Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد، در این جلسه اکبری معاونت فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد در خصوص لزوم اجرای مدیریت یکپارچه زیست بومها (یعنی مدیریت یکپارچه منابع آبی و زمین و معیشت) با استفاده از دانش جوامع محلی در مناطق حساس استان مطالبی را ارائه و در ادامه به  اجرای طرح های توسعه عمرانی و واگذاری های بی رویه معادن و  جاده سازی و طرحهای گردشگری  که در گذشته به نوعی  به محیط زیست آسیب رسانده اند بویژه در کوهستان شیرکوه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مطرح کرد: متاسفانه تعدادی طرح های توسعه و تغییرکاربری های گسترده و اشتغال استان در  شیر کوه انجام شده است که خود می تواند برای حیات وحش و طبیعت بی نظیر آن نگران کننده باشد. نکته مهم اینجاست که کوهستان شیرکوه با توجه به پتانسیل هایی که دارد یک ستون  و یک شاهرگ حیاتی برای حفظ حیات در منطقه و استان بویژه  درحوزه دشت یزد – اردکان ( بزرگترین مرکز جمعیتی استان) است که این گونه دخل و تصرف ها موجب  قطع حیات  و در نهایت مهاجرت و از بین رفتن گونه های گیاهی و جانوری خاص منطقه مورد اشاره می‌شود. بنابر این لازم است دستگاههای اجرایی باتوجه به نظر جوامع محلی جهت جلوگیری از هرگونه تخریب در اکوسیستمهای مطرح استان و دست یابی به توسعه پایدار و نظام مند مدیریت یکپارچه، زیست بومها را سرلوحه برنامه های استان قرار دهند.

محامدی فرماندار شهرستان تفت با توجه به تخریب های صورت گرفته در کوهستان شیرکوه گزارشی را مطرح کرد و خواستار پیگیری هرچه سریعتر از سوی مسئولین استان و دستگاههای اجرائی موثر در این راستا شد.

رئیس اداره طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان در خصوص مخاطرات زیست محیطی کوهستان با محوریت شیرکوه در گذشته و وضعیت موجود آن گزارشی را ارائه نمود و به نظامندنمودن توسعه در شیر کوه در قالب یک مدیریت زیست بومی و انتخاب یک روستای پایلوت در تغییر ساختار کشاورزی و ایجاد تشکلهای حافظ زیست بوم با محوریت آب و هم چنین توانمند سازی جوامع محلی اشاره کرد.

در ادامه با توجه به موضوع جلسه، اعضا مدعو پیشنهادات و نظرات خود را ارائه کردند و تصمیم گیری های لازم صورت پذیرفت و مقرر شد تشکیل کارگروهی با حضور دستگاههای موثر و ذیربط و با مسئولیت یکی از معاونین استاندار(ترجیحا) و یا فرماندار تفت برای هدایت توسعه مطابق با اصول مدیریت زیست بومی که ضمن تامین معیشت پایدار جوامع محلی ،آسیبهای ناشی از توسعه نامتوازن را به حداقل رسانده و امکان حفاظت مطلوب این کوهستان ارزشمند توام با بهره برداری خردمندانه را ممکن می‌سازد انجام شود.

کد خبر 4355097

منبع: مهر

کلیدواژه: حفظ محیط زیست محیط زیست یزد مدیریت بحران شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شهر تهران سازمان حج و زیارت سازمان تامین اجتماعی بیمه حیات وحش ترافیک مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه معاونت امور زنان ریاست جمهوری حج تمتع آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • صدور ۲ هشدار نارنجی و زرد با وقوع تندباد لحظه‌ای و رعدوبرق در اصفهان
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور