Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خرم آباد-ايرنا- معاون اقتصادي رئيس جمهور بعد از ظهر روز دوشنبه و در دومين روز از سفر2 روزه خود به لرستان از بخش هاي مختلف مجتمع کشت و صنعت لرستان بازديد کرد.

به گزارش ايرنا، محمد نهاونديان در اين بازديد که به همراه استاندار لرستان و برخي مسئولان استان و کشور بود در جريان روند توسعه کشت و صنعت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين مجتمع پس از حدود دو دهه تعطيلي و مصادره توسط بانک، با حضور سرمايه گذار خارجي احيا و راه اندازي شده است.
مجتمع کشت و صنعت لرستان در سال 1354 در حومه جنوبي خرم آباد با هدف پرورش دام و طيور تاسيس شد، اين مجتمع داراي 250 سوله نگهداري دام و طيور است که هر سوله يک هزار راس دام در آن نگهداري مي شد، به طوريکه سالانه 250هزار راس دام و طيور در آن پروار مي شد.
23 سيلوي فلزي 2 هزار تني، چهار دستگاه انبار فلزي، چهار کارخانه خوراک دام و 66 استخر پرورش ماهي سردابي و گرم آبي از ديگر داشته هاي اين مجتمع توليدي است که ظرفيت اشتغالزايي يکهزارو 500 نفر به صورت مستقيم را دارد.
تا پيش از سال 66، صادرات اين مجتمع به کشورهاي حوزه خليج فارس انجام مي شد، همچنين علاوه بر تهيه گوشت قرمز و سفيد چندين کارخانه کالباس و سوسيس در رديف فرآورده هاي دامي، در اين مجتمع احداث شد که با تعطيلي مجتمع، اين کارخانجات نيز به خارج از محدوده استان منتقل شدند.
با تمامي اين ظرفيت ها، مجتمع عظيم کشت و صنعت لرستان در سال 1383 بنا بر تصميم دولتمردان به بخش خصوصي واگذار شد تا بدين وسيله شايد بتوان شاهد پيشرفت چشمگير و توسعه بيشتر اين مجموعه باشيم.
اما بعد از اين تصميم گيري، کارگران اخراج شدند به اين اميد که بعد از واگذاري به بخش خصوصي و راه انداري، دوباره دعوت به کار شوند که به دليل ناکارآمدي مالکان بخش خصوصي اين مجتمع، نه تنها کارگران اخراج شده جذب نشدند، بلکه هيچ نيروي کار جديدي هم استخدام نشد و درنهايت ماشين آلات، ابزار کار، سوله ها و برخي از تجهيزات و موجودي هاي منقول و غيرمنقول هم توسط مالکان خصوصي فروخته شد.
با روي کار آمدن دولت تدبير و اميد، رايزني براي جذب سرمايه گذاري خارجي موفق و عمليات احيا و راه اندازي مجدد اين شرکت انجام شد.
مجتمع کشت و صنعت لرستان سال 95 با سرمايه گذاري اوليه 200ميليون دلاري بخش خصوصي آغاز شد.
معاون رييس جمهوري از روز يکشنبه براي بررسي مشکلات واحدهاي توليدي، صنعتي، خدماتي و معدني لرستان سفر 2 روزه خود به لرستان را آغاز کرد.
مديران و مقامات تامين اجتماعي، امور مالياتي، بانک ها و وزارتخانه هاي مختلف، معاون رييس جمهوري را در سفر به لرستان همراهي مي کنند.
شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي، ستاد بازآفريني شهري، نشست با نخبگان دانشگاهي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي و همايش تجليل از برگزيدگان صنعت و معدن استان نيز امروز دوشنبه با حضور وي برگزار مي شود.
1920/7264
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری شده است، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، ابوطالب شفقت امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم‌آباد با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رئیس جمهور به استان شاهد کلنگ‌زنی بیمارستانی در سطح این شهرستان با حضور رئیس جمهور یا نمایندگان آیت‌الله رئیسی باشیم.

استاندار لرستان بیان کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت ادامه داد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد، چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آن‌ها است و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی نشده است.

کد خبر 749157

دیگر خبرها

  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • هر جا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر