Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: دریافت ویزیت پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص خارج از تعرفه قانونی تخلف است و با آن برخورد قانونی می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، ایرج حریرچی، در نشست خبری هفتگی در وزارت بهداشت افزود: هم اکنون نرخ ویزیت پزشک عمومی 24 هزار و 500 تومان، متخصص 38 هزار و 400 تومان و فوق تخصص 47هزار و 900 تومان در بخش خصوصی است و هر رقمی خارج از این تعرفه تخلف محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تخلفات قابل توجهی از نرخ ویزیت در بین پزشکان نداریم اما از پزشکان می‌خواهیم نرخ ویزیت تعیین شده را بر اساس تعرفه اعلامی رعایت کنند.

حریرچی گفت: در بیمارستانهای خصوصی، دولتی و عمومی شهرستانها تخلفات کمتر از تهران است.

مردم مراقب افراد بیمارنما باشد

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشدار داد: مردم مراقب افراد بیمارنما و بیماران ساختگی باشند، اگر قصد کمک دارند می‌توانند مبلغ کمکی را به مراکز درمانی و بهداشتی از جمله داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها به صورت مستقیم پرداخت کنند تا در این زمینه سوء استفاده مالی صورت نگیرد.

حریرچی اضافه کرد: منابع دولتی 90 درصد هزینه‌های بیماران را پوشش می‌دهند و کمک خیران از روشهای رسمی انجام می‌شود.
وی گفت: در سال 95 حدود 1500 میلیارد تومان از سوی خیران به حوزه سلامت کمک شد. این رقم در سال 96، بیش از 1700 میلیارد تومان بود و با توجه به تغییر الگوی ابتلا به بیماری‌های مزمن و غیرواگیر، به کمک بیشتری از سوی خیران نیاز داریم.

به گفته حریرچی، حجم کمک و مساعدت خیرین در حوزه سلامت و نحوه کمک به بیماران نیازمند از جمله موضوعات مهم است و هم اکنون 890 موسسه خیریه سلامت شناخته شده در کشور مشغول به فعالیت هستند که 407 موسسه شامل 37 بیمارستان خیریه و 370 درمانگاه خیریه در کشور دارای مرکز درمانی و در حال خدمت رسانی هستند.

سخنگوی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: 243 گروه داوطلب و جهادی با حمایت وزارت بهداشت در مناطق محروم در حال ارائه خدمت هستند، به طوری که 106 هزار خدمت در حوزه دندانپزشکی به صورت رایگان به مردم این مناطق ارائه شد.

قطع برق بیمارستان‌ها را بزرگنمایی نکنید

حریرچی در ادامه این نشست خبری درباره قطعی برق در یکی از اتاق عمل بیمارستانها که در فضای مجازی منتشر شده بود، گفت: حدود هزار بیمارستان در کشور داریم که از این تعداد 990 بیمارستان فعال هستند و هر کدام از آن 50 تا 60 اتاق عمل دارند.

وی افزود: تمام اتاق عمل‌ها و همه بخشهای بیمارستان مجهز به برق اضطراری هستند و گله مند هستیم که همکاران بهداشت و درمان برخی از موارد مانند قطعی برق در اتاق عمل که البته ممکن است دستگاه اضطراری 30 ثانیه دچار مشکل شود را بزرگ کرده و در فضای مجازی منتشر می‌کنند.

حریرچی تصریح کرد: بیمارستانهای وزارت بهداشت با 128 هزار تخت کار می‌کنند و نباید چنین موضوعات بی اهمیتی به عنوان خبر مهم تلقی شده و انعکاس یابند.

در همین زمینه: مطب پزشکان به سامانه سلامت و ارتقاء خدمات بهداشتی متصل می‌شود نظر وزارت بهداشت درباره تاثیر امواج الکترومغناطیس بر سلامت توضیحات وزارت بهداشت درباره دستورالعمل فرآوری مجدد و ایمن وسایل پزشکی واکنش وزارت بهداشت به دریافت ارز برای واردات خودرو | فقط آمبولانس وارد می‌کنیم بیمارستان‌ها از ارجاع بیماران به خارج بیمارستان خودداری کنند | تخلفات به سامانه ١٩٠ اطلاع داده شود ناچار به برون‌سپاری خدمات درمانی هستیم

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند