Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حوزه هنری استان اردبیل گفت: اردبیل پرچمدار شعر آئینی در کشور است که این جایگاه باید حفظ شود. ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۱ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، امیر رجبی بعد از ظهر امروز در همایش جریان‌شناسی شعر آئینی در اردبیل اظهار داشت:  اردبیل پرچمدار شعر آئینی در کشور است که این جایگاه باید حفظ شود و در این زمینه بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها و امکانات امری ضروری و لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که شاعران و نویسندگان در این زمینه رسالتی خطیر و حساس دارند افزود: اصلاح نقاط ضعف و قوت مهم‌ترین اولویت ما است و در این زمینه تاکنون تلاش‌های همه‌جانبه‌ای انجام یافته که امیدواریم بتوانیم برنامه‌هایی در شان روز استان اردبیل به منصه نمایش بگذاریم.

رئیس حوزه هنری استان اردبیل گفت: تقویت و توسعه شعر آئینی نیازمند همت مسئولان و نیز بهره‌گیری از تجربه‌های بزرگانی است که عمر خود را در این زمینه گذرانده‌اند و به همین منظور نیاز است دوره‌ها و همایش‌ها به صورت مداوم برگزار شود تا بتوانیم استعدادیابی و شناسایی افراد مستعد را شاهد باشیم.

رجبی تصریح کرد: انتقال فرهنگ عاشورایی با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها نیز یکی دیگر از مواردی است که حائز اهمیت بسیار است و در این زمینه ضرورت رشد و تعالی شعر آئینی با محوریت پایتخت حسینیت خروجی‌های بسیار قابل توجهی را به دنبال خواهد داشت که امیدواریم تاثیرگذاری مناسبی در بین نسل جوان داشته باشد.

وی اظهار کرد: تدوین برنامه‌ها و کتاب‌ها با این محور نیز از مهم‌ترین برنامه‌های در حال حاضر است که در اختیار مداحان قرار می‌گیرد و جریان‌شناسی شعر آئینی یک امر مهم و ضروری است که باید در این حوزه حضوری منسجم و محکمی را داشته باشیم.

مسیر شعر آئینی باید به سمت صحیح سوق داده شود

 شاعر عاشورایی اردبیلی نیز در این همایش با بیان این که مسیر شعر آئینی باید به سمت صحیح سوق داده شود گفت: در این زمینه باید برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های مرتبط تداوم یابد تا بتوانیم دستاوردها و خروجی‌های مورد انتظار را به دست آوریم و نارسائی‌ها و مشکلات آن را به حداقل برسانیم.

هادی افزود: احصا و بررسی نقاط ضعف و قوت یک مولفه اساسی است که در این زمینه با بهره‌گیری از نظرات کارشناسانه و تخصصی باید در راه صحیح گام برداشته و آن طور که باید عمل کنیم و مشکلات را برطرف کنیم.

حسین غفاری اردبیلی از دیگر شعرای آئینی اردبیل با انتقاد از بی‌توجهی فرهنگ و ارشاد اسلامی به حوزه شعر و شعرای آئینی تصریح کرد: انتظار می‌رود راه‌اندازی گروه متخصصین شعر آئینی بتواند در اعتلای شعر آئینی در اردبیل نقش قابل توجهی ایفا کند که این مسئله در حال حاضر جزو اولویت‌های ما است.

وی بیان کرد: باید شرایطی فراهم شود که این رسالت خطیر و حساس از جانب ما به سمت نسل کنونی منتقل شود که در این زمینه حمایت مسئولان و دستگاه‌ها و متولیان مربوطه امری لازم و ضروری است.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری تاکید کرد: مسئولان و عوامل اجرایی این طرح باید تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم این منطقه بکار گیرند و بهره برداری از این طرح باید در اولویت قرار گیرد.
استاندارکهگیلویه و بویراحمد هم گفت: تا پایان آبان ماه ۱۴۰۳ این طرح به بهره برداری می‌رسد.
احمدزاده ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی و تکمیل این طرح صنایع مختلف هم از این نعمت برخوردار شوند و این خدمت و آبرسانی به شهر ۲۷ هزار نفری لیکک و حومه باعث شکوفایی و توسعه شهرستان شود.
وی با اشاره به گرمسیری بودن شهرستان بهمئی و شرایط اقلیمی از مسئولان و دست اندرکاران طرح خواست تا پایان اجرای این طرح به صورت شبانه روزی و بی وقفه تلاش کنند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هم با اشاره به اینکه، با بهره برداری از این طرح آبرسانی، بالغ بر ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب آب به شهرستان بهمئی انتقال داده می‌شود گفت: این طرح دارای ۲ ایستگاه پمپاژ و ۴ مخزن ذخیره آب است که با توجه به افزایش جمعیت شهرستان بهمئی، از سال ۱۳۹۰ عملیات اجرایی آن آغاز شد.
آرش مصلح با بهره برداری کامل از این طرح بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهرستان از آب آشامیدنی پایدار و سالم برخوردار می‌شوند و با توجه به رشد شهرستان نزدیک به ۳ میلیون متر مکعب برای تامین آب صنایع و خدمات شهرستان در نظر گرفته شد.
علی محمدی فرماندار بهمئی هم در این بازدید با اشاره به اینکه، پیشرفت کاری طرح انتقال آب از سد کوثر به شهرستان بهمئی بیش از ۸۰ درصد است گفت: علت تاخیرطولانی طرح، معارضات اجتماعی بوده است ولی با این وجود دولت ظرف یکسال اخیر بیش از ۳۰۰ میلیاردتومان اعتبار به این طرح تزریق کرد.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد