بوده است، آثارِ متعددی از نویسندگان برجسته‌ای چون بوهمیل هرابال، جی. دی. سالینجر، غَسان کَنَفانی، ایتالو کالوینو و... ترجمه کرده است. او که از نخستین مترجمان ادبیات داستانی عرب به‌شمار می‌رود، در زمینه‌ نقد ادبی و گویندگی رادیو نیز فعالیت چمشگیری داشته است.


عدنان غُریفی اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به‌علت بیماری در سن ۷۹ سالگی و در کشور هلند درگذشت.


 انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جدیدترین تصویر از «یسنا» که به دختر ایران معروف شد
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟/ اولین پیشنهاد مربیگری به جادوگر رسید
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • اولین مصاحبه شهاب زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • اولین مصاحبه زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • انتشار اولین ویدئوی کامل و دیده نشده از لحظه پیدا شدن یسنا
  • چهره اولین سرمربی زن در فوتبال مردان آلمان