Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشکده سرایان در یکی از نقاط خشک و محروم استان قرار دارد که اقدام به کارآفرینی و اشتغال‌زایی براساس دانش‌آموخته‌های این دانشکده کرده است و اینجا مصداق ضرب‌المثل علم بیاموز و عمل پیشه کن است. ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۹ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سوار بر ماشینی شدیم که از قبل منتظر رسیدن خبرنگاران بود، دو ساعت در راه بودیم تا به دانشکده کشاورزی سرایان رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا در یک نشست با رئیس و معاون دانشکده به گفت‌وگو پرداختیم و آن‌ها از دستاوردهای علمی، کشاورزی و صنعتی دانشکده گفتند و از پیشرفت‌هایی که درصورت داشتن زیرساخت توانایی انجام پروژه‌های زیادی را داشتند.

بعد از نشست با رئیس دانشکده به بازدید از بخش‌های مختلف دانشکده پرداختیم.

در بازدید از آزمایشگاه، رئیس دانشکده کشاورزی گفت: دستگاه‌های های‌تک این آزمایشگاه را حتی در مرکز استان هم ندارند.

سپس به مزارع کشاورزی رفتیم و از مزارع کشت هندوانه‌ای دیدن کردیم که گفته می‌شد با روش نوین آبیاری می‌شود به‌ صورتی که آب فقط به ریشه گیاه می‌رسد و هیچ علف هرزی در زمین نمی‌روید. از این زمین حدود 10 تن هندوانه برداشت شده بود.

گلخانه شماره 4 هم جای دیدنی بود، گلخانه‌ای که در آن فلفل کشت شده بود و محصول همکاری زوج جوان این دانشکده بود، آن‌ها هم پروژه درسی انجام می‌دادند و هم به کسب اشتغال از این طریق می‌پرداختند.

طاهرپور مسئول مزرعه دانشکده کشاورزی سرایان گفت: "دانشجو نباید بترسد، او باید وارد بازار کار شود و بازاریابی را بیاموزد" به همین دلیل در اینجا انجمن همیاران مزرعه را راه انداختیم و امکانات هم به دانشجویان دادیم.

وی ادامه داد: به‌دلیل کم‌آبی و خشک‌سالی در منطقه گیاهانی را کشت می‌کنیم که آب کمتری بخواهد از جمله گیاه کینوا که آرد آن معادل شیرخشک و ارزش غذایی آن معادل برنج و گندم است و این گیاه شبیه‌ غله است و حدود 30 خاصیت دیگر نیز دارد.

دیدن استخر ماهی 1200 مترمکعبی بخش دیگری بود که در آنجا دو نوع ماهی کپور و کپور آمور پرورش داده می‌شد و گفته می‌شد در این منطقه ماهی کپور خوب به‌ عمل می‌آید چون این ماهی گرم‌آبی است.

در پایان هم از پرورشگاه شترمرغی بازدید شد که صاحب آن با 800 هزار تومان کار خود را شروع کرده بود و در حال حاضر تبدیل به کارآفرینی شده بود که چندین شترمرغ 6 و 8 ساله داشت.

بازدید از این مجموعه نشان داد که چگونه علم و عمل کنار هم قرار می‌گیرند و فردی را که عمران خوانده بود یا مکانیک تبدیل به فردی می‌کرد که دانش را در دانشکده آموخته بود و حالا تبدیل به کارآفرینی شده بود که از پی علم و دانش خود محصول برداشت می‌کرد.

چه خوش گفت ابوسعید ابوالخیر که "با علم اگر عمل برابر گردد  / کام دو جهان تو را میسر گردد"

انتهای پیام/ح

R41348/P1357/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است

  حشمت الله فلاحت پیشه گفت:  فارغ  آمارهایی که از رشد در دولت مطرح می‌شود  وقتی که به معیار اصلی ارزیابی عملکرد دولت می‌رسیم که همان میزان رضایت مردم است، متوجه مى‌شویم که در دولت آقای رئیسی چند کار انجام شده است؛ ۱- بیشترین فشارها بر دوش مردم وارد شد ٢- سالانه ۵۰ درصد مالیات افزایش پیدا کرد ٣-  برای کسب درآمد و سود از جیب مردم تلاش شد و دولت خود را در جیب و کاسبی مردم سهیم کرد که همه اینها در دنیای امروز بی‌سابقه است.

وی گفت:نه‌تنها در دولت آقای رئیسی عزم جدی برای رفع نیازهای اقتصاد مردم وجود ندارد؛ بلکه در جایی هم که مردم با وجود گرانی، تورم و بی‌سامانی اقتصادی زندگی خود را به‌سختی می‌گذراندند، دولت باز هم به گونه‌ای از جیب مردم برداشت می‌کند.

به گزارش شرق، فلاحت پیشه ادامه داد: آخرین آن مالیات بر عایدی سرمایه است، مردم اموال و املاکی دارند که ریسک تورم ناشی از خرید و حفظ و ارتقا و افزایش اموال خود را به جان خریده‌اند و این در حالی است که دولت خود را شریک در سرمایه و دارایی سود مردم کرده است و این عملکرد یعنی به عبارتی در شرایطی که در دولت سیزدهم ما تا هفت برابر فروش نفت در مقایسه با زمان تحریم داشتیم و درعین‌حال بخش عمده اموال مسدودشده کشور نیز آزاد شده بود، نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده؛ به طوری که میزان مالیات و عوارضی که از مردم در سال ۱۴۰۲ اخذ شد، هزار هزار میلیارد تومان بوده که خود یک رقم بی‌سابقه است .

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی زیر رگبار رعد و برق
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • معنای ضرب‌المثل با گرگ دمبه می‌خوره با چوپون گریه می‌کنه چیست؟ + فیلم
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • رونق رشته مینی‌گلف در خراسان جنوبی
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری